In love

Alltså kalla mig sen, men jag har just upptäckt "Lyckan i LA" och jag som inte brukar falla för dokusåpor lr liknande är helt fast!

Började kolla när jag låg i badet i e.m och sen dess gjorde jag bara ett avbrott för att kolla fångarna på fortet med Saga, och sen har jag legat i soffan o kollat igen.
Nu har jag förflyttat mig till sängen, men lär bara kolla ETT avsnitt till.
Har blivit helt Begeistrad i en av tjejerna. Guess who? ;-)

Puss och God Natt!


Får inte min dator

För Saga ska spela Bolibompa! Jag trodde det skulle dröja några år iaf innan man lärde bråka om sina egna klänningar, smink och datorer med sin dotter, men vi blir tjuriga på varandra NÅGON gång nästan varje dag pga det.
Någon som känner igen sig? ;-)


Resultat

Nöjd :-)


Och den har startat!

Helgen .

Jag har handlat mat, ljus och vin. Allt för att göra en riktig myskväll. Saga får naturligtvis hålla sig till saft, haha. Det finna faktiskt puckon som kan tolka det som att VI ska dricka vin, men nej, bara jag.

Jag hittade på ett, vad jag hoppas, perfekt läppstift från Isadora idag. En mörkröd matt färg. Gäller nog att peela och återfukta läpparna ordentligt innan användning, så det inte ser fnasigt ut. Men jag tror det blir kalas :-)




Freeedag 31 Augusti

God morgon!

I väntan på bussen till jobbet och en kort dag, sen hämtar jag Saga från dagis som jag just lämnat na på, och sen tar vi helg :-)

Mamma-dotters fredagsmys kommer kvällen bestå av och saga har redan beordrat kladdkaka och glass ;-)

En risig dagens-bild


Så kom kvällen

Och jag är igång på jobbet igen.
Slutar om två timmar och då är det bara hem och skicka hem mamma som sitter saga- vakt och sen lägga mig. Jag har lämning på dagis i morgon bitti innan jobbet kl 7.

Men sen har jag en härlig helg framför mig, med utgång på lördag :-)
Men det är då det, nu är det jobb!


Sträckning i Baken

Aj aj aj, jag har sträckt något i/under höger skinka. Det sitter iaf så pass att jag kan strecha det, så lite bättre är det nu. Jag tog 30 minuter gång/jogg på bandet (sååå tråkigt) och sen körde jag 3 olika ben och rumpövningar. Det var under framfalls övningen med vikter som jag sträckte mig, så nu går jag som om jag blivit chock-tryckt lr nått :P
 
Ska ta en riktigt varm dusch nu, för svettig som ett djur är jag. Bortsett från "rump-smärtan" så har det varit ett riktigt bra pass iaf.
Sen ska jag laga lax med fetaost-pesto till mig och Saga =)
 

Torsdag 30 Augusti

God Morgon!
 
Jag sitter med kaffekoppen i hand och ska bara ner i tvättstugan och hämta upp mina kläder och träningskläder, sen tar jag en promenad och ett gympass. Bör nog få nått i magen oxå innan, om jag ska gymma, annars brukar jag föredra promenad innan frukost, då känner man sig pigg ch lätt =) Men för gymmet behövs energi, så jag kastar i mig lite musli först, så hörs vi mer senare =)
 

Home

Hejsan på er!

Nu ligger jag på min soffa och min lilla tjej i sin säng :-)
Jag fick hem henne direkt jag kom hem vid halv tio ikväll, sen kommer M oxå hit.

Men fan vad arg jag vart på karln som körde bussen ikväll. Han tog fel väg och missade liksom att åka igenom hela Tärnsjö, han tog ovanvägen och svängde sen in i samhället vid endhållplatsen.
Jag sa åt honom att han fan får ta vägen genom Tärnsjö tillbaka för att jag bor på andra sidan, men "nij nij nij, jag visa karta dom har ritat hur jag skulle köra"
Ja, men kines jävel (nej jag är inte rasist) du har kört fel och jag har en tid att passa!
"nij nij, titta karta"!

Ggaaahhh!!! Fan så sur jag var! Varför ta någon idiot att åka ut på vischan när han inte ens passerar alla hållplatser, utan hoppar över ett helt jävla samhälle?! Puckon.

Nu tänker jag iaf dricka min saft och slå på en film. Hoppas verkligen någon annan kör bussen i morgon kväll, annars kreverar jag.
Puss och god natt!


Äntligen Skinnisar!!!

Visst klibbar dom när solen ligger på, men nu inviger jag hösten! Det enda som är bra med svalare tider är att man kan börja använda sina älskade byxor igen ;)
 


Nu blir d jobb! C Yaa!!

Dagens To do-list

Fan vad handlingskraftig jag är!! ;-)

Onsdag 29 Augusti

Go Middag!
 
Nu börjar jag känna av träningsvärken i magmusklerna ("klagade" idag att jag inte hade någon), men nu efter en timmes promenad med M så känner jag av det =) Det är liksom som en sorts belöning dagarna efter ett gympass, att känna värken i armar, ben, mage osv. Ni vet nog hur jag menar.
 
Igår tog vi ett gympass ihop, hela familjen, och vi var helt ensamma där så det är perfekt för Saga då som kan flaxa runt som hon vill.
Jag tog mig an axlar, biceps och magen. Mina situps (utan stopp) hade dock minskat från dryga 60 till 35 innan jag lärde ta en paus (!) Kändes ju sådär, men jag kommer nog snart ikapp igen ;) Gjorde 2 olika övningar på vardera grupp.
Nästa pass (i morgon) ska jag sikta in mig på ben. Det är det tråkigaste att träna, iaf när man är otränad, tycker jag.
 
Grodan är på dagis och jag har ett kort kvällspass på jobbet idag, 16-21, och i morgon samma sak, vilket är tokskönt när man börjar sent 2 dagar på rad. Jag hinner med så mycket då. Synd att det blir så få timmar bara. Pengar!
Men men, man kan inte få allt :-D
NU ska jag hoppa in i duschen, och sen är det på tiden att pröjsa räkningar, mindre kul, men ett ont måste.
 
Igår kväll på våran kvällspromenad till kyrkogården =)
 



Som Utlovat: KLÄDER

The dress



The Skirt


The Pants


The Sweater


Något ni gillar?
Från: 1 Gina Tricot, 2 Myrornas, 3 Gina tricot, 4 HM.
 
 
 

Halva Dagen....

...har gått redan, och jag har hunnit med gym och lunch, typ. Just nu sitter jag med kaffe och en tidning (som synes) och lyssnar på Elvis och Dolly och funderar på att ta tag i hemmet och kanske mig själv oxå... Ta mig ur träningskläderna och fixa... håret? Smink? Aja, nånting ska jag fixa iaf, så mitt liv inte bara består av arbets- eller träningskläder, då blir man ju deprimerad.
I helgen ska jag iaf till stan och mina vänner och dricka öl och bowla, det ser jag verkligen fram emot =) Någon helg framöver måste jag ju säga åt tjejerna att vi ska ut och dansa, det var evigheter sen!
 

Summers End

Sommaren är och förblir nog över nu. Mycket tråkigt, för jag har verkligen inte laddat batterierna för en ny lång vinter.
 

Smyckeshand

Ett nytt inköp är den här smyckeshanden från Glitter 99 kr.
Sånt gillar jag. Snygg smyckesförvaring.


Mys med älskling

Ja, vem skulle det vara, om inte mitt favorithjärta <3
Den andra hade redan planer för kvällen, så jag fick en ensamkväll med Grodis, vilket verkligen inte är fy skam :-)
Saknar "hela-familjen-känslan" bara. Det är sällsynt, tyvärr.


Helg! Wihoo!!

Hej alla rara!

NU tar jag helg i 1 1/2 dygn och FÖRST ska jag lägga mig och vila på soffan, bara nån timme, SEN ska jag duscha och Sen, SEN ska jag träffa mitt lilla hjärta som jag saknat till 1000! Det stora oxå så klart ;-)

Söt va? Hehe


Inviger Höstjackan Idag

 
Lätt fodrad och URskön. Från HM 400 Kr.
Nu: Jobb
Puss!!

Tjock i bollen

Ja, det känns som att jag har bomull i skallen.
Trött, vimsig och en tålamodsgräns på 0. Inte så bra i nuläget, så jag biter ihop, kommer hem, lägger mig och stiger upp till en ny arbetsdag med nya krafter i morgon.
Jag ska bara avsluta mitt skift här, som varar tills kl 21 ikväll.

Jag gick förresten på en timmes promenad på min långrast idag, säkert den enda timmen det inte regnade, så lite tur har jag haft med mig ;-)
Fan, nu börjar det åska ute, myyysigt.


Ja, nu var jag duktig!

Trots goda kanelbullar och rulltårtor så tar jag ett äpple!
Det här stället är svårt när man ska hålla vikten nere ;-P


Söndag 26 Augusti

God morgon! På väg till jobbet nu, delad tur idag, så jag har satt på mig träningsskorna och tänkte ge mig ut på en långpromenad på mina timmar, och vila en stund så jag orkar med kvällen sen :-)


.......

Trötter är jag, så jag ska krypa till kojs nu.
Jag har så otroligt mycket tankar som snurrar nu.
Antagligen gör jag en höna av en fjäder, som jag brukar få höra att jag gör, men jag är liksom inte helt tillfreds med situationen just nu... Nu vart det många "nu" ser jag, haha.

Nä, men seriöst. Jag skulle behöva lite hjälp på traven med mina funderingar. Vad tror ni om typ, spågummor? Någon som tror på sånt? Hokuspokus- saker :-)


Phjuu, äntligen!

Asså, vilken dag det har varit! Den började på samma sätt som den slutade, inte trevlig. Men alla timmar däremellan har varit bra! :-D Alltid nått, hehe.
Jag har bloggat dåligt idag, men det har vart full fart hela dan, och direkt jag kom hem var jag tvungen att lägga mig i ett tvålbad. Men nu är det gjort, och ikväll SKA jag fota av mina kläder, så ni får se.
Måste bara lägga mig och pusta på soffan en stund :P
 
"Flirty-Fia"
 

Morgonstund

God jätte tidig morgon!
 
Varit vaken en timme redan, lyssnat på Elvis och sprungit runt med kaffekoppen. Så gör jag varje morgon, jag "promenerar runt" i lgh med kaffet i handen, och utför mina morgon-måsten =)
När jag vaknade så hade jag i ca 2 minuter en obeskrivlig hunger på mat! Jag som aldrig ens kan äta frukost förens minst 2 timmar efter att jag gått upp. Skumt, måste ha drömt något...
 
Lång arbetsdag idag så vi hörs mera sen, kram kram så länge!
 

My Darlings

Med det säger jag god natt <3


På Jobbet

Tjao!

Är på jobbet och unnar mig en snabbrast innan kvälls sysslorna drar igång :-)
Jag fick ställa in löpturen idag, jag hade så förbaskat ont, men ett par Alvedon gjorde iaf att jag orkade städa ordentligt, vilket var behövligt.

Nu kommer jag inte träffa min lilla tjej på hela helgen :-( inte förens på måndag e.m. Usch så långt det låter. Fan att vi jobbar båda två i helgen!
Nu måste jag dra igång igen, c yaa!


Höstens Färger

Har pga "kvinnliga problem" ingen som helst lust att klä på mig mina kläder och fota, så ni får bara tills vidare en liten sneakis på lite färgval på ett par tröjor och en jacka.
Jag tänkte "Höst" när jag handlade :-)


Fredag 24 Augusti

God Morgon!
 
Kom hem för en timme sen och eftersom Saga och pappa gick upp tidigt i morse och begav sig med jaktkläder och frukost ut i skogen så har jag fått en skön, lugn sovmorgon hemma hos M.
Vaknade, klädde på mig och gick direkt hem till mig och min älskade kaffebryggare ;)
Haha, fan vad fumlig jag är innan jag fått i mig kaffe på morgonen. Stod typ o stirrade på min dörr utan att koppla hur jag skulle komma in.
 
Jag börjar jobba 15.30 och tänkte iaf ta mig an min "utmaning" innan. Josse kommer hit på en avpladdrings-visit snart och jag ska försöka göra mitt hem lite trevligare innan arbetsveckan drar igång.
Nästa lediga dag, Tisdag.
 
Några dagar nu innan jag kan ligga och dra mig på morgonen igen =)
 

Kisses to all of you

Trotts att ni kommenterar dåligt så ser jag att ni finns där :-)
Kan jag göra bloggen bättre så ge gärna förslag. Det är kul med förnyelse och förbättringar!


Guldiga detaljer idag

Gammalt halsband från SBT och nytt favoritarmband från Myrornas.

Nu har vi tre, jag, Saga och Mathias promenerat lite, och senare blir det kvällsmys. Eller det börjar redan nu med Prinsessfilm :-)


Träning och Hälso-löften

Huuuuaaa! Sitter och svettas som en gris just nu, hehe, nice.
Gymmat ca 40 min, triceps och bröst och lite mage (plankan). Två övningar vardera med 3 x allt jag orkade.
Sen en snabbhandling när jag ändå var fram på samhället, hem, kastade i mig en kopp kaffe och sen ut och påbörjade mitt "projekt" Utmana Mig Själv.
Så här: Det finns nära där jag bor en ganska kort skogsväg som leder till en vändplan.
Jag lämnade mobilen hemma innanför dörren, slog på stopp-uret och smällde igen dörren. Jag sprang den där skogsvägen så fort jag kunde bort, stannade på vändplanen och pustade 2½ sekund (sen vart jag uppäten av myggen) och sprang sedan tillbaka igen, lite snabbare t.o.m.
Jag gick raskt de sista 2 minutrarna innan jag låste upp dörren och stoppade tiden.
14 minuter tog det mig idag, och det är min egen tid jag ska slå, och sen slå igen, och igen och igen, ni fattar ;P
 
Sen ska jag nu avge två mitt-i-året-löften. Minska och till slut sluta använda socker i kaffet (det blir ett x antal skedar på en dag) och dra ner på rökningen REJÄLT. Märker att jag röker rätt mycket nu, ett helt paket om dagen :-( Icke att rekomendera.
Men det är min last, och inga laster är väl bra? Då skulle det inte kallas så, "last".
Den magen som började få en fin form till våren är nu igen som den var i november förra året :/
 
 
Nu: duscha! Nej, bada!! :-D

Torsdag 23 Augusti - Mysmorgon

God Morgon alla!
 
Jag och Saga har  gått upp för ca 1½ timme sen, jag har det iaf, och vi myser i soffan i pyjamas med filtar och kollar på Sagas nya film, Ringaren i Notre Dame.
Jag har aldrig sett den, men det verkar sorglig.
Regnet silar ner ute så då FÅR man börja morgonen med en film =)
 
Sen får Saga åka med pappa till stan en sväng, och jag ska passa på att gymma, och promenera en sväng. Sen ska jag under dagen visa lite kläder som jag införskaffade igår.
Känns som att det blir en bra dag.
 
 

Nä, vet ni vad?

Nu skiter jag i det här och går och lägger mig.
Jag är för okoncentrerad för att kolla på filmen, så jag lär slå på den i morgon ist.
Jag kan inte sätta fingret på vad det är som snurrar i hjärnan, men jag vet att hjärtat blandar sig i.

Ska man följa sin hjärna, eller sitt hjärta?
Jag har ju alltid följt hjärtat, i alla frågor, men ibland undrar jag.


Riktigt bra!

Tjao!
 
Kom hem för en halv timme sen, och har sprungit runt på stan i 8 timmar, nej bara 7 timmar, och Saga har sprungit med och hoppat, studdsat, tjattrat och tjatat =) Men nu slocknade hon bums!
Jag har handlat en hel del, men ENDAST andvändbara, bra höstplagg. Det enda "onödiga" jag köpte var ett par byxor som jag suktat efter bra länge, kanske ett år, och en klänning, men bägge var sjukt nedsatta i pris, så jag pröjsade 58 kr, för BÅDA TVÅ!
 
Jag kan samanfatta dagen som riktigt, riktigt bra =) Elli har sällskapat hela dan, och de sista timmarna joinade även Cribbe oss, och vi avslutade med en öl nere på centralens fina resturang.
 
 
Nu ska jag kolla en film som jag velat se länge, eat pray love. God natt!

Trötta, nöjda tjejer!

Shoppat massor :-D


Lyxig Vit frottémorgonrock...

 
...Nä, nån sån äger jag inte, utan en gammal (ärvd t.o.m) trådig, gul sak och som ni ser en blek-skadad handuk i huvudet :P
Ska in till stan idag med Saga, och möta Elli, kanske skulle unna mig en ny fräsch morgonrock då?

Dinner!

My Absolut Favorit Dinner!
 
 
What´s yours? =)

Mobilbilder som skräpar

 
Ett litet plock från den senaste veckan =)

Var det en pik eller?

 
Denna låg i brevlådan när jag kom hem nyss. Jag beställde den säkert för 3 månader sen, och glömt bort den, och så dyker en sporttopp upp NU, när jag har som mest ångest över att jag rör så lite pp mig. Kanske det var ett tecken? ;)
 
Nu sitter jag och smaskar i mig lite lunch/ mellis i form av kesella Vanilj. Det serverades leverbiffar på jobbet och vi brukar kunna smaka av maten om det blir över, och slutar jag tidigt så klarar jag mig på det, men idag höll jag mig till hårt bröd, hua.
Nu: Kaffe och sen långpromenad :-D
 

Tisdag 21 Augusti

God morgon!

Nu börjar jag känna mig som människa igen. Igår på jobbet var jag helt utpumpad, kanske har en liten förkylning på g, eller så var det bara helgens utflykt som gjorde mig matt, who knows.

Lämnat Saga på fritids/ dagis nu och sitter på bussen till jobbet. Idag blir det min egen mor jag ska jobba sida vid sida med. Har ju hänt förut men inte så ofta.
Sen väntar 2 lediga dagar innan en längre arbetsetap.

Vi hörs senare! Tjosan!


My Cute Romantic Blouse

 
Från MINGEL
 
Jag gillar de tunga broderierna längst ner och i armsluten. Det ger ett fint och bekvämt fall.
 
 

Vadstena Day Two

Vadstena Kloster
 
På stan
 
Slottet!
 
Kocken fixade maten på kvällen ;)
 
 

Det var min lilla minisemester för 2012, och vi beslöt oss att med start från nästa sommar ska vi börja besöka fina städer i Sverige, för vårat land är så otroligt vackert, och så åker folk härifrån, när det finns så mycket fint att se <3

Irriterande!

På väg hem med bussen nu, och eftersom jag inte hunnit köpa nått nytt busskort så har jag varit tvungen att betala två resor med sms-biljett, och INGEN av gångerna har chauffören kollat på det!
90 spänn åt fanders, helt i onödan :-@

Hehe, försökte se sur ut :-P


Måndag 20 Augusti - At Work

God morgon.

Sitter på jobbet nu och dricker kaffe och yoghurt.
Alltså, det var i princip mörkt ute fortfarande när jag gick upp i morse. Snacka om att det var svårare att få upp ögonen då. Det kändes helt fel!

Igår kväll däckade jag i sängen redan vid åtta. Jag hann bringa lite kraft att tvätta tre maskiner med allt vi hade med oss i helgen. Saga är ju fenomenal på att skita ner sig! Haha, det är ingen unge som är rädd för skit under naglarna direkt ;-) Bra det.

Nu ska jag iaf iaf ta mig igenom arbetsdagen (en kort) och sen byta av Mathias med Saga. Hans tur att jobba när jag slutar, som vanligt.
Ha d gott så länge så hörs vi senare :-)


T r ö t t

.... det är bara förnamnet. Jag är trött så jag mår illa nu.
Värre är att jag visst ska börja 6.45 i morgon bitti. Betyder att kl ringer 04.30. Jag hade hoppats jag började halv åtta.
Men det är smällar man får ta! Vi var förbi här på e.m några av dom vi åkte med, och dom höll på med kräftkok för fulla muggar. Jag tycker ju lite synd om dom stackarna som inte blivit kokta ännu, dom vet inte vilket öde som väntar :P Men så jävla gott det ska bli att äta sen! Hahaha :-D. Jag utsåg en riktigt fet mumsbit med klor stora som tefat, och att den ens kunde gå framåt med dom bjässarna var otroligt.
 
Kok-tunnan =)
 

Vadstena Day One!

 
 
Lite mobilbilder från första dagen (fredag) på vadstena camping.
 
Nu har vi kommit hem. Konstigt nog går det alltid fortare att åka hemåt än bortåt. När vi rullade in i tärnsjö kände jag, näää. Det kändes inte ett dugg skönt att komma hem. Nu har jag ännu mera sug på att flytta. Att bo i en hamnstad skulle ju vara underbart, och Vadstena är absolut ett tänkabart ställe.
En gammal, gullig stad, men som ändå innehöll en hel del butiker. Småbutiker som faktiskt sålde märkeskläder, banker, resturanger och caféer blandat med små bagerier och kuriosaställen.
Nära till Motala som är en lagom stor stad med alla "vanliga" affärer och butiker. Vi kollade ju lite på huspriser, bara på skoj ;)
 

Söndag - på väg

God förmiddag!

Vi sitter i bilen och har åkt i 2 timmar redan. Jag och Saga har sovit större delen av hemresan men nu är vi vakna, hungriga och kissnödiga, så vi är på jakt efter donken :-)


Turistat runt idag

Vi har haft en fantastiskt mysig dag, bara jag, Saga och Mathias inne i stan. Vi har vart på det stora slottet med vallgrav runt och kollat på riddare och roligheter eftersom det är medeltidshelg.
Käkat på resturang oxå :-)
Hade gärna stannat nån dag till här, men i morgon måste vi hem :-(
Definitivt fler såna här familjedagar framöver!


Vadstena - En mur


Lördag 18 augusti - Vadstena

Hej hallå!

Nu har jag och Mathias tagit en långpromenad in till Vadstena stad och kollat i dess gigantiska kloster.
Så jävla fin stad det är!
Nu ska vi ta bilen tillbaka in med Saga och upptäcka lite mer :-)


Underbart!

Nu är kräftburarna ilagda och vi kopplar av :-)
Utebadet var stängt men jag köpte en massa rackets och bollar, så vi har spelat för fullt.
Nu har Saga fått en jämnårig flicka som granne så dom far runt här på den stooora campingen :-D


Vättern


Vid Vättern!

Hallå hallå!

Vi är vid våran lilla söta stuga i Vadstena med vättern precis utanför.
Bilresan tog drygt 4 timmar fast vi stannade ngr gånger.
Just nu strålar solen, men i morgon ska det regna, så nu ska jag och Saga besöka ett utomhus bad här med stor rushkana!


Mitt altare

Just love my candles :-)


Dinner in the Sun!

 
Tjao!
 
Flottmiddag vart det idag, i kvälls solen med grannas, och så skönt det är att slippa laga middag nu ikväll :P
Nu ska jag bara lata mig, kanske diska lite då, bada och kolla film ikväll med massor av tända ljus. Köpt två nya blockljus och det är så kul att hitta en ny placering och tända upp sen :-)
 
Det känns som fredag... men det är bara torsdag och det innebär en lång, ledig helg nu!!! Inte för att jag ska påstå att det är någon jätte plåga att arbeta heller, jag trivs på mitt jobb, men det ska bli kul att ha hela långa helgen med min familj (och 5 pers till).
Kanske kan skaffa oss lite ensam tid på tu man hand oxå, jag och M ;-)

Hur härligt?!

Åh Gud vad jag önskar att värmen och solen stannar kvar hela helgen!
Nu har jag slutat jobba och hunnit uträtta några ärenden, bland annat den gröna butiken :-)

Sen ska jag hem nu, och ta en promenad innan lill grodan ska hämtas från dagis, sen lär jag väl packa lite åt oss. En liten miniweekend kommer göra oss gott.
Tänker slänga på mig en klänning att promenera i tror jag :-)


Torsdag 16 Augusti

God morgon Alla Fina!

På bussen på g till jobb som varar mellan 7.30 och 13.00 idag, så jäkla lovely :-)

Inatt drömde jag att jag skulle gifta mig, och en liten hästsläde var uppställd i Sagas rum där jag då skulle sitta med min tilltänkta och bli vigd. Minns inget ansikte på min man, men det var en väldigt kortväxt person, så det var väl inte Mathias iaf, ha ha.

Saga frågar ibland om jag och pappa ska gifta oss, och varje gång är det lika svårt att svara, för hon nöjer sig aldrig med ett "ja, kanske. Vi får se"
Men ni älskar väl varandra?
Ja, jo. Det gör vi ju.

Så enkelt i ett barns värld. Jag vill absolut gifta mig, i framtiden. Men hittills har jag aldrig ens varit förlovad, så börja med den ringen på mitt finger vill jag nog :-)


Over and Out

Jaoo tjaoo!!
 
Överlevde kvällen (enda anledningen till att den var jobbig var för att jag är så trött). Kanske har någon slags vitaminbrist?? Eller så gjorde grodan att jag sov dåligt inatt, det kan man väl göra utan att veta om det, va?
Ja ja, skit samma. En ny natt väntar, och jag ska inta sängläge om exakt 15 minuter =)
 
I morgon jobbar jag bara till ett, och då måste jag skynda mig som sjutton att hinna med apotek och systemet och införskaffa alla förnödenheter till helgen, för på fredag morgon ska vi iväg =) Det kommer nog bli tok skönt att komma hemifrån lite.
Jag ska bara slappa (hoppas jag) och dricka rödvin på altanen och förhoppningsvis sola =) Blir nice.
 
i väntan på bussen hem ikväll =)
 

Fikatajm!

Hej hallå!

Sitter med mina gamlingar och dricker saft och kaffe och smörgås.
Samlar kraft för alla läggningar och jag själv som inte riktigt vaknat till idag.
Varför är man så sjukt trött ibland för? Någon som vet?


Onsdagens Val

Det blir ju bara till i från jobbet, men då går jag klädd så här,

Manchesterkjol ( knälång) och t- shirt med vargmotiv.


Onsdag 15 augusti

God morgon!

Trött som ett as var jag av någon anledning i morse, gick upp vid tio.
Sen dess har jag druckit kaffe, pratat med gubben som får äran att köra mig till jobbet halv ett eftersom han oxå börjar ett så tar han en liten omväg för min skull.
Grodan får följa med farfar till tandläkaren idag eftersom dagis har stängt.

Nu har vi just legat i badet, jag och Saga och vrålat vartenda låt ur Disneys Svanprinsessan, och tack och lov är mina närmsta grannar borta, för det är sjukt lyhört i det här huset, haha.

Nu måste jag göra mig klar så vi hörs senare! C yaa!


PS

Ni vet att ni kan följa mig på bloglovin.com! Klicka bara på ikonen uppe till vänster på sidan ;)
 
 

Vyn Just Nu

Lite mysigt lär jag ju erkänna att det är med mörka kvällar.
Nu har Vera vart ner med en hög dvd-filmer till mig och jag ska just till att kolla på en. EN bara, ikväll :-)


Todays!

Det var länge sen jag körde en "dagens", så här kommer dagens val =)
 
 
 

Kritik till Pluffsan

Alltså, jag har ingen ursäkt. Jag har blivit pluffsig och det är endast och BARA mitt fel! Såklart.
Jag hade kunnat haft ursäkter som "det har vart sommar", so what?! Jag har ju inte ägnat sommaren åt att festa!
"men jag har jobbat", det är sant, men har jag inte hunnit träna pga det så borde det innebära att jag tappat muskler och kanske minskat i vikt. Så är nu inte fallet. Utan jag har iofs tappat muskler, men inte miskat i vikt, lite tvärtom. Jag har missköt kakätning och fikabröd som bara den under sommaren (det fikas ju varje dag på jobbet, och ibland goda, kaloribombade efterätter) och inte dragit mig för att ta en tallrik paj med mängder av marsansås till.
 
Nu har jag iaf masat mig ner på gymmet idag, och ska ut och gå en runda nu, och på gymmet ska jag hoppa in i samma schema som jag gått efter tidigare. Biceps/axlar , triceps/bröst , Ben/rygg/mage.
Så armarna har varit sladdriga idag :P
 

Tisdag 14 Augusti

Morrn morrn!
 
Vaknade faktiskt i riktigt skaplig tid idag, trotts ledigt. Iofs var det Saga som väckte mig med frukost-bön, så då måste man pallra sig upp (efter 30 min tjat), men lika glad är jag för det, för nu hinner jag ju med att göra vettiga saker, som att damma av armarna och gå ner på gymmet och lyfta lite ;)
Har fan glömt bort koden till gymmet, illa.
 
Ska fixa mig nu, eller käka lite iaf, dra till gymmet, hem och svida om och försöka hinna träffa M en stund innan han sticker och jobbar.
Full fart :-D
 

Dagens Mat och (slapp)- Outfit

Min Promenad idag vart på hela 75 minuter och med sabaton i öronen. Jösses, vad bra dom är! Perfekt tagg/tränings musik.
 
Nu är jag iför mjukiskjol och t-shirt och ska äta middag bestående utav kycklingklubbor och en spenat/tomat/fetaostsallad till.
S Å S J U K T G O T T !
 
 

Fall 2012

Nu så, har jag läst, googlat och kollat catwalktrender inför hösten.
 
Helt klart är höstens stora färger Vinrött, senapsgult, rost och grönt.
Skinn i alla dess former och färger, polo, fluffigt och raka, långa minimalistiska plagg.
Bomberjackan blir kvar och främst i ovannämnda färger.
Jag skulle kunna tänka mig den på bild här nedanför.
 
Jag har småplockat lite bilder, flera från Cheap Mondays collektion, dom har en hel del snyggt i mina ögon. Jag har alltid gillat deras kläder, liksom Tiger of Sweden (dock inga bilder därifrån).
Men i princip alla plagg här nedan är sådana jag själv kan tänkas bära, för att vara med i svängen i höst ;)
 
 
Och den här sista tog jag med bara för att den prickade flera trender samtidigt (skulle dock inte välja den kombon själv)
 

Slöseri och Invigning

Hallo!

Sitter i Våla och inväntar bussen med två fulla matkassar. Har t.o.m hunnit handla nu när jag slutade :-D

Jag köper alltid på mig bubbelvatten när jag är törstig (glömmer alltid dricka på jobbet) och sen hamnar halvfulla flaskor i kylen hemma och jag tänker alltid att jag ska ta med och dricka upp som dan därpå, men glömmer och köper en ny ist.
Det resulterar i halvdruckna flaskor i hela kylen, som jag kastar till slut = slöseri.

Sen inviger jag mina nya boots idag oxå. Dom är lite hårda och stela, men bara upptill, så dom blir säkert jätte sköna efter lite nötning ;-)
Nu ska jag hem, svida om och ta en långpromenad!


Måndag 13 Augusti

God Morgon!
 
Fan, jag måste dra snart och har fastnat framför tv:n och Uggly Betty. Älskar den serien! Så synd att den slutade sändas, tycker jag.
Idag har jag en löjligt kort dag, men på det nya schemat blir det många såna, vilket innebär fler x-tra pass. Men skit i det! Jag är glad över att få lite mer tid för familj och vänner =)
 

Söndag

Hejsan!
 
Av någon anledning har den här dagen varit lång, ändå sov vi länge i morse.
Jag har iaf ägnat den åt vardaglia ting, som städning och en skogspromenad med saga, men vi vart nästan uppätna av myggen. Dålig idé att ge sig in i skogen i sveriges största myggnäste, Tärnsjö :P hehe.
 
Tidigare var vi ut med Pelle Kanin, och för att vara första gången i sele så for han runt som sjutton på gräsmattan, men han känns kanske lite ohanterad nu för tiden... Han är ju inte ett dugg rädd lr så, men han är ingen myskanin heller... Ska börja gosa mer med honom =)
 
Nu har jag lusläst en massa modemagasin, så jag tänkte göra ett litet inlägg sen med höstens hetaste.. vet att vissa av er gillar sånt.
Nu ska jag nog ta en lugn kväll, utan några fler åttaganden, ska skumma runt efter lite bilder =)
Vi hörs senare!
 
 
 

Family at the Zoo

 
Nu så, gick det =)
Ett småplock av gårdagen. Det var jag, Mathias, Farfar Roffe och Grodan.

Gghhaaaaa!!!!!

Jag blir TOKIG! 
Just suttit och laddat upp bilder på datorn hemma, och inlägget är BORTA!! 
Vad är det för fel!?? Snart byter jag bort från blogg.se oxå, och ger fan i det här!!
 

Kväller

Jag kan av någon anledning inte ladda upp bilder på telefonen, så dom får vänta tills i morgon :-)
Nu ligger iaf grodan, och min man.
I brist på annat kollar jag på skit på 5:an och dricker ett glas rött.

Dagen har iaf varit jätte skön. Lugnt, trevligt, och gott. Åkt lite spöktåg och kollat djur.
Vi hörs mer i morgon, då jag har sladdar till kamera och mobil (lämnade dom i min lgh) och kan ge er nått roligare :-D

Kram och god natt!


Lördag 11/8 - Utflyktsdag!

God Morgon!
 
Saga taggar för Furuvik, och jag sitter fortfarande lite vimmelkantig i soffan med kaffet och vaknar till =) Men jag ser verkligen fram emot dagen, att få tillbringa den med min familj. Det är allt för sällan vi har tid att umgås alla tre. Den här sommaren har socialt sett varit en bedrövelse, men det har oxå varit nödvändigt, för att komma igång med arbetet.
Det lönade sig iaf, eftersom jag nu fått ett nytt vik =)
 
Nu ska jag göra mig iordning, lite svårt med klädvalet idag lär jag säga... blir det varmt, kallt?? Eskilstuna ligger mer vid kusten oxå, där kan det vara blåsigt. Haha, vilka fåniga funderingar man har :P Världsproblem. C ya later!
 
Furuvik för 2 år sen
 

Lugnt

Hejsan!

Nu har lugnet lagt sig här hemma. Saga sover och jag gör snart detsamma. I morgon vill jag sova skapligt länge, och sen gör vi oss klara och sticker till furuvik så fort M kommer från jobbet :-)
Kul att göra något för Saga .

Idag fick jag veta att jag är så dålig på att höra av mig till mina vänner, att jag slutits ut.
Jag jobbar och har barn, då är det svårt att ta sin lediga tid åt att åka till stan för en fika. Kanske hade varit betydligt enklare om jag bott i stan, men nu tar en tur fram i tillbaka sin lilla tid.

Det är inget jag gillar, jag önskar det vore lättare att kombinera familj och vänner, även med dom som inte har barn själva.
Jag ser inte min dotter som något hinder från att leva ett roligt liv, tvärtom så GÖR hon mitt liv fantastiskt!
Det kanske är lite svårt att sätta sig in, när någon annans situation ser lite annorlunda ut.

Det är kyligt ikväll, har ni känt det?


Alone

Jag har alltid haft en känsla av att vara ensam, oavsett hur mycket folk jag har runt om mig.
Att jag är en ganska osäker människa behöver jag inte försöka dölja.

Jag är säker på min sak vad gäller jobbet och t.ex vad jag anser är mänskliga rättigheter, och står fast vid vad jag tycker och försöker oxå genomföra det..
Men när det kommer till mig själv, så VILL jag gärna höra att jag är duktig, fin, sexig osv, men när jag väl FÅR höra det, så tackar jag, lite skeptiskt. Då tror jag inte riktigt på det, fattar ni?

Jag dejtade en kille ett tag, som verkligen var generös med fina ord. I början vart jag smickrad, efter ett tag vart jag tveksam och osäker. De flesta öser ju på med fina ord och komplimanger i början, och sen brukar det avta lite, men den här killen fortsatte berätta för mig hur fin och klok jag var. Och efter ett tag, började jag tro på att han faktiskt tyckte det!
Jag kände mig glad och trygg med honom, för jag TRODDE på att han tyckte om mitt sällskap, och att han kände sig stolt över att ha mig vid sin sida när vi var ute.

Vem vet, kanske han bara "spelade" ovanligt länge, eller så tyckte han allt det där.
Vilket som, så fick det mig att inse att jag behöver sån där uppmuntran, att jag mådde bra av det! Men å andra sidan, vem gör inte det i längden?

Allt det där påverkade min känsla av ensamhet.
Kanske är vi alla ensamma? Ensamma i vår egen kropp och i vårt eget huvud.
Hur väl man än känner en människa, eller hur trygg man än är, så är vi ändå ensamma.
Det är väl så det ska va, men ändå, längtar jag efter den där andra känslan, att jag inte är ensam. Kan det finnas någon som är precis som JAG, som på riktigt förstår MIG?

Kan det?


Fredag 19 Augusti

God Morgon!
 
Dax för mig att sticka till jobbet, slutar vid fyra och sen ska jag hämta Saga och heeemmm.
Denna vecka har bestått av långa pass, så jag är rätt trött, men dessto mer uppskattar jag helgen ;)
Från o med nästa vecka blir det lite lugnare, och då ska jag komma igång med träningen igen, det kommer bli kul! Kanske jag hinner med att träffa karln min lite mer oxå =)
 
Ha en bra dag, mina vänner, så hörs vi sen!
 
 

New Shoes

Ett par nya perfekta vardagsälsklingar med alldeles lagom hög klack, ca 8 cm :-)
Dom är asos egna märke, köpta på asos.com.
Jag kommer nog använda dom flitigt i höst.


Torsdag 9 Augusti

Tajo!

Är på jobbet och har äntligen lite rast, har varit ganska körigt men nu ska jag vila en timme.
Ibland är jobbet jobbigt :P
Hörs senare!


Testing #2

Hallooo!!!

Nu gör jag mitt första inlägg via nya telefonen :-)
Är fortfarande på jobbet men slutar om en timme.
I helgen är det country festivalen på furuvik och då passar nog jag och min lilla familj på att åka dit. Någon annan som brukar se den?


Onsdag 8/8

hej på er!
 
Åh, gud vad jag har hållt på och bråkat med folk på tele2 ang mitt nya abonemang och framför allt, min nya iphone! Alltså, hade inte min snälla granne vart här typ inatt och hjälpt mig att få igång den via itunes hade jag kastat den i soporna! Jag har verkligen inte tålamod för sånt här :P
 
Men nu har jag regestrerat sim.kortet, och hoppas då att internett ska fungera, och sen kan jag ge mig in i iphonens underbara värld, hehe.
 
Igår på jobbet kom chefen till mig, och gav mig ett nytt vik! Med start på måndag och på obestämd tid framåt. Dock ligger det på under 70%, så jag behöver önska fler pass emellan schemadagarna, men kanske inte behöver jobba så äckelmycket, som det blivit hittills =)
Idag jobbar jag 13-21, och går på en lång dag i morgon bitti igen, åker halv sex. Avskyr såna pass, sen kväll, och sen tidig morgon.
Men jag ska fan inte gnälla! Jag är så glad över att jag har jobb, så mycket lugnare jag känner mig innombords nu =)
 
 
 

Cheap Monday

 
Nytt linne från Cheap Monday. Inhandlat på asos.com
 
Gillar ni?

Supersnabbt Hej!

Morrn morrn!
 
Måste rusa på en gång, somnade sent som attans igår kväll så försov mig en aning nu :P Hatar sånt!
Jag slutar tidigt idag iaf, och då återkommer jag med nått roligare :D C ya
 
En liten titt på nytt linne från HM, endast 50 kr på rean ;)
 

Höst?

Jag är riktigt nöjd med dagen! Jag har fått bra saker gjorda.
Vi åt en sen men rejäl lunch, kyckling och sallad, och efter ngr timmars puts hemma så gjorde vi pannkaksmys =)
Det har regnat hela kvällen och eftersom det börjar bli mörkt på kvällarna nu så har vi tänt ljus i hela lägenheten. DET saknar jag lätt på sommaren, men en varm kväll i solnedgången är inte dumt heller... hmm, vet inte vad som är mysigast :-D
 

Stros i Byn

Himmel vad fort tiden går på ens lediga dag. Nu håller jag på med lunch liksom, klockan tre på e.m.
Men efter att karl stack till jobbet så har jag och Saga lallat runt lite på byn, gungat, solat i gräset och vattnat pappas och mormors blommor på kyrkogårn.
Var för ovanlighetens skull in på våran lilla klädbutik, och hittade faktiskt på en jätte fin, tunn tunika, ska visa sen, och ett härligt läppstift =)
 
Nu hänger tvätten på lufttork utomhus, och jag ska göra lite nytta här hemma oxå, så trist på ens lediga, men så är  vuxenlivet, som jag borde vara mycket mer inne i med tanke på min ålder, men städa är fortfarande såååå tråkigt :P
 
Löjligt många bilder, men la upp rubbet ändå.
 
 
 

Color!

God Morgon!
 
Jag ska sticka iväg nu (ledig idag) och hämta min tjej, men visar er dom härliga byxorna jag hitta på HM:s REA för ynka 100 spänn.
Vart inspirerad av Alba, så lärde skaffa mig ett par färgade jag me ;)
 

Rött

Tjeenaree!!!
 
Ja, mina två rubriker "Testing" var alltså ett test att göra ett inlägg från min värdelösa mobil, och det skulle bli ETT inlägg med text, men det vart sådär ist :P Inte godkänt.
 
Nu sitter jag iaf i soffan, hemma och med ett glas vin i handen. Känns skönt att vara ledig i morgon, men jag ska faktiskt ställa klockan ändå, så jag kommer upp i tid.
Idag ringde jag tele2 och beställde ett nytt abonemang, med en iphone, så nu måste jag lära mig den, och något jag hatar är att just behöva lära mig ny tekning.
Min vän Josse kommer få ställa upp som tålmodig lärare, jag ska hälsa henne det sen ;D
 
Nu, en rök, och tända lite ljus, och sen slappa. Hörs tomorra!
 

Testing!


Testing!


Söööndaaagg!!!

A men, God Morgon!
Jag gissar att jag är relativt ensam om att vara uppe, påklädd och klar nu, och att en del av er vaknar bakis, illamående eller totalt utvilade och på en underbar ledig-idag-humör =)
Jag ska snart sticka, och nu är jag pigg och glad, men när jag vaknade kändes det som att en ångvält kört över mig.
Den där hemska känslan då man tvingar kroppen att slänga benen över sängkanten och sätta sig upp, fast hela ens inre stretar emot... Men så fort jag hör kaffebryggaren puttra och jag sätter upphåret och kastar vatten i annsiktet, då piggnar jag till, och blir speedad för en ny dag! Haha.
 
Hörs vi inte förr så hörs vi när jag kommer hem ikväll, så ha en bra dag, dear friends!
 

Kul Hårmojäng!

Jag gör bara ett snabbt avbrott i mitt njutande av kvällen, för att visa den här lilla roliga hårklämman jag hittade på på Tempo idag.
Man kan nog med lite tid fixa en riktigt häftig "knut" med den, eller vad tror ni?
 

Detta Består Min Kväll Av....

 
Läsning, en kall och fina fötter =) Och gissa vart allt detta ska utföras? Badkaret! haha.
Jag kan säga att boken som ligger där: "Jag är med bandet- En Groupies bekännelser" av Pamela Des Barres, är antagligen en av de bästa böcker jag köpt.
 
Dave Navarro har skrivit förorden till den, och han avslutar dom såhär: " Mina personliga råd till alla läsare är: Män, ha en toarulle nära till hands under läsningen. Kvinnor, försök att tygla era djupgående svallvågor av avundsjuka och fientlighet... ni vet att ni önskar att det här var eran egen berättelse"
 
Hahaha! Den handlar alltså om den här kvinnan, som är en av världens största groupier, och som har haft sex, festat med och delat droger med rockstjärnor som Mick Jagger, Jim Morrison, Keith Moon och många fler.
Jag har just börjat med den, men är tokfast! Sa jag att det är en självbiografi? Det gör den så mycket roligare! Vilken tjej! =)
 
Men nu ska jag sätta igång med min lördagskväll, efter en utmattande arbetsdag. Jag längtar INTE tills i morgon, då jag blir där från 7.30-21.00, s u c k. Aja, c ya later!

Wolf!

 
God Morgon Lördag!
 
Haha, jag ser butter ut på kortet, plus att ni fick en glimt av min lgh ;) Nu ska jag sticka och jobba, hade turen att kunna samåka med en kollega idag, så jag slapp ta  5-bussen, feels nice.
Ha en underbar dag, jag hoppas trots innomhusarbete på sol, för er skull! =)

Some New

Hej!
 
Jag hann inte göra nått inlägg innan jobbet, och hann inte heller ta kort på alla kläder jag köpte, men här kommer lite av det nya =)
 
Smycken:
 
 
Ett nytt smycke till naveln är alltid kul =) Och på andra sidan av öronen är det bara ett kors, och alltså ingen kedja. Det gillade jag. Annars är det alltid kedjor på bägge eller så kan man BARA köpa ett örhänge med kedja, och inget liknande till andra sidan.
 
Kläder:
 
 
En enkel bas-bh, precis vad jag behöver fler av. Gav bara 50 spänn för den på HM i Sala, och sen ett par shorts, som ser mer ut som en kjol, och det positiva är att den inte kan blåsa upp ;)
Dock skulle jag haft en 34:a, men det fanns inte mindre än 36 kvar. I vanliga fall brukar jag ha 36:or, men inte i detta fall. Men det gör inget att dom hänger lite på höften, jag har haft dom idag till och från jobbet, och dom är så lätta att dom knappt känns :-D
 
I morgon ska jag ge er resten, men det får bli på e.m/kvällen, för jag jobbar 6.45-16.15. Nu ska jag snart lägga mig, så hoppas ni alla får en kul och/lr mysig kväll.
C ya!!

Bästa Frullen!

"god morgon", pinsamt att skriva det vid 12 på dan, men jag har tagit en slö morgon faktiskt =)
Jag ska bara tipsa om en kanonmusli (icas eget märke) som jag köpt, och som typ är fullproppad av diverse nyttigheter!
Och tokmätt blir man. Jag häller bara på mjölk, men med fil lr yougurt blir det nog ännu mastigare.
 
 
Jag ska försöka hinna knäppa kort på det som inhandlades igår oxå, innan jag sticker till jobbet ;)

Att vara på botten.

"botten" är ett svårt ord, för den som varit där.
Människors bottnar ser olika ut. För en del innebär det mörka, stängda, trånga lägenheter och påverkade av dråger, alkohol lr liknande 24 timmar om dygnet, bara för att det är det enda som håller dom vid liv, tills det får den raka motsattsen.
För andra ser botten helt annurlunda ut. Då sitter det endast i psyket, eller i fysiken, vilket ofta leder till det psykiska. Det är där allt hamnar, i huvudet.
 
Jag har nått botten, och där är det tomt, kallt och en känsla av kvävd panik. Man skriker efter hjälp, men slår alla som kommer nära ifrån sig. Till slut finns det ingen som orkar försöka närma sig längre, utom kanske en enda, ensam människa. I mitt fall var det mamma. Hon gav sig inte, trots elaka ord, skrik och gråt.
 
Jag vill bara säga till dom, som har denna känsla, att även om varje människa är unik, så är den aldrig, aldrig ensam om sina känslor. Det finns alltid den, lr dom som känner precis samma sak, även fast man känner sig ensammast i världen, fast det känns som att man slits sönder inifrån.
Ni vet, jag har känt det, och ber gudarna, att aldrig behöva nå botten igen. 
Jag önskar er, mig själv och speciellt min dotter all lycka i livet. Man är aldrig för gammal för att börja leva det liv man förtjänar.
 
Lite djupa ord så här innan läggdax <3

En Dag i Lekparken!

 
Tjao!
 
Idag tog jag och Marina med oss ungarna till Salas stora lekpark och latjade runt lite =)
Sen vart det lite shopping :-D Ska visa er sen, nästan bara rea-köp, men fansiken så nöjd jag vart över allt! 

100% Mode!

 
Jessica Alba!
Drottningen av, speciellt, vardagsoutfits. Vilken underbar garderob den kvinnar har! Vill ha allt =)
Har ni tänkt på hur ofta hon använder sig av starka färger? Speciellt på byxor. Det är nog det absolut enklaste knepet för att fixa en roligare vardagsstil.
Jag inspereras massor av henne, för inget hon sätter på sig känns "överarbetat".
Vad tycker ni??

Alla Glada!

Ja, NU är alla glada! Haha, jag iaf, och Saga som är hemma hos mig, och springer ute och leker med sin älskade kusin =)
Jag är GLAD över att vi bor så att jag vågar släppa ut henne själv, och jag är GLAD över att vara ledig i morgon (men lite ledsen att M väjer jakt framför mig ikväll :() och jag är GLAD över min pytte, pytte lilla beställning fran asos.com ;P Hehe.
 
Jag ska sjunka ner sen i soffan med en film och en öl, och fick dessutom med mig en bit blåbärspaj från svärmor, där Saga spenderade natten till idag.
I morgon är jag sugen på att åka någonstans, men alla jobbar ju! Och jag antar att lillflickan inte är sugen på att åka till sala, eftersom hon tillbringat flera dagar där nu, hos farmor... orka åka in till Uppsala!
Fan, vad lat man blir när jag jobbar nära hemmet nu ;)
En trevlig kväll önskar jag er alla iaf!!!
 

God Morgon Onsdag!

Tjo!
 
Kort dag idag, och ledig i morgon. Fan va skönt :D Jag har sovit som en prinsessa inatt, och gud vilken skillnad på sömn det blir då. Jag behöver inte ens mina 8 timmar för att vara människa då =)
När jag kommer hem ska jag ut! Ut Ut uT i skogen!!!
 
Långklänning och små miniflätor idag

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu