Mitt Lugn i Kaos

Go Dagens!
 

Nyss inkommen efter en promenad med Saga och frank. Morgonen startade vid 8 men jag serverade de båda lite frukost och försökte få sova lite till, vilket är väldigt svårt med en 13 veckors valp och en försvarslös 6-åring.
Det är svårt att ge dom båda lugn och ro från varandra.
Han busar och biter henne, hon blir ledsen och arg för att han tar hennes leksaker, och när han väl är trött och ska sova så går hon på honom.
 
Igår kväll placerade jag dom i varsit rum, och tog mig ett långt skumbad med vin och tända ljus. Ända sen Saga var liten har det varit min flykt från härj och kaos, hon lärde sig tidigt att badrummet är "min tid" och hon sitter snällt och kollar på film eller pysslar. Mycket behändigt, haha.
 
Nu ska vi fixa till lite och cykla ner på stan tänkte jag, ta en mysfika, kolla butiker och möta upp pojken min som kommer hem. Jag är sjukt shoppingsugen! vill köpa en massa onödigt som är kul att ha men som aldrig används :P Det går dock inte. Julklappar prioriteras först.
 
C ya!
 

Helgens sällskap

Hejsan!
 

Åh det är så underbart att ha en ny dator att skriva på, som väger nada och som inte är fullsmackad med virus så en miljon extra rutor poppar upp hela tiden :D Har en nygammal 12" dell, underbart.
 
Nu är det höstlov för både mig och min lilla tös, och eftersom Kenny ska ha grabbhelg så är jag även hundvakt. Så just nu rymmer min lilla 1:a mig, Saga, hunden Frank, kaninerna Pelle och Nova och råttorna Fläck och Tor. Jag och mitt lilla zoo ;-)
Frank som aldrig träffat ett barn förr tyckte Saga var urläbbig, men nu gosar dom sött i soffan.
Helgen blir lugn, stros på stan, fira "löning" och höstpromenader.
Ska vara lite aktiv med kameran tänkte jag, kul nu att redigera bilder när jag har en normal dator igen. Skolarbete lär jag trycka in med, tyvärr. Lovet består av 4 hemuppgifter som ska redovisas efteråt :-/ 
Men inget sånt i helgen!
 
Mysigt gäng :-)
 

För den hälsointresserade!

Hejsan!
 
Jag är nyss hemkommen från ett par lektioner i skolan. Nu ska jag sätta mig med ett mindre roligt arbete, plus plugga för lite prov vi ska ha i veckan.
Längtar verkligen efter ett jobb nu, det gör jag varje gång jag får för mig att börja studera på heltid. Jag är en praktisk människa, vill hellre göra än läsa, men men, det blir väl belöningen sen när allt är klart =)
 
Iaf så ville jag bara ge ett tips på jätte intressant läsning (sån läsning jag faktiskt tycker är roligt ;)), en bok jag fyndade på en second hand butik här i stan: The Body Shops bok om välbefinnande.
Kloka, nyttiga och enligt mig väldigt realistiska tips på hur man kan bygga upp sin kropp, från grunden, inte enbart med hjälp av vikter och konditions träning, och med helt normala medel. Inte en massa hokus pokus recept med ingredienser som kostar skjortan och som man inte ens kan uttala. Bara sunt förnuft :-D Läs den!
 
C ya!!
 

Uppsala t/r

Hejsan!
 

Idag har jag vart i Uppsala på en arbetsintervju, som jag hoppas väldigt mycket på. Lönemässigt skulle jag gå ner om jag fick det, men å andra sidan är det ett jobb jag verkligen velat prova på ett bra tag, så jag prioriterar trivsel före pengar =)
Kenny och Frank var med dom också, och trots att han är världens minsta och sötaste så var det svårt att få vara någonstans med honom, dock inte så svårt att smuggla in honom ändå. Det behövs definitivt fler hundvänliga fik och resturanger, både här i Gävle och Uppsala.
 
Är det någon som känner till några ställen så skriv gärna det! Nu ska jag rycka upp mig från soffan, städa lite och sen ska vi fixa hemmagjort pizza :D I helgen ska jag försöka mig på gymmet igen, jag är fortfarande lite sjuk, men orken är tillbaka, och drivet!
 
 
Jag håller på att exprimentera lite med ett reduceringsprogram som är nytt för mig ;) Cool jue!
 

Ny Medlem!

Tjo!
 
Idag har "vi", egentligen Kenny, skaffat en ny liten medlem till vårt gäng =) Möt Frankie! 
 

Love The Fall

 
 
Allå!
 

Idag tog jag med Saga till Boulognerskogen, och även om cykelturen dit och runtstrosandet var lika med ett maratonlöp för mig (blir helt slut av att göra ingenting) så var det värt det =)
Säga vad man vill om sommaren och värmen, men det är något speciellt med hösten, som fyller mig med frihetskänslor.
Det är så otroligt vacker där nu, synd att min kamera inte gör bilderna rättvisa.
 
Nu har hon iaf åkt för den här gången. Jag sörjer att jag varit så sjuk hela helgen, men hon har myst med mig här hemma, och på kvällarna har Kenny kommit och vi har lagat god mat och myst i soffan med tända ljus och tv.
Ingen fartfylld, spännande helg vart det, men go och mysig <3
Jag är så tacksam för människorna i mitt liv. Jag är inte beroende av mycket vänner, och ha många att ringa till eller umgås med, tvärtom. Men jag är beroende av att ha ett fåtal personer, som jag älskar, och som ger mig kärlek. HELT ensam skulle jag aldrig kunna stå.
 
 

Ingen rubrik

Hejsan.
 
Jag är inne på dag 2 av en jätte mega förkylning som har gett mig feber och en masssa snor, mindre kul. Tor (råttan) är oxå sjuk, vi har nog smittat varandra :p Turligt nog så har jag en klippa till pojkvän som kommer och hjälper mig med handling och förser mig med choklad <3
Annars består mina dagar nu av filmtittande och svullande. Däremot så surfar man runt mycket på nätet när man ligger så här, och hittar en massa träningsinspiration, både från daywievs styrketräningsgrupp och sen så är det kul att ta reda på kändisars tränings och matvanor =)
Någon jag alltid beundrat är Cameron Diaz, det har jag nog nämnt tidigare. Men hon har en fantastiskt fin kropp! 
Just nu lever jag ju inte som jag borde, men jag är sjuk, och då får man!
Dock ska det skärpas till de övriga dagarna med gottat. ENDAST helger!
 
Skolan går halvtrögt. Det är för mycket att göra, men jag hänger mig kvar. Ska ut på några veckors praktik sen till jul, och jag har efter massa letande fått en plats jag ser fram emot att vara på. Skybar fullriggaren här i Gävle. Med resturang och konferens och sånt. Det ska bli intressant =)
 
Jag har en lista med "fixa" saker som ska bockas av, dock kostar det mesta pengar, så det får tas pö om pö. Nr 1 är att skaffa en ny dator! En mini pc får det bli, och sen ett extra jobb. Julen närmar sig, och jag har en dotter som förväntar sig klappar, hehe. Det är kul tycker jag, ser fram emot snö, julsånger och apelsinglögg. Jag ska julpyta sönder min lilla lägenhet! En och annan bock och tomte ska jag se till att få in hos Kenny oxå, oavsett protester ;-)
Nu ska jag kura vidare här! C ya
 
 
 

Njuter

Sitter i min nya lya, med tända ljus, min dotter, råttor och kaniner och tar ett glas rött till idol. Har flyttat till en mysig etta som är ljus och luftig, till skillnad från hålet jag bodde i innan. Jag har "mellanlandat" hos min fina Kenny i en dryg månad. Med alla mina skor, kläder och grejer har det
varit trångt och stökigt, men vi har hållit god min och klättrat runt i det. Älskar honom ännu mer för att han har stått ut <3 Iaf börjar jag på nytt nu, och det känns mycket lättare nu när jag fått in allt på plats. Nu sitter jag och Saga och gosar, precis som förr :-D Kram på er

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu