Frossat!



Ja nu är helgens frosseri över, men för en chokladnarkoman som mej var det himmelskt att få trycka i sig en helnöt i lördags och ett paket dajmglass igår, efter 5 dagars "fasta", haha.

Idag har det vart arbete och egentligen skulle jag påbörja mitt nya träningsschema som älskling satte ihop åt mig under helgen, men jag är faktiskt sjukligt trött! Så det får va idag. På't i morgon ist! ;-) 

Vitsippor och Pappa

Dax för mig att åka hem till stan och Bubbs idag, men jag å mamma har handlat lite födelsedagsmiddag åt hennes man Håkan som fyller år :-)

Vi passade oxå på att gå till kyrkogården och satte påskliljor på pappas grav, där det dessutom växte vitsippor! Min favoritblomma som vittnar om att våren är verklig :-D Älskart!



Pappa <3 

Funderingar

Sitter i den underbara solen på baksidan hemma hos min mor, Saga är ute och leker med grannbarnen. 
Sitter här själv, med lugna favoriter i öronen, ett skrivblock, kaffe och cigg, och skrivet ner mina tankar. Vissa av dom iaf.

Jag har sedan länge slutat ha ork för vänner, fest, sociala sammanhang och att vara den där hurtiga, glada tjejen som lever bara när hon har flera tjejkompisar som hon träffar var å varannan dag. Jag ÄR glad å pigg, både på jobbet och när jag slappnar av efteråt med min "familj" och under träning.
Jag är inte deppig, eller ointresserad, jag orkar bara inte. En dag med arbete, hund, träning och tid med Kenny (som jag värdesätter som en självklarhet) tar all tid. Och sen är inte mitt liv helt okomplicerat, jag tänker inte skriva några konkreta detaljer, det är privat, men sånt tar energi av en.
Jag vet att jag borde vårda mina vänförhållande bättre, men jag hoppas att dom jag har förstår och inte dömer mig. Jag måste lära mig att prioritera bättre, jag känner själv att även om min vardag innebär fullt upp, så borde jag bryta av den lite oftare, som att unna mig och en vän en fikastund eller bara lite tid. Jag tänker speciellt på en person, jag hoppas hon vet, men även andra personer som jag tycker om och värdesätter.
Jag ska ta tag i det här, och bli bättre :-)

Hade mycket annat i huvudet, men då blir det så långt och nötigt det här inlägget, jag gillar inte själv att läsa såna.

Ska ut å åka lite nu, med dotra och mamma. C ya! 




Fredag i Hebron

Hundpromenad med mamma





Jag å Saga :-)


Kallebaninerna (Nova bakom Pelle) :-P 


Nu blir det middag! Äntligen!

Leaving Home

Haft en myspys morgon med min karl och promenerat i solen, önskar jag inte behövt åka, men min lilla dotter och mor önskade mig hem till Tärnsjö i helgen så nu är jag på väg!
Blir mys att träffa mamma med :-) 

Solskenspromenad! 


Just nu: fin vy och smaksatt vatten :-)




Glädjande Sol och Värme!!

Hur glad blir man inte en dag som denna då solen lyser och man svettas trots uppknäppt jacka?!
Nu längtar jag efter tunna klänningar och sandaler :-)

Igår sa Kenny att han tror detta kommer bli en händelserik sommar, jag hoppas han tror rätt. Det ser jag fram emot :-D

Hade gärna vart ledig idag och utnyttjat dagen till max, men är på g till jobbet nu och ikväll blir det lite hästlukt på fingrarna, mys!

#lycklig



Nyklippt!

Åh så skönt det var att kapa av sig det slitna håret!
En riktigt kort frisyr vart det och det är superskönt :-D




Gottstopp!

Halloj där ute!

Har haft en kort arbetsdag idag som mestadels spenderades på stan och med en räkmackalunch. Känns mest som att jag har åkt buss fram å åter hela dan :-P

Vart hem å rastat Frankie och är nu på väg ner på stan igen för att träna gubben min, hehe, och ta en latte.

Då träningen inte ger tillräckliga resultat enligt mig så är det banne mig sockerförbud i veckorna nu! Vi vräker i oss på tok för mycket choklad och gottigheter på kvällarna så tar jag bort det 5 dagar i veckan lär formen snart va på topp ;-)




Softsöndag på stan

Sitter på Espresso house mitt i gallerian, dricker kaffe och kollar på folk.
Slö som sjutton idag. Sörjer att helgen inte bjöd på något storslaget, men nu börjar en ny vecka. Yeeey




Om livet vore lätt

Om livet vore lätt så skulle vi inte vara där vi är nu, eller? 



Helg :-)

Underbart med fredag!
Jag har under veckan bara jobbat och legat med feber och sovit i 24 timmar, snacka om att jag hade energi efteråt ;-) Men ingen träning har det blivit eftersom jag fortfarande känner av huvud å hals.

I helgen har jag inget speciellt inplanerat, utan gå till gymmet och umgås med kärleken <3
Ha en bra helg !!

Lite tråkig "bussbild" men det var d eller inget ;-) C ya! 



Mys med min lilla älskling

Äntligen har jag Saga hos mig igen <3
Den här gången tog det 2 veckor emellan vi sågs sist, och det har varit jobbigt, men nu ligger vi nyduschade och nergosade i sängen :-) Mys!!!
 




Mysfika med Gubben

Innan han börjar jobba och jag hämtar min lilla prinsessa :-) *fredagsmys*



Work

Är på jobbet och har det lugnt för tillfället. Ikväll blir det hemma träning, liksom hela helgen för då har jag Saga :-) Måste bli duktigare på just det, hemmaträning.

Min arbetskompis Stumpan




Utvilad

Måndag och ny arbetsvecka.
Helgen har varit jätte skön tycker jag. Bara jag och bubbs, har tränat, vart och letat second hand och tagit fika på stan. På kvällarna har vi satt en liten röd lampa på Frankie och släppt honom på den stora ängen vid gränby. 

Inga måsten eller tider att passa. Kan vara väldigt skönt med en sån helg ibland. Avstressande. 
Jag är nöjd med träningen under veckan med, det har gått bra och jag börjar vänja mig vid och kunna mitt schema. Igår hade jag min egen "fridag" på gymmet, vilket innebär att jag gör lite vad jag vill. Jag satsade på bröst, och hade blivit mycket starkare i hantelpress! Jätte kul var det eftersom jag inte kört det på väldigt väldigt länge. Måste vara alla andra övningar som stärkt mig :-) 
Då blir man lite pepp och får ny träningsenergi. 

Bjuder på lite bilder från helgen :-D

Världens minsta och dyraste biskvi

Bubbs <3

Magövning med kb

Stålmannen :-P

<3

Ha en bra måndag!

Eftermiddagsfika!



Lyxar till det på jobbet ;-)

Allt jag inte är

Jag är inte

Den med bäst betyg eller populärast i plugget.

Tjejen med perfekt glansigt hår efter en hel dag på jobb och utomhus 

Den som kan äta vadsomhelst närsomhelst utan att behöva jobba bort det.

Starkast psykiskt eller fysiskt.

En människoälskare som tror att alla bär något gott i sig. 

Den som offrar sig för andra ( inga livsavgörande uppoffringar dvs )

Listan kan vara hur lång som helst, men viktigast för mig är att omge mig med personer som faktiskt ser allt jag är, ist för tvärtom. 

Jag har aldrig varit typen med en lång vänlista, istället har jag få men betydelsefulla människor i mitt liv. Dom jag litar på inte dömer mig för allt jag inte är, eller för den jag är.

Nu ska jag dock hoppa av bussen, så bryter här. Jobb tills ikväll :-)
C ya



Världens slömorgon

God morgon!

Klockan är halv ett och jag ligger fortfarande i sängen med en kopp kaffe och tittar på "så ska det låta". 
Jag var så tråkig och sjukt trött igår kväll så jag somnade till våran hyrda film, och sov ända tills älsklingen skulle till jobbet i morse, vilken tråkig flickvän jag är, haha.

Men gårdagen bestod av jobb och sen hem och packa väskan för träning. Det vart armar och ben, och jag har lagt på extra rumpövningar för att få upp massan där lite, och trots att jag gnällde igår att det känns som att jag inte till 100% kommer åt dom rätta musklerna, så känner jag idag att jag nog visst gjort det, träningsvärk är bra på det viset ;-)

Men nu ska jag faktiskt rycka upp mig, och ta med mig Frank på en joggningtur, sen blir det mer rumpa och rygg på gymmet :-D

C yaa!

Slömorgon <3 



Helgen- Flytt, bio och dottermys

Så har vi flyttat igen. Den här gången till en helt egen liten lägenhet. Tanken är att jag och K ska bo här tills mitt jobb och mina timmar kommer upp lite, så jag kan fixa nått eget :-)

Jag och Saga skötte flytten med mammas körhjälp i fredags, vilket tog sjukt lång tid trots att vi inte hade några direkta möbler, men massa säckar, väskor, kartonger, tv:ar osv.
Igår tog vi en paus från allt och åkte till stan och kollade på disneys Frost, lite kvalitétstid med min lilla <3

Helgen har gått galet fort känns det som, och ikväll ska hon åka till sin pappa igen :-( Men trotts flyttar hit å dit så är jag ändå hemskt glad över att vara här i stan, det har fört mig närmre Saga.

Två trötta glada flytt"gubbar" ;-)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu