I´m Alive!

Heeeejsan!
 
Jag har nästan glömt bort bloggen, så tänkte bara visa mig och säga att jag lever, mår bra och tar dagarna en efter en.
Tänker inte gå in på nått djupt plan nu, det händer för mycket, men ska börja uppdatera igen, visa mina dagar och dela med mig av mitt liv (till viss gräns;))
 
Faktum är att en ny blogg kommer startas inom kort, som jag ser fram emot, och så snart den är klar ska ni få kika på den. 
Ha det gött, vi hörs igen (typ i morgon) haha.
 
The people in my life. Me and myself, my loved boyfriend and my cute, beautiful daughter.
 
 
 
 

1 Juli 2013

Ny månad, ny vecka och nya möjligheter. Senaste tiden har inefattat mindre jobb än jag velat, och det är svårt att vara arbetslös idag, och speciellt här i Gävle är det väldigt ont om jobb.
Men jag söker för fullt och har fått en del positiv respons, men det handlar inte om förrens till hösten, och jag vill ha nu!
 
Jag har iaf haft Saga här några dagar nu, och hon åker hem om bara ett par timmar. Det är lika sorgligt varje gång men jag försöker träffa henne någon gång ändå även emellan våra helger, det hjälper =)
Träningen går sakta men säkert framåt. Ser en del förändringar och märker skillnad på ork och vikter. Kenny hjälper mig otroligt mycket med scheman och övningar. Jag har ett dumt litet handikapp som gör att vi får ändra om lite. Dom allra vanligaste och simplaste magövningar sätter min rygg stopp för. Det är skit tråkigt när en svag rygg sätter stopp för vissa övningar, men då får jag väl träna upp den ordentligt, så hela kroppen är i "lag". 
 
Sommar och värme har iaf en stor effekt för humöret, och nu tänker jag ta med Saga på en promenad och fika vid piren, och pussa om henne ordentligt =) Sen börjar allvaret igen,jobbsök och träning ;) 
 
C ya!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu