Fattar Ni??!!

Kan ni fatta att vi går in på en höst månad snart?!
En del säger att augusti är en sommar månad, men jag har alltid lärt mig så här: 
 
Vinter- November, december, januari
Vår- Februari, Mars, april
Sommar- Maj, Juni, Juli
Höst- Augusti, september, oktober
 
Det innebär HÖST i morgon!!!! 
Men till nått annat, fy fan så skönt att sätta sig ner! Haha, jag har sprungit som en dåre fram o tillbaka på jobbet, och börjar kvart i sju i morgon bitti igen. Men sen är jag ledig på torsdag :-D tror jag iaf... måste nog kolla upp det ordentligt innan jag ropar hej.
Nu ska jag iaf snart krypa till kojs, ska bara varva ner lite först. När ni kommer hem sent och måste lägga er på en gång, vad gör ni då för att komma lite till ro?? Kan ni ge tips på några naturliga sömnmedel??
 
Idiotbilder, nyss tagna ;)
 
 
 

Tisdag 31 Juli- If You Want To Know

God Morgon!
 
Tänkte ge er lite info här, onödigt vetande bara ;)
 
* Jag älskar höstkvällar, med tända ljus i soffan och ett glas rött.
* Jag har tagit ett lån och varit husägare med Mathias (sålde för ca 3 år sen)
* Min största fobi är att föda barn (vill helst aldrig mer göra om det)
* Min förlossning skedde helt naturligt, utan minsta smärtstillande
* Jag är en löjligt stor romantiker, och kräver mycket att den varan =)
* Under 4 år led jag av hemsk panikångest vaje gång jag skulle vara bland folk, vilket sabbade en stor del av min    ungdom, jag höll mig enbart hemma.
* Jag önskar mig ett gemensamt boende med M igen, MINST 3 rok.
* Fick jag önska vad som helst under en dag, skulle det vara att få den dagen med pappa (som dog när jag var 16) och att han fick träffa sin underbara dotterdotter <3
 

Slut på Slit

Slut på arbetsdagen, och ska försöka hålla mig vaken i kväll för att umgås med min M. Sov ju som en kratta inatt hemma hos honom, och vaknade vid 4 och då var det ingen idé att somna om. Sen kunde jag inte vila under rasten heller, vet inte varför, och ikväll ska jag antagligen ta en cykeltur medans han springer, och SEN ska jag hålla mig vaken en stund till efter att saga somnat. Inte lätt :P
 
Men i morgon jobbar jag kväll, och en kort kväll dessutom, så man lär ju passa på att träffa dom man tycker om medans tid finns =)
Jag har iaf mått riktigt bra idag. Kan ju bero på att solen strålar, att räkningar är betalda och att allt känns lättare. Who Knows! Nu ska jag ge oss middag här hemma, och sen får jag se om jag pallar en tur i skogen :-D
 

Black dress

 
God dagens!
 
Är i full rulle på jobbet, men kikar bara in för att visa att jag lever =)
Solen strålar och det gör gott för humöret, gammal som ung, tror jag.
 
Hittade på den supersköna halvlånga klänningen i går på någon sån där "billig-affär" i Sala, och även om kvaliten kanske inte är kanon i långa loppet, så gav jag bara en 100-lapp för den, så den kommer användas flitigt tills den ramlar av ;)
 
Vi hörs senare!

The Last Days

Hejsan!
 
Som ni sett har jag inte varit som vanligt här på bloggen. Bara för att göra en lång historia kort, så drabbades jag av en personlig kris i onsdags. Allt rasade och min energi tog helt slut.
Jag gav upp allt helt enkelt. Jag lyckades inte sova något alls på natten och hade hemsk feber och huvudvärk osv. Jag vet inte om det berodde på mitt inre lr om jag faktiskt vart sjuk, men jag var faktiskt tvungen att på torsdagen styra upp saker och ting.
Jag var ju på ett möte i fredags som jag ordnade i torsdags, och det mötet var det bästa jag gjort, antagligen på flera år.
 
Jag har försökt roat mig lite under helgen, eftersom Saga sovit hos sin farmor fre-sön, men det känns att jag fortfarande är lite skakad av allt, för jag känner mig inte speciellt lyckligare bara för att det druckits öl :/. Jag är bara sugen på att sätta igång med mitt liv nu, lösa saker och ting.
Det bästa under helgen vart nog idag, då jag fick vakna upp i lugn och ro hos M, gick ut på en lång f.m promenad med honom och sen åt brunch ihop.
Sen åkte jag och mamma till Sala för att hämta hem min lilla tjej. Jag handlade även hem lite förnödenheter och köpte en one-piece (stavas det så?) åt henne, som hon tjatat om att få länge nu =)
 
Nu ska vi mysa lite här, hon och jag. Jag ska duscha och sen köper vi pizza och gottar i oss. Jag hade gärna varit ledig några dagar till ,bara för att "vara" på med henne och M, men nu kallar en ny arbetsvecka! 
 
Bilder från veckan och helgen
 

På G Igen?

Hej hopp!
 
Sjukt lång sovdag tog jag, och nu äter jag lite gröt, och funderar på om jag ska försöka ta mig till salafestivalen ikväll... Det är inte ofta man är barnfri precis hela helgen, och även fast jag saknar min lilla groda, så kan det vara kul att utnyttja situationen och vara ute och flänga lite ;)
 
Jag ska strax hem till M och våldsgästa lite tänkte jag, och se om man kan ta sig in till sala. Jag har aldrig gått på den där festivalen men folk brukar tydligen tycka det är kul så kan vara värt ett besök.
Det vart ju lugnt med drickat igår, annars skulle jag aldrig haft detta i tankarna. Smart tjej!
 

Home

Hej!
 
Ja, klockan är mycket nu, och jag sitter med tankar här framför datorn. Jag var in till Uppsala ikväll med Josefin, och vi satt på uteservering och sen åt vi mat på en resturang/dansställe, Flustret. Tyvärr var Josse inte så danssugen, så just när golven kom igång så avlägsnade vi oss och gick och satte oss på en krog ist, Terassen. Liiite trist var det, för jag var verkligen sugen på dansgolv. Att bara försvinna in i mängden och dansa loss, det är en befriande känsla för mig.
Har ni känt så nån gång? Att man bara kan "försvinna in" i folksamlingen och bara "va", ni vet...  =)
Men men, så e det! Nästa gång satsar vi på en e.m med shopping och mat o grejer, det blir nog kalas!
 
Btw, idag har jag gjort en grej, en BRA grej, som verkligen kommer hjälpa mig på traven i livet. Jag vill inte säga vad, men det har inneburit tårar, skratt och en stor sten som föll ifrån mitt hjärta. Nu har jag verkligen chans att göra saker och ting på rätt sätt igen :-D
 
 

Fredag 27 Juli

Hej och god morgon!
 
De senaste dagarna har varit lite mindre bra, därav dålig aktivitet här på bloggen. Jag har inte haft inspo för fem öre.  Ni vet nog hur det kan vara, när livet kommer emellan =)
Men nu har jag samlat lite kraft, och försöker styra upp saker och ting. Ska på ett möte idag. Igår skulle jag dessutom kolla på en stor lägenhet, och det var skyhög hyra på den, men jag som är lite besatt av tanken på att få ett nytt hem nu, tänkte att det kan fixa sig säkert, men efter lite funderingar, och negativ respons av min vän Josefin, så beslöt jag mig för att skippa det.
Jag ska ju ordna upp min tillvaro, inte dra på mig mer problem i form av räkningar jag inte klarar av :P
 
Idag funderar jag på att göra någon liten förändring med mig själv, men har inte beslutat mig riktigt än... Åh, det är så mycket jag VILL göra, men inte har möjlighet till. Vet ni hur frustrerande det är?
Men solen skiner, och jag ska dra på mig klänning och solbrillor och ut och njuta! Mitt huvud snurrar, men det försöker jag ignorera, och tänka på annat ist ;)
 

Bad och Sol

Ja, sol vart det för mig och Josse, men för hund och barn vart det så mycket bad i vågorna att lilla Gabbe var blå om läpparna till slut =)
Det var iaf underbart att ligga och lata sig ett tag, i gott sällskap.
Men för övrigt mår jag inte så bra nu, tror jag dragit på mig nått dåligt... hoppas det läker fort.
 
Bilder från dagen =)
 
 
 
 

Onsdag 25 Juli

Hej hopp!
 
Hemma från jobb och både lämnade och hämtade saga på dagis idag. Det var hemskt att lämna henne i morse, för hon hade riktig ångest över att jag skulle gå :( Det brukar aldrig inträffa annars.
Men nu är hon klar med östervålas dagis för i år iaf =)
En av favorit kollegorna kom tillbaka efter sin semester denna vecka så det var kul på jobbet, hon är lätt att arbeta med.
 
Nu ska vi packa strandväskan, för såna här varma, härliga dagar får man ta vara på. Vet aldrig om det är den sista, och jag hoppas verkligen på fint väder i helgen, men enligt väderprognosen blir det inte så.
Så vi hörs senare! C yaa
 
Min dotter agerar fotograf idag, man kan inte kräva varken många lr bra bilder då :P
 
 
 

Dåligt Idag

Hejsan!
 
Idag har bloggen legat i vila, och det känns som att jag borde ha gjort det oxå. Jag är sjukt trött, kan bero på att tjejerna har härjat så, att jag aldrig kom till ro i går kväll eftersom dom somnade samtidigt som mig, eller att jag känner mig stressad när jag bara är ledig en dag och vet att jag ska upp tidigt i morgon igen.
Skit samma i anledningen, trött e jag, och nu ska jag ta ett bad.
Var hem till Josse en stund på e.m, och kom därifrån med nykokt saft, lite kläder och frysta gubbar, kantareller och en stor biff =) Mycket givande, hehe.
Sen har jag vart hos M en stund, och lagat mat. På torsdag ska vi ta en riktig myskväll, efter jobbet. Det var evigheter sen känns det som. Saknar honom <3
 

Uppskattat!

Tjo!
 
Sitter här nu med två mätta, nöjda tjejer =) Jag lagade till marinerat fläskkött i gräddsås och med bulgur till. Jag var lite osäker på om dom skulle gilla det, men det gick ner :-D
Jag fick oxå ett oväntat samtal från en arbetskamrat som "bara" pågick i 1½ timme. Lustigt nog handlade större delen om våra barn och mobbning, hehe, och ingenting apropå mitt tidigare inlägg idag :P
 Nu ska jag rensa hallon, som dom har hittat ute nånstans, medans dom tar ett skumbad, sen blir det popcorn mys i soffan. C ya!
 
När barn håller i kameran:
 

23 Juli- Måndag

God dagens!
 
Hemma och känner lyckan över att vara ledig =) Idag jobbade jag ihop med en gammal vän, som jag inte haft kontakt med eller sett på säkert 5 år, men som jag umgicks mycket med innan dess.
Lustigt hur små hålor kan få folk att träffas helt otippat igen. Men finns det inte allt för stort jobbutbud så blir det lätt så.
 
Nu ska jag vila lite, för sen ska Saga ha kompis som nattar över, och det är inte två lugna tjejer jag kommer ha att göra med i kväll/ natt. Må dom leka sig helt slut så dom somnar i skaplig tid ;)
 
 
 

Mobbning / Bullying

Nu ska jag bara göra ett kort inlägg angående mobbning. Det finns i alla former, och i alla åldrar, tyvärr.
I skolor, bland barn, pågår ofta hög mobbning. Saker sägs eller görs högt, och bland vuxna är det vanligare med "tyst" mobbning. Utfrysning.
Det görs ofta så diskret och snyggt att det är svårt att anklaga någon för det, utan egentliga bevis, men det är inte ovanligt.
Det värsta jag vet är dom som talar mot mobbning, men själva utför det.
Jag har varit med om de flesta sorters mobbning, och allt har skett här på landsbyggden.
 
Folk förändras, men som med det mesta annat så tror jag, att en gång mobbare, alltid mobbare... Sluta!
 
Now I'll just do a quick talk about bullying. There are in all forms, and of all ages, unfortunately. In schools, including children, often going high bullying. Things said or done out loud, and among adults it is more common with "silent" bullying. Ostracism. It is often so subtle and tidy that it is hard to accuse someone of it, without actual evidence, but it is not uncommon. The worst thing I know is they who speak against bullying, but they themselves carry it out. I've been through most types of bullying, and everything has happened here in the countryside. People change, but as with most other things, I think, that once a bully, always bullies ... Stop it!
 
 

Till Skogs

 
 
När jag kom hem från jobbet tog jag en dusch, och sen åkte jag ut i skogen med mina hjärtan och hundarna. Lite svamp kunde han inte låta bli att plocka, och jag hade svårt att tacka nej till kantarellstuvning på toast hos honom ikväll, men jag måste sova ordentligt, så jag åkte hem till mig sen =/

Söndag 22 Juli

God morgon.
En lite sen morgon vart det för mig, jag var helt knockad i  morse, men nu laddar jag med kaffe och blåbär för en till arbetsdag, och sen hoppas jag att jag har någon ork kvar när jag kommer hem i kväll för att göra något, en springtur, typ.
Vad ska ni alla göra idag?
 

In I Själen...

...TRÖTT! Jag är verkligen helt slut, både fysiskt och psykiskt nu. Att bara ha en dag ledigt någon gång då och då räcker verkligen inte för att ladda batterierna.
Ni anar inte hur sjukt mycket jag längtar tills torsdag kväll, 3 dagars ledigt :)
Då måste jag verkligen GÖRA nått kul oxå. Ska tänka ut nått bra.
 
Nu ska jag faktiskt bara ligga 10 minuter på soffan, och sen lägga mig. Den här helgen tycks alla (jag inte umgås med längre) göra roliga saker, och jag kände mig riktigt bedrövad när jag såg det på fejjan.
Min man har stor middagsbjudning med en vän idag med, och jag jobbar...  Nästa sommar är det jag som tar semester!
Jag har dessutom tappat formen under dessa veckor. Inte tokmycket, men tillräckligt för att det ska synas, och jag känner det :/ Jag som började bli så nöjd med träningen. Skit oxå.
 
 
 

Pure Beauty

 
.....the pictures say it all.

10 minutes on the beach

 
 
Efter en hällskur i dag kastade vi in 3 ungar i bilen och körde ut till Ingboviken, där solen tydligen hade strålat precis heeela dan, enligt de andra badgästerna, men ca 10 minuter efter att vi anlänt kom molnen, och sen regnet :P
 
 

Fredag 20 Juli

Guten Morgen!
 
Idag firar jag en ledig dag (dom känns få nu för tiden) för sen jobbar jag igen hela långa helgen och måndag. Vädret tycks ju för en gångs skull vara med mig, så man kanske kan dra på sig shorts idag! Jag har varit tvungen att bryta mitt "inga-långbyxor-löfte" eftersom det har varit regn och kallt. Någon annan som lovade sig själv samma sak? Och kanske någon som t.o.m har lyckats hålla löftet?!
 
En underbar morgondusch tänker jag iaf ta nu,  och sen fixa gröt åt mig och grodan. Det är så underbart att ta det lugnt på morgonen =)
Jag har egentligen en massa explosiva känslor i mig just nu, som det kliar i fingrarna att få skriva ner, det lättar upp liksom, men sen nystarten med den här bloggen så bestämde jag mig för att inte bli FÖR personlig, så jag vet faktiskt inte om jag kan dela dom med er...
Jag får väl öppna en till "gnäll-blogg" där jag delar med mig av djupa känslor och funderingar, som är stängd för almänheten, haha. Nädå, men nu sätter vi fart här!
Saga har ev växtvärk i ryggen, så ska prova med lite alvedon o se om d blir bättre.
 
Küssen und Umarmen!
 

Hänger inte me!

Jag lär ju verkligen ge min karl all credd för att det oftast är han som köper kläder till Saga (jo, det e sant!) och förmodligen har mycket bättre koll på hennes stl än vad jag har, för allt jag beställde hem åt henne var antingen precis så det passade, lr ngt för litet.
Jag SKÄMMS! Mammor ska veta sånt! Jösses, vad hon växer fort! Hädanefter får jag väl ringa M och kolla hennes stl innan jag köper något ;)
 
Vi har iaf just kommit hem, Saga inviger sin nya bikini i badkaret, och jag har hällt upp ett glas rött, och ska mysfixa lite hemma. Det kan verkligen vara avkopplande när man vet att man är ledig dan därpå, att fixa lite fint i hemmet. Byta sängkläder, dammsuga, vika tvätt....
Jag veeeeet att jag har blivit världens värsta hemmakärring. Jag är en DRÖM för en karl att bo ihop med. Är hellre hemma och viker tvätt en ledig kväll än gå ut. Har jag bara min flaska vin så e jag nöjd, hehe.
Nä, men jag längtar faktiskt efter att få sätta på mig en fin klänning och höga klackar igen, det var ett tag sen. Vi ska iväg och se bathman-filmen nu snart, och då tar vi en helkväll med middag och förhoppningsvis dans och hela köret, det ser jag fram emot =)
 
Min stora tjej =)
 

BIG size!

 
Hehe, detta lilla halsband kom på posten igår, och jag lovar, det var 2 ggr större i verkligheten än vad jag trodde det var när jag såg det på bild och beställde det :P
Men tänker mig en enkel, svart klädsel till, kanske en tubtop lr linne, lr någon stilren klänning. Bara så att själva halsbandet gör jobbet =)
 
Vad tycker ni? / you like or not?

Torsdag 19 Juli

Hej och god morgon!
 
Jobbar lång dag idag, men sen ska jag hämta grodis och vara leeedig i morgon :-D Feels Nice!
Drog på mig en färgklick idag me, för att fira ;)
 
Kika in senare får ni se ett nytt köp ;) See Ya!

Fortsätter synda!

Hej på er!
 
Hemma och tänkte hälla upp en skål yougurt med bär, men turligt nog för mig ;) så smakade den as, så jag var tvungen att ta en pajbit med marsansås. En flicka måste ju äta :P
Nu ska jag nog försöka röja lite i köket och kanske byta sängkläder, men först ska jag skutta ut till brevlådan, tror att det kanske finns nått kul däri :-D
 
 
 

Ett Hej iaf!

Tjeeena!
 
Sorry, jag hann inte med att göra något mer inlägg idag innan det var dax att fara, men vad gillade ni skorna? Jag vart störtförälskad! Det är sällan jag verkligen VILL HA något så mycket att jag MÅSTE köpa det, men nu är det så =)
Jag och Saga kom till våla här vid halv två idag, då var vi in på mitt jobb en sväng och fikade lite, men hon längtade så till dagis så vi gick dit sen.
Nytt ställe och nya människor, men min sötnos klarar det galant. Allt hon sa när jag skulle gå var "mamma, kan du inte stanna kvar?", men jag förklarade att jag måste till jobbet och då pussade hon mig hej då, vinkade i fönstret och kastade några kyssar, och sen var det bra! :-D
 
Det hade ju känts jobbigt för mig om jag hade behövt lämna ett tjutande barn med ångest-tårar bland helt främmande människor. Jag har varit orolig som det är redan, men när M hämtade henne hade hon inte velat åka hem, och det är det bästa en förälder kan få, ett barn som älskar dagis/skolan =)
Men nu ska jag jobba vidare. Börjar halv åtta i morgon så jag hinner chilla lite hemma oxå innan jag måste lägga mig, yyyeyyy!!!

Me Like!

Från Zara.com
 
Dom ska jag baske mig köpa! Bara vänta in löning och se vad det hamnar på, men senast i augusti blir dom i min ägo ;)

Vitt-Svart, Silvet-Guld

Vit, klassisk skjorta, svarta jeans och ringar i öronen. Guld- och silverringar från Mamma och Mormor.
 
Tjao!
Jag och Saga har kommit hem, dragit ihop en blåbärspaj (igen) och väntar nu på svalning, sen ska vi glufsa! =)
Vi har iaf ätit jätte gott med grillspett och klyftpotatis ute i solen hemma utanför på M:s bakgård med trevligt sällskap, bara grabbar dock, men är det rätt grabbar kan det vara trevligt det oxå =)
Lite öl och nått glas rosé vart det med, så nu är jag trött och nöjd. Ska käka den där pajen, natta Saga och sen sjunka ihop i soffan. Njuter av att jobba en sån här kort dag, då man faktiskt hinner göra annat oxå! Jag hade ju tänkt promenera lr springa idag, men nacken kom i vägen, så klart :/
Träningen går ju inte så bra just nu. Är det inte jobb så är det nått annat. Men snart blir det nog lugnare, och då jäklar! :-D
 

Bo Bra

 
 
Hejsan!
 
Min dag har varit smärtsam än så länge, men efter att min kära mor pysslat om sin dotter lite och skaffat både ipren och Muskelgel så känns det kanske ngt bätter nu.
Turligt nog har jag arbetat med en man idag, som fått ta alla "jobbiga" och tunga uppdrag :P
 
Just nu sitter jag och letar ny lägenhet, antagligen här i tärnsjö fortfarande, men jag vill verkligen inte bo i min längre. Jag har inte trivts i från början, och vintrarna är skapligt kyliga här inne :/
I vilket fall är jag på jakt efter en 3:a, för jag längtar ihjäl mig efter ett alldeles EGET rum, där det är barnförbjudet område, hehe.
Och överhuvud taget ett hem som jag har LUST att köpa nya, fina saker till. Jag skulle garanterat kunna få den här lgh jätte fin, om jag trivdes, men jag har som sagt känt mig obekväm här ifrån början, så jag borde ha flyttat för länge sen. Men men.
 
Nu ska jag ta ett tok hett bad iaf, och hoppas det stela bak i nacke/axel släpper liiite, sen ska jag hem till M och grilla lite och sen ta med mig grodan  hem för en myskväll. Han ska parta ikväll men jag har varken ork eller lust med det dom ska till, ön i hedesunda som pågår varje tisdag i 4 veckor varje sommar.
Jag har verkligen aldrig haft riktigt kul där, ändå är det ett tokpopulärt ställe att åka till och man träffar alltid en massa gamla vänner som man inte sett på 10 år, men det är ändå inget för mig ;D
 
 

Tisdag 17 Juli

Muskelsträckning i nacken, hello.
Fy satan vad ont det gör! Och strålar upp i huvudet, vilket ger mig en isande huvudvärk, och vet ni vad? JAG KLARAR INTE HUVUDVÄRK!
Första gången jag typ någonsin hade huvudvärk var när jag fick havandeskapsförgiftning sista veckan i graviditeten, och när de få tillfällen har dykt upp efter det, så tycker jag så synd om mig själv att jag blir som en gnällig karl :P
 
Skojigt att jobba med det idag. Men nu är jag uppe och klar. Jag slipper bussen iaf, för mamma min arbetar på kontoret en månad så jag kan åka med henne, och sen slutar jag kl ett idag :-D
Så vi hörs då igen, så ska jag gnälla av mig lite om den hemska dagen med muskelvärk, hehe.
 

Hopp i Säng!

Såååå värdelöst det är att komma hem från jobbet och behöva lägga sig på en gång! Men jag ska upp halv fem i morgon bitti, så det måste :/
Kvällen har iaf varit kolugn på jobbet, och det är trevligt som omväxling ;) Jag har just kastat i mig en skål päron/vanilj yogurt med massa blåbär, mm mm mm!!
Måste vara bland det godaste som finns, typ. Har ni nått bra förslag på något inte allt för onyttigt kvällsgott man kan göra?
Såna recept är jag jätte intresserad av, typ som den där Danio yogurten jag tipsade om, den är kalas god =)
 
Nä, nu ska jag blaska av mig och krypa till kojs. Vi hörs i morgon igen!
 

Blue Bar Back

 
En t-shirt jag öppnat upp ryggen lite mer på =)
 
A t-shirt I opened up the back a little more =)

Måndag 16 Juli

God Morgon!
 
Idag vart det riktigt lång sovmorgon, både för mig och Saga. Jag vaknade till och kollade klockan när hon masade sig upp, och då var hon tio, sen låg jag ytterligare en timme, skööönt =)
Förutom jobb mellan 15-21 så ska vi försöka hitta på ett sommardagis i östervåla som Saga ska vara på ngr dagar, när mitt och M:s arbete krockar.
 
Nu blir det tufft, när vi båda börjar arbeta och dessutom väldigt oregelbundna tider. Men vi har grejat det förr, så det gör vi nog nu med =) Men nu ska vi fixa gröt och yogurt och grejer här, så vi hörs senare!
 
Bild från förra sommaren =)
 

Wow, Första Gången!

bild lånad från http://traderare.blogg.se/
 
Det är absolut första gången JAG vinner något! Är iofs lite dålig på att tävla om saker oxå, kan ju förklara det hela :P
I vilket fall, så vart jag en vinnare av dessa fina, fina shorts (jag berättade ju om bloggen som lottade ut dessa härom dagen) och jag verkligen längtar tills dom kommer.
Jag har lustigt nog letat runt efter vita, enfärjade virkade shorts på nätet ett bra tag, men inte hittat några, så detta var en ren lyckoträff =)
 
Tack så mycket för det!
 

Blåbär blåbär!

Å så mycket blåbär! Vi satt nog minst en timme och plockade idag, jag och Josse med alla tre ungarna, och vi fick ihop bra mycket. Bara ungarna plockade lagom till en paj, som vi gjorde iordning här hemma hos mig och åt med vaniljsås =) Den absolut godaste av pajer om ni frågar mig! Och nu kan jag ha blåbär till frukost bra länge =)
Dagen har bara rusat förbi, så nu ska jag snart natta tjejen och sen se en film. En ensam kväll igen, men jag klagar inte längre, har faktiskt börjat vänja mig och uppskatta lugnet i ensamheten =)
 

Breakfast - Tips

I morse hamnade jag i matkoma efter 2 tallrikar päron/vanilj yogurt med färska blåbär i (saga kom med en liten kasse) och ägg, och igår köpte jag nog den absolut godaste yogurten jag ätit, Danio. Alltså, den var så god att den lätt funkar som gott till kvällen ist för glass lr liknande. Jordgubb tog jag, men tror dom andra är minst lika goda. Ett tips bara =)
 
 
 

My Day Off!

God Morgon Mina Få (?) läsare!
Vart har alla tagit vägen tro? Många berättar ju gladligen att antalet läsare ökat, så även jag för det är kul, men nu har mina drastiskt minskat, så då kanske ni som läser vet vad det kan bero på?
Har inläggen blivit tristare, eller för enformiga?? Jag vet att det inte blir så mycket variation när jag jobbar, det är svårt att bli inspirerad då =)
Kanske beror på att inläggen minskat?? Nä, skriv gärna vad ni tror :D
 
Idag ska jag ut i skogen och plocka blåbär, trots att det regnar som vanligt, men det gör inget, luft behöver jag fp iaf, mer än under korta rökpauser då och då, hehe.
Kanske ska försöka mig på en paj i e.m då.... tror ni jag fixar det? ;)
 
Det här känns ju väldigt avlägset, sol och  sommar...
 
 
 

Nu så!

Äntligen hemma, och ledig "ända" tills på måndag e.m =)
I måndags trodde jag aldrig den här tidpunkten skulle komma, haha. Lite ovan att jobba 100%.
Nu har jag just knäppt en öl, och slagit på en film som verkar riktigt lovande. Antningen tar jag en dusch, eller lägger mig riktigt skitig :P En skön kväll tänker jag ha iaf, önskar er detsamma!
 
Outfit i tidig morgonsol =)
 

Yesterday

hhhhhhhhhhhhhh
 
Igår gick jag klädd såhär, till och från jobbet. Jag slutade ju kl 14 så jag åkte hem och hämtade min lilla flicka på en gång, för henne hade jag inte träffat på nästan tre dagar, hemskt!
Vi gjorde inget speciellt, åt god mat, hon lekte med kusin Elvin som hon inte heller hade träffat på många dagar, och vi pysslade lite. Det är bara skönt att ha henne hemma efter lång tid isär =)
 
Idag jobbar jag delad tur, börjar kl 7.30, men var på jobbet redan 5.30, slutar 13 och går på igen 16-21.
Saga ska på kalas hos en kompis, så hon får iaf en rolig dag =)
Under min lilla ledighet idag ska jag äta, ta en långpromenad (har springskorna med mig) och vila en timme. När jag kommer hem ikväll ska jag ta ett bad och sen njuta av en ledig dag på söndag.
Min karl vet jag inte när jag ska träffa, men det finns en tid för det med, nån gång ;P
 
Ha en trevlig lördag så hörs vi later!

Dressed

Om man inte är sugen på klänning lr shorts vid ett fest tillfälle.
If you do not fancy dress lr shorts at a party occasion.
 

God Morgon!

Jag sitter på jobbet och ska strax på raport, sen drar dagen igång.
I morse när kl ringde halv fem och jag som bäst försökte få upp ögonen, så vart det ett jäkla liv utanför (festande ungdomar) och när jag slog upp facebook verkade hälften av alla ha haft en partynatt.
Har jag missat något? Är det någon speciell dag, eller var??
 
Jaja, i ett tidigare inlägg så fick jag en kommentar av en ny bloggerska (jag som radade upp bra bloggar igår) som jag garanterat kommer lägga till i listan bland mest besökta. En skitrolig blogg där hon har massa olika tävlingar och give aways. Just nu lottar hon ut jätte fina, virkade shorts, som är en jätte trend nu =)
 
Kika in, ni kommer garanterat gilla den:
 
http://traderare.blogg.se/2012/july/
 
Annars önskar jag en bra dag, ett inlägg kommer upp runt tolv sen, lite outfit-inspo ;) C yaa!

Silver Dress

Här är en klänning från Gina Tricot som jag fyndade tidigare i våras. Nu är ju inte resten av mig tillfixad, utan slängde bara på den för att visa er, men den kan nog bli en bra partyplåsa =)
 
Here is a dress from Gina Tricot I bargains earlier this spring. Now is not the rest of me to fixed, but just threw on it to show you, but it could probably be a good party dress =)
 

Jag var på väg, men jag glömde...

Haha, hej fina ni!
 
Jag har varit riktigt pigg och uppåt idag (dont know why) och t.o.m tagit en glasspromenad med gamlingarna i solen. Sån jäkla tur att det var uppehåll då, för var 10:e minut har solen skinit och sen regnet öst ner idag.
Samma nu på kvällen. Jag har suttit ett tag och inväntat fint väder, så kommer det, men jag hinner knappt knäppa upp byxorna för att byta om, så regnar det igen :/
Så eftersom det inte tycks bli någon träning idag, så ger jag fan i det, knäpper en öl och kollar igenom mina favorit bloggar ist ;)
 
Har ni några tips på roliga bloggar? Här ska ni få en lista på dom jag brukar kika igenom, en del pga bra bilder, andra pga inspo, och andra av ren nyfikenhet på just den människan =)
 
http://elsaekman.freshnet.se/ - Elsa Ekman
http://nyheter24.se/modette/billytilly - BillyTilly
http://my.metromode.se/ - My Blomquist
http://nyheter24.se/modette/angelicablick - Angelica Blick
 
Bara för att nämna dom fyra jag först kommer på =) Hoppas ni hittar en ny favorit nu. Kram kram
 
 

Löptur över Spängerna

Att jag aldrig har provat den rutten fram och tillbaka förut! Visst jag har promenerat över spängerna miljoner ggr, men att ta den som träningstur var fantastiskt =)
Man lessnade aldrig på att springa, för det är så varierad terräng. Skogstig, utmed en åker, skogsväg, över spängerna och sen upp och ner i fågeltornet (jag pallade bara 3 ggr) hehe.
 
På hemvägen vart det lite mera gång, för mjölksyran rann till direkt och jag behövde få tillbaka blodet till hjärnan, haha, men det var otroligt skönt. Och sooolen kom!!! =D
 
Här är spängerna, en lång "brygga" som kanske är... 1 km (?) lång
 
Här är i slutet, där fågeltornet är (vi har ett annat skithögt oxå, detta e det lilla) =)
 
 
....och åkern jag sprang utmed =)
 

Torsdag 12 Juli

God Morgon!
 
Idag var det nååågot segare att kliva upp halv fem, i morgon blir det värre, och på lördag är jag rädd att jag försover mig, och det får inte hända! Haha i-landproblem, yepp =)
 
Jag satt uppe lite för sent igår kväll, och kollade runt på fina sommarklänningar på nätet, men inte ens det är jag sugen på längre.
För att köpa en härlig, luftig långklänning med smala axelband som bara sveper i vinden (lägg till en drömsk blick), så måste man lägga till 15 000 för en resa dit det kan inträffa, och då vart det genast en omöjligt dyr sommarklänning, you know?
 
Men det har jag inte tid att drömma vidare om nu, för nu ska jag till bussen! Dagens problem: Jag glömde (som vanligt) köpa ciggaretter igår, så nu har jag en 9 timmars arbetsdag framför mig typ utan cigg. Dagens andra i-landproblem :P
 
me, right now.
 
 
 

Three Tunics

Här är tre ganska enkla tunikor som min snälla mamma köpte åt mig här om dagen. Den vita blir lite svårmatchad, förslag på hur jag kan få ihop något med den??
 
Here are three fairly simple tunics that my dear mother bought for me the other day. The white is a little hard to match, suggestions on how I can put together something with it?
 
 
Det grå linnet fick dock följa med mig ut på löprundan idag, det var så skönt med ett pösigt linne när man vart svettig ;)

Run Bitch, Run!

Ja, det kan ni ge er fan på! Nu är jag hemkommen, trött som bara den men har hällt i mig en kopp kaffe och VÄGRAR bara jobba jobba jobba och inte orka ett skvatt annat!
Så nu är träningskläderna på och jag ska ge mig ut till spängerna, och springa fågeltornet upp och ner ngr gånger. C yaa!
 

Jag ser d regnar....

.... så vilken tur jag e på jobbet! Haha, nu finns det bara hånfullt skratt kvar, för den här sommaren TAR PRISET! Fy fan, jag är så jävla bitter på det här.

Men som sagt, jag jobbar hela veckan så för mig kvittar det egentligen, men även om man är instängd en hel dag, så nog fan blir man piggare av att solen skiner och man kan slänga upp dörrar och fönster?
Men jag längtar fortfarande efter att få lägga mig på stranden i bikini och dricka saft =)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3808708/images/2012/19_048_4ffcf1dde087c34fe20014c1_thumb.jpg

Hej

Jag har just kommit hem, tvättat av mig och ska till o krypa ner i sängen. Det känns så värdelöst att åka ifrån jobbet då man är där 9 timmar senare igen. Kunde lika gärna slagga på soffan i källaren :P
Men dagen som började i en dimma klarnade upp framåt kvällen, och nu när dag 1 av 5 är klar går resten rätt snabbt, hehe, typ.
 
Jag ska försöka fixa lite inlägg i morgon bitti, om jag inte försover mig, men ha en bra kväll så länge!
 

Då var det slut...

... på ledigheten. För första gången har jag lite ångest inför en arbetsvecka, men förutom idag så börjar jag tidigt VARJE dag, alltså ha klockan ställd på 4.30 :(
Det känns förjävligt, men så e det!
 
Saga vaknade sjukt tidigt i morse, och har minst en gång i timmen varit tvungen att väcka mig med någon fråga, eller bara med en upplysning: "vakna mamma, jag går o bajsar nu". Grrrrrr!!! Haha, Varför alltid mig?! Varför inte M? Jo, han var upp första svängen, runt typ halv fem fem och gav na frukost.
Konstigt vilka olika rutiner hon har beroende på om hon är hos honom lr hos mig. här hemma sover hon till minst 9 lr 10, men då gosar hon ju iofs brevid mig hela morgonen =)
 
Nu gick jag iaf hem med henne till mig ett par timmar, så ska han köra mig till jobbet till ett, men jag e så trött! Ska ta några koppar kaffe så löser det sig nog.
Igår kväll var vi ut på skogspromenad med hundarna, och hittade en massa kantareller. Dock var det så mycket mygg så det gick inte sitta still för länge och plocka, men till några kvällsmackor fick vi ihop iaf. Så jäkla gott!
 

I brist på annat....

Med tanke på denna skitdag (vädermässigt) som varit, så har vi inte gjort något skojigt alls. Storstädat bara. Men sen såg jag att jag jobbar kväll i morgon, vilket fick mig att slappna av och bestämma en myspys kväll med gubben =) Det gjorde mig glad.
Ska köpa oss någonting gott (men inte alltför onyttigt) och någon öl så tar vi en filmkväll. Passar den gråa himlen perfekt.
 
Ger er lite blaj-blaj bilder från helgen ;)
 
 
....och här ser ni mina halvsnea, gula tänder. Då känner ni mig något lite intimare :P hehe

Måndag 9 Juli

God morgon!
 
Ledig måndag, vilket för mig innebär städning! Ni anar inte hur fan det ser ut här hemma. Efter att ha arbetat hela veckan, och sen haft fullt upp hela helgen, så har jag en förmåga att dra fram allting (min dotter likaså) och inte plocka bort efter mig.
Vi har ju oxå en liten kanin som drar med sig sågspån lite här o var, ungefär som en katt skvätter kattsand =)
 
Saga har iaf haft disco här lr nått. Farit runt med hög musik och dansat och studsat, tror det var nått hon fick från kompisen Tora igår =) Nu har jag lovat henne en egen cd-spelare på rummet, så slipper jag ha musiken skrälande precis brevid mig när jag vaknar på morognen.
Men nu ordbajsar jag bara, märker jag, så vi hörs senare, då jag har nått vettigt att säga ;)
 
Här gosar jag med ett x antal småvovvsar i lördags, hemma hos Frohm. Lite svårt att slita sig från dom basjiga, kissiga och valp-stinkande små hårbollarna =)
 

Tack och god natt

Nu ska jag bara se klart filmen på 3:an, sen tackar jag för den här händelsefulla helgen och lägger mig. Saga snussar i min säng inatt, jag kände för att ha henne att krypa ner brevid sen =)
Jag är iofs ledig i morgon oxå, men sen drar en lång, tuff vecka igång. Jag blir mer och mer sugen på att flytta ihop med M, för vi ses så lite när vi jobbar, men jag vill ha en stabil inkomnst först, så jag inte på något vis "lever" på honom.
Just nu, trots lite framtidsfunderningar, är jag lycklig =)
 
Kram och God natt!
 

The Wedding!

En väldigt nerrvös Fredrik Nilsson väntar på sin brud.....
Som var sjukt vacker =)
 
Vigseln var otroligt vacker, och dom såg så sött nerrvösa ut båda två.
 
Sen vart det knytis-mottagning med bukettkastning (nix, jag vart inte den som gifter mig härnäst) och presentöppning och grillat och tårta och grejer. Vi drack champange och rosé men brudparet höll sig nyktra båda två Herr och Fru Blixt kan ju behöva åka till förlossning när som helst ;)
 
Jag och min karl <3
 
Och våran söta prinsessa Saga <3
 
Och vårt bordssällskap :P
 
jag har ca 130 bilder från dagen, både på vigseln och kalaset på kvällen (det utan brudparet) t.o.m en film har jag när dom avger löftena till varandra, men ni får nöja er med det här =)
Alla mina lyckönskningar till Fredrik och Joanna Blixt, med erat liv och för det kommande barnet <3

Nu Så....

Tyvärr har jag ingen kabel till kameran med mig, och jag är hos karl min, så bilder lär komma i morgon. Men ni anar inte hur sjukt vackert det var! Precis vid strandkanten, under ett valv av björk och blommor, med Fredde och Joanna under, prästen framför och alla gäster runtom. Alla tjejer grät (utom jag, kände mig känslomässigt förstoppad) och jag tog en MASSA bilder!
Efteråt var det mottagning på Östagården (som för flera år sen var ett boende för bl.a alkolister och min mamma jobbade på då jag var 15 år. Jag var dit en gång och satt med kriminella och åt hamburgare) men idag satt vi där och åt grillat och tårta =)
 
Nä, jag vart så sugen själv på ett liknande bröllop, istället för ett kyrkbröllop, som kan kännas så formellt. Detta var underbart, då barnen kunde röra sig fritt och man fick sand mellan tårna =)
Bilder kommer i morgon <3

Flowery

Dagens bröllopsklädsel. Jag vill tacka Josefine för lånet =) Jag älskar den!
Helbilder kommer i morgon ;)
 
Today's outfit at the wedding. I am grateful to Josefine for the loan =) I love it! Full view in the morning;)
 

Modemedveten Tjej

Jajamensan!
När Saga väljer skor till bröllop vet hon vad som gäller för sommaren ;)
 
Nothing but! When Saga choose shoes for the wedding, she knows what applies for the summer;)
 
 
Ps: Titta in kl 16.00 så får ni en sneak på dagens klädsel ;) /Ps: Drop in at 16.00 so you will get a sneak on today's outfit;)

På Bröllop!

Fan, Saga är så sjukt fin nu! Jag är halvredo, ska åka om 20 minuter och har helt glömt bort att äta något, haha. Stackars bruden, hon lär vara så himla nerrvös, men det kommer bli så kul! :D
Jag har fixat några inlägg under dagen, på våran outfit osv, så kika in runt 13 och 16 igen ;)
Puss och kram på er!!!
 
 
 

Strawberry Top

Ville bara visa en söt topp/bustier som jag köpte för ett bra tag sen, men inte haft tillfälle att använda än. Iaf så tror jag att denna vita jeanskjol blir perfa till =)
 
Just wanted to show a cute top / bustier that I bought a while ago, but was not able to use yet. Anyways, I think this white jean skirt is perfect to =)
 

Black Woman

Hello Dears!
 
Gissa vem som kommit hem? GRODAN! Min lilla flicka är hemma, kramig, nyduschad och glad =)
Jag tar mig en kopp kaffe nu men ska strax fixa middag åt oss, sen ska jag bada och till åtta ska vi mysa ner oss i soffan med lite godis och en film.
Dom 2 sista timmarna på jobbet gick så sjukt långsamt! Och det var mest för att det inte hände så värst mycket över huvud taget. I den här värmen blir folk trötta och vilar mest mellan måltiderna. 
 
Today I´m all black. Dress, shoes and bag =)
 

Lovely Friday!

Gud vad jag längtar hem nu, till en lugn, ostressad mysfredag med min älskade lilla flicka, som jag verkligen saknar! Jag saknar min gubbe oxå, men han ägnar jag resten av helgen åt. Idag är det Saga- Mamma- kväll <3
 

Once upon a time ...

... a little girl, who believed that life was just as it should, with all the evil and annoying that belonged to everyday life, until one day she realized that life until then had been a lie ...
 

Hinner inte!

Hejsan!
 
Fansiken, jag skulle fixat lite inlägg hade jag tänkt, men det vart så sent hem igår och i morse försov jag mig så det var bara kasta sig upp och komma 10 min för sent till jobbet :/ icke bra, men det händer mig faktiskt så himla sällan att jag försover mig, och har jag jobbat kväll innan och ska börja 6.45 så kanske någon har överseende ;)
 
Nu kom jag iaf hem för 30 minuter sen, och jag vet inte vad jag ska använda min lilla kvälls tid till! Jag har massor jag vill/borde få gjort, men det är så tråkigt att bara göra en massa "måsten" hela veckan. Jag VILL ligga i solen, och jag VILL ut på en promenad men jag MÅSTE verkligen röja här hemma efter tjej-besöket i tisdags och jag MÅSTE duscha och raka benen, haha. What to dooo??
Dessutom måste jag söka jobb! Jag måste ju ha ett fast heltidsjobb, och vad det låter som på "mitt" ställe så verkar det inte finnas någon framtid. Det har stått flera ggr i tidningen nu att det ska skäras ned på antalet boendeplatser, och därmed personal, men personalen i fråga har inte fått veta någonting :/ Illa.
 
Så, nu ska jag.... börja sätta mig några minuter i solen på ballen, röka och kanske ta lite rosé, och sen borde jag göra nytta inne. Min träning har ju helt farit åt fanders nu, men det kanske den får göra lite på sommaren? Speciellt om man arbetar heltid och har barn... men jag vill ju träna, jag tycker om det,men jag vill oxå ligga i solen, känna sommaren.
Saga och M har varit på stranden typ varje dag den här veckan, och jag är så avundsjuk, för nu till helgen blir jag ledig tre dagar, och då minnsan blir det dåligt väder! Plus att det är massa annat inbokat, som bröllop och barnkalas.
 
Så, ser ni nu hur långa, dryga inlägg det blir när jag bara hinner med nått ynka om dagen?! :P Sorry....
 

Colour

Hej på er.
 
Jag är just hemkommen, men måste lägga mig och försöka somna nu, jag har två långa arbetsdagar kvar. Jag kollade vädret på yr.no, och det ser ju inte allt för ljust ut. Alltså, den lilla lilla LILLA sommarvärme och sol som är räcker inte till! Jag behöver mer för att kunna ladda batterierna och sinnet om jag ska klara hela långa vintern sen.
 
En annan sak som grämer mig lite är att om det inte blir sommar och sol, så kommer min karl antagligen boka en solsemester med grabbarna i höst, och eftersom jag inte har jobbat så mycket det senaste 1½ året så har jag inga semesterpengar undanstoppade, och jag gillade inte sist han stack iväg, och kommer ogilla det ännu mera nu :/
Jag går och är konstant orolig i en vecka då, ifall det händer något. Någon blir för full och gör nått dumt som alla andra drabbas av oxå.... neee, det gillas inte.
Måhända jag är lite hönsig, men thats me.
 
Det skulle ju oxå vara kul om jag hann få någon liten färg iaf, det som e nu är inte mycket att hurra för, och jag vägrar ligga i solarium. Har provat det men tycker inte alls om det! Då är jag hellre blek, som jag brukar va ;)
 
Today at work.bleach woman ;)

På jobbet

Tjao!
 
Jag sitter på kontoret just nu och vet inte ens om jag längtar tills att åka hem, för då är det bara lägga sig, gå upp och åka hit igen :P Jag längtar nog tiiillss på fredag 16.00, för då har jag en rolig helg att se fram emot, nämligen bröllop! Och inget vanligt kyrkbröllop, utan ett lite "naturligare", och jag tror det kommer bli skit kul! Lite rädd är jag att jag ska bli sentimental och antagligen är M LIVRÄDD för att jag ska få några idéer, hehe.
En flicka får väl drömma iaf? ;)
 

Onsdag 4 Juli

Nu håller tjejerna på att packa ihop för hemfärd, och jag ligger och lapar sol en stund innan jobbdax. Man lär ju suga i sig allt som går nu ;)
Det vart iaf en kort men trevlig kväll igår, och jag är glad att dom kom och hälsade på.
Nu försöker vi planera in nästa tillfälle, om ca 7 veckor :P
 

New In

Såklart kunde jag inte låta bli att slita åt mig någonting alls igår, utan det vart iaf detta. Gillade linnet, det är lite guld-glittrigt. Snyggt till en svart, festligare kjol, tänkte jag =)
 
 
 

Aloha!!!

Hehe, God Morgon!
 
Vaknade "bakfull" i morse igen = för lite sömn, men nu, två koppar kaffe senare är jag mycket piggare!
Jag jobbar till 16 idag, och ca en timme efter hemkommst får jag hem finsällskap, Lisa och Elli =).
Jag börjar senare i morgon så vi klämmer in en myskväll, vilket verkligen piggade upp så här mitt i veckan.
Nu måste jag krypa in under soffan och få in Pelle i buren, men vi hörs senare!
Huggs and kisses!
 
Jag med frukostflingorna =)
 
 
 

Hjälp Tack =)

 Jag vill bara ha en ÄRLIG åsikt om dessa gardiner. Dom i sig är charmiga tycker jag, men jag vet inte om dom i detta fönster ser hemska ut, lr lite charmiga.... jag behöver nog se det några gånger först, men vad tycker ni? Bort lr kvar??
 
 
 

Full fart!

Tjeeena!
 
Fan, vad den här dagen har känts lång! Men inte på ett negativt vis, tvärtom =) Vi har hunnit hem till Peter o Josse och jag har slöat lite i solen medans dom arbetade i trädgården :P Sen tagit en lunch hos mannen och sen åkt och shoppat presenter i sala. Det vankas 2 barnkalas för Sagas del, och ett bröllop för oss =) Jag har t.o.m LÅNAT typ hela utstyrseln till bröllopet, eftersom jag själv inte hade någon passande klänning i garderoben.
Men fan, jag blir ju nästan sjuk av att gå runt i en galleria och se alla tok-reor som är överallt nu! Tur karln min inte var shoppingsugen för jag hann inte mer än klämma på några plagg i förbifarten, innan jag vart iväg schasad av honom, hehe.
 
Nu då, en promenad får avsluta min dag, för nu väntas några dagars jobb igen, och Saga och M skulle ut på sjön, och då är det bäst att passa på. Lite trist att Saga är för stor att åka vagn nu mer. Då var det lättare att komma ut och bränna kalorier, nu funkar det bara på gymmet, och hon är rätt less på det oxå.
Jag får nog skaffa mig ett motionsredskap att ha hemma, om jag ska hinna hålla igång. En crosstrainer måste nog vara det roligaste alternativet för min del, och då råkar jag veta att min mor har en stående hemma ;)
 
Paus på en pizzeria i Sala idag (ja, jag åt det igår oxå, men åt bara 1/4 av den idag)
 

Måndag

Morrn morrn!
Underbart med ledig måndag ;) Det är ju lite sisådär med vädret, men det skiter jag i. Nu är det Juli, och jag ska banne mig inte ha långbyxor på mig ALLS nu på resten av sommaren! Haha, hoppas det håller sig på minst 20 grader då iaf.
Lite sorgligt är det ju att man inte direkt kan planera in en strand dag, för jag längtar till stranden.
 
En sneakis på dagens
 

Kanotpaddlingen! / canoe paddling

 
Lite att se =) Dock kom bilderna i en himla blandad ordning. På stranden är egentligen på slutet då vi "gått i mål". Jag och Fredde som jag paddlade med, den mörka killen, kom faktist trea =) Haha, det vart en kalas dag! Längtar redan till nästa gång :D

Todays!

Jösses, ni anar inte hur skönt det var att duscha ur sand och skit ur håret i morse, hehe. Jag tappade upp ett bad igår kväll för att fixa det, men jag däckade på soffan innan jag tog mig i :P
Idag har jag strosat runt ute och vart hos Josse bl.a.
 
I en slö-outfit. Jeans och stickat och leo ballerinor, allt från HM (jag är en riktig HM-nörd) haha
 
 
Sötnöten Gabbe plockade smultron och blommor =)

Lite Av Dagen!

Haha, NU är jag människa igen, efter gårdagens äventyr =) Vi hade så sjukt roligt, och knasigt och fantastiskt jävla kul!
  Jag har massa knäppa bilder att ge er, men nu ska vi käka pizza så det blir bara dessa så länge =) Sen ska jag hem till min kära vän Josse och släpa ut henne och gunga lr nått :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu