Ännu en underbar helg

 
C ya!

Love

Love, kärlek.... Något som både är underbart och som komplicerar ens liv och tillvaro.
Jag har två stora kärlekar i mitt liv, helt olika varandra och med helt olika behov. Mitt problem är att jag vill ha allt och omge mig med dom båda 24/7, men det fungerar inte så.
Min lilla flicka, min underbara fina Saga, saknar mig. Saknar OSS! Hennes och mitt liv som det var, men jag har vart med huvudet uppe bland molnen och bara varit överlycklig när jag har henne här hos mig, och jag får vara med min flicka och fantastiska pojkvän samtidigt.
Jag älskar dem båda gränslöst mycket. Men K är MIN lycka, MIN kärlek och han har kommit in i hennes liv ofrivilligt, och det är ömsesidigt för dem båda.
 
Hon tycker jätte mycket om honom, han är knäpp, busig och rolig med henne, och det värmer mig att se dom tillsammans.
Men det kan vara så, att jag glömmer bort mitt i all lycka, att det faktiskt är jag som kopplar ihop dom.
Ingen av dem har bett om att få in den andre i sitt liv.
Jag vill göra det bästa för oss alla tre, men har nog hittills mest gjort det bästa för mig själv.
Jag ska börja göra det bästa för alla.
 

Avkoppling

3 dagar har jag nu varit på det nya arbetet. "Chefen" är kanon, arbetskamraterna jag har närmast mig är jätte trevliga, jag trivs som fisken i vattnet här i Gävle och jag har en kärlek som är fantastisk, älskvärd, snäll, het,  och på alla vis underbar.
Jag känner mig lyckligare än jag gjort på väldigt länge. Den som sätter mest tankar i rullning nu är min lilla Saga. Jag måste klara mig utan henne i 1½ vecka åt gången, däremellan får jag bara ha henne hos mig i några dagar. Det är en otroligt stor omställning för mig, och det gör väldigt ont i hjärtat emellanåt, men vi ska prova så här, och se hur hon mår och tar det...
 
Jag körde en sväng på gymmet direkt efter jobbet men utan Kenny var jag inte alls lika taggad märkte jag. Har ju haft han där att uppmuntra och peppa hela tiden. Han har nämligen börjat jobba han med, men kvällar vilket innebär att våra tider går om varandra, så det blir mera ensamträning nu. Han slutar faktiskt om ett par timmar så jag ska fixa till mig och möta upp honom på stan då.Först ska jag bara njuta av ett glas rött lr två, för i morgon är det röd dag och ledigt :-)
 

På nya arbetet

Tjo!

Nu har jag bott i Gävle drygt en vecka och i Tisdags var jag på en arbetsintervju på Call-Up och idag har jag snart avklarat min första utbildningsdag.
I stora drag kommer jag arbeta för och rekrytera medlemmar till DI-Dagens Industri, nya som gamla.

Det är mycket stillasittande och i början kommer jag bli sjukt rastlös, som alltid vid mycket stilla, men då blir gympasset desto mer välkommet ;-)
Slutar snart och då väntar K på mig, så blir det träning. Skönt att saker går åt rätt håll för en gångs skull :-) Så ska det fortsätta!


På Plats =)

God morgon!
 
Kom med flyttlasset till Gävle i lördags, och nu inatt har jag sovit första natten i lägenheten. Saga kom igår f.m och vi hade en myspys dag på stan, sen gick hon å jag hem till mig och pulade lite, letade reda på närmsta mataffär, och sen vart det middag hos bubben.
Jag har väldigt svårt att trycka in mitt liv i en sån liten lgh, men jag tycker om den, ser möjligheterna att få den riktigt mysig, och den är
ljus och jag har en stor balkong med stekande morgonsol, hej tokröd Fia :P
 
Var på en arbetsintervju i tisdags med, mitt i city och det vore riktigt skönt om jag fick det. Jobba nära hemmet vore en dröm för en pendlare som mig. Ett fint och fräscht gym har jag blivit medlem på, och ett nytt och fräscht träningsschema som jag och Kenny kör gemensamt, bortsett från vissa övningar som "passar han/mig bättre". Det är kul! Att träna med honom och ha sällskap av någon som mera pushar mig =)
 
Nu ska jag och Saga ut och orientera oss lite i mitt område, på brynäs, och sen möte upp Bubbs på stan. Solen strålar och jag har energi!
 
Gammal bild.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu