Skön dag

Tji!

Tydligen fick min dotter inte komma till dagis idag. Det hade blivit ett missförstånd, så hon får en dagis-fri vecka.
Istället tog vi en promenad med Josse i morse, och sen hängde vi där hemma ett par timmar.
Jag lagade en riktigt misslyckad middag , så vi har egentligen inte ätit så bra idag. Tur Saga älskar smörgåsar :-P

Vi gick på bio nu ikväll och såg Madagaskar 3, riktigt mysigt. Nu har vi legat i hennes lilla säng och läst serietidning. Tänkte slå på en film nu, iklädd mys-trosor och stor t-shirt, bästa slappklädseln.

Den "sexiga" sanningen :-P


Onsdag 31 Oktober

Jag suger på rubriker, märker jag. Varför vill någon veta vilket datum och dag det är, från min blogg? Jag skriver ju t.o.m fel datum ibland :P Hehe
Men God morgon!
Sitter i sunkkläder och dricker kaffe, Saga käkar frukost och är mer klar än jag, men jag gillar att softa på morgonen, därför ställer jag hellre klockan en halvtimme tidigare än nödvändigt, bara för att få slöa runt ett tag oxå =)
 
Igår kväll efter jobbet vart jag som sagt bjuden på middag uppe hos Kusin Elvin och Veronica, och ungarna vart vakna på tok för länge, bara för att vi inte kunde ge oss någon gång med allt prat och småätande från middagsresterna. Drack något glas vin och öl oxå, men när jag och Saga väl kom ner till oss, så verkligen stupade jag ner i soffan, och sen mådde jag fan illa av trötthet. Glömde liksom bort hur trött jag var där ett tag, men verkligheten kom ikapp sen, hehe.
Just nu så är det "efterdyingarna" av mega-förkylningen, vilket betyder HOSTA! Hostar mig igenom nätterna nu och får knappt nån sömn alls.
Ska iaf klä mig varmt och gosigt nu och ta en promenad efter dagis-lämningen, sen söka jobb.
Ha en fin onsdag allahoppa :D
 

Rättelse: tisdag 30 Oktober

Går ju inte ändra på mobilen :-)


Tisdag 29 Oktober

God morgon!

Idag väntar en arbetsdag fram till tre, och sen ska jag fixa ett par snabba ärenden och sen blir vi bjudna på middag uppe hos Vera. Igår vart vi bjudna på middag hos Marina och Roger, så det här startar som en lönsam vecka, hehe :-P

Nä, men jag är tacksam för mina vänner. Dom håller mitt huvud på skaft och hjälper mig framåt (vare sig dom förstår det själva lr inte).
Arbetsmässigt ser veckan klen ut, men försöker inte få panik över det, utan ska ist se vad jag kan göra åt saken. Tänk vilken befrielse det skulle vara om jag bara fick en fast tjänst! Har ju gjort den där jävla utbildningen nu och levt som en kyrkråtta, nu är det fan min tur att få lön för mödan! Basta!!! :-D

C ya later!


The Fairytale Is Over

God morgon!
 
Ja, jag brukar inte vilja vara för privat, men har nog blivit det senaste tiden ändå. Detta beror på att jag och Mathias, Sagas pappa, har lämnat varandra.
Det var ett hårt beslut, och mitt hjärta hoppar upp och ner i bröstet, men i längden tror jag det är rätt.
Att jag älskar honom finns inga tvivel på, men det krävs så mycket mer. Jag ser åren flyga förbi, och känner att jag bara står och stampar.
Jag hade en "plan" om hur livet skulle te sig, och det mesta skulle inträffa medans jag har en 2:a som första siffra i åldern, och min underbara lilla flicka har jag, eller vi, åstakommit och det är jag så glad för =)
 
Jag ångrar ingenting, jag glädjs åt dessa nästan 9 år med honom. Han har gett mig så mycket, och även om vi inte kommer vara ett par, så kommer han alltid vara en del av mitt liv, och jag önskar inget annat <3
Jag ser detta som en nystart, en chans att bygga en ny plan för mitt liv. Jag får väl satsa på allt som skulle komma med en 2:a först, fast med en 3:a ist ;P
 
The fairytale is maybe over, but you are forever into my heart

Söndag 28 Oktober

God Morgon!

Jag kan andas genom näsan, jag känner mig inte sjukt bakfull, ångesten är mildare. Jag håller på att bli frisk!!! Hahaha, vilken befrielse!
Tyvärr har jag blivit av med en hel arbetshelg pga förkylningen, mycket ob, men det är som det är.

Idag ska Saga hem till Norah, sin kompis, och jag ska passa på att betala räkningar, röja lite grann, skiten har bara samlats på hög nu senaste dagarna, har inte orkat nått mer än det nödvändiga, typ laga mat åt oss, och söka lite jobb.
Nu måste jag verkligen fokusera på positivt tänkande. Allt är möjligt, och allt kommer bli som jag vill. Jag är ung och livet är långt =)

Kram på er!


All by myself

Nu ligger grodan, lr hon springer upp o ner och ska "bara" hela tiden, men snart sover hon gott =)
Inatt har jag henne i min säng, känner inte för att lägga mig ensam. Underligt, att jag vissa kvällar känner mig ensam, och vissa inte...
Att ha en särbo har inte varit så kul, och speciellt inte när vi har setts så sällan, då har det bara gett känslan av att vara ännu ensammare.
Men idag har ett beslut fattats, som gör skillnad.  Det kommer bli bra =)
 

Om sanningen ska fram

• Så har jag blivit en riktig fredags-soffpotatis.

• Så tycker jag juryn i X-Factor dömer som arslen ibland.

• Så har jag en otrolig aktivitet i min hjärna just nu, inte så kul.

• Så är min framtid ganska osäker just nu. Hoppas något faller på plats snart.


Friday

Hejsan.
 
Mår mördande dåligt. Hata hata hata förkylningar, speciellt när man är lika ynklig som jag vid varje sjukdom. Jag är inte skapt för o va risig :P
Ställde klockan och lämnade Saga på dagis för en timme sen, och eftersom det verkligen vräksnöade på vägen dit så var någon överlycklig =)
Jag minns den känslan, första snön. Man såg oändliga möjligheter med snöbollar, gubbar och pulkor. Nu ser jag bara kyla, halka och brutna höfter, haha. Nej då, SÅ bitter är jag inte. Det är faktiskt skitkul att åka pulka! Längtar tills det, och sen hem till värmen och dricka varm O´boy med vispgrädde i ;) Nog har vintern sina tjusningar oxå. Framför allt är det väldigt vackert, speciellt på kvällarna, när det lyser varmt i alla hus och stugor, och det ryker från skorstenar.
Nu vart jag faktiskt riktigt sugen på vinter!
 

På "uppvaket"

Tjallå!
 
Vilken stressig dag det har varit hittills, men nu är det tyst och lugnt här hemma.
Jag tvärförsov mig i morse, t.o.m så jag kom för sent till jobbet, och det brukar inte hända. Eftersom arbetsdagen var kort i från början, så vart den löjligt kort nu ist.
Var iaf in på banken och plockade ut pengar, handlade och åkte hem, och möter upp veterinären utanför dörren.
Hon var här för att kastrera Pelle, så han fick sömnspruta, och när han somnat så låg han på rygg på en handduk och hon fixade ingreppet hur snabbt och fint som helst, medans jag höll honom (tydligen kan dom rent reflexmässigt rycka till när hon drar ur bollarna, inte konstigt egentligen) men han sov så gott så, och nu ligger han inlindad i handukar och jag vakar över honom.
Han får ju inte känna sig ensam när han väl kvicknar till =)
 

Mysigt med vänner

God morgon!

Frusen som attan så ska ta ett varmt bad och sen klä mig ordentligt för en promenad lr gym innan jag hämtar Lill grodan på dagis.
Gårdagskvällen var jätte mysig med kinamat och öl med vänner.
Det var kul att komma ut lite igen, hann strosa i affärer på egen hand en stund oxå, och införskaffade faktiskt en riktigt mysig kofta :-) Annars vart det tråkigheter som basmakeup som tömde plånkan. Sjukt dyrt, men sjukt nödvändigt.


På väg till Uppsala

Sitter på den tråkiga bussen och glömde hörlurarna hemma. Då blir det sååå långdraget, speciellt om några sitter precis bakom mig och har en högljudd diskussion om... Typ allt.

Åker iaf in lite tidigare, men det slog mig just att på torsdag, en dag innan löning, kommer en veterinär hem till mig och ska knipsa bollarna på stackars Pelle, och hon vill nog ha en saftig summa, så jag bör nog spara på pengarna :-/ Hade tänkt hitta nån mysig, varm tröja annars :-)


Good Morning!

Hej på er!
Vaknade vid tio av att Josse banka på dörren, så jag fick börja morgonen med kaffe, cigg och att ventilera mina tankar och känslor, ganska välbehövligt =)
Idag ska jag bara försöka tvätta lite kläder, men sen vid tre åker jag in till stan, och möter upp Lisa och Cribbe (Ellis kille) och tar mig några tisdagsöl.
 
Jag satt uppe lite för länge inatt och kollade på två filmer, och jag kom att tänka på en sak, Finns det verkligen sånt som "lyckliga slut"? Att vara HELT tillfreds med allt i livet måste vara en fantastisk känsla... finns det verkligen? Är NÅGON helt och absolut nöjd med sin situation? Inte vill ändra eller lägga till någonting alls... Söker vi inte alltid efter mer, något nytt? Är det inte det som driver en människa framåt, att ha nya mål och drömmar?
 

Slöarsle or not, det är frågan

Tjenixen!

Haft energi idag, men nu är den slut, haha. Hade ju tänkt mig en utomhustur, men vete fan om jag orkar, ärligt talat. Jag behöver raka benen oxå, och bara DET känns som för mycket just nu. Vad gäller träning så har jag blivit ett riktigt slöarsle, men jag VILL, men efter jobbet så är energin slut, helt enkelt. Bättre att jobba kväll, då kör jag ju på f.m, mera min melodi.

Orka stå upp o ta bilder liksom :P


Fin dag

Sitter och tar en välförtjänt rökpaus nu. Gick riktigt bra att komma upp i morse, antagligen för att "fredagskänslan" har infunnit sig :-)
Dagen verkar bli fin för en gångs skull, så en höstpromenad efter jobbet ska jag försöka få in ;-)


Död, vill inte

Ligger i soffan, med datorn på magen och dricker rödtjut.
Jobb i morgon igen. Nu, efter 4 långa dagar och en lååång helg, vill jag verkligen inte.
Men sen är jag ledig i två dar. Så j ä v l a skönt det ska bli! Tänker göra nada.

Eller jo, men bara sånt jag blir glad av. Träffa folk som gör mig glad, och träna, och vara med min fina fina dotter <3


Söndag 21Oktober

Tjao!

På jobbet, så klart, men slutar om en timme och ikväll får jag hem min lilla tös och oj vad jag ska gosa :-)

Idag har jag iaf varit mycket piggare, och tack vare Håkan (mammas gubbe) fick jag sovmorgon till kl 6 i morse, ist för att behöva gå upp 4, då han körde mig till jobbet.
Dagens ros till honom!

För övrigt börjar jag känna mig typ lika sliten som jag ser ut (visst SER jag sliten ut?!) men bara i morgon med, sen har jag ledigt :-)


Roar mig på bästa sätt

Tja!

Går delad tur på jobbet idag, vilket innebär jobb 6.45-13 och 16-21. Ingen ide att åka hem dom tre timmarna i mellan så roar mig med mat och SOLO. Gick upp fyra i morse så är skapligt trött.


Putt

Vart inte nöjd med något av plaggen från Gina. Förutom skärpet skickar jag tillbaka resten! Dålig beskrivning av varor tycker jag. Både tishan och stickade tröjan var "boxiga" och jag såg ut som en svart svampbob fyrkant i tröjan.
Dåååligt! Och bh-toppen, ja, mina tuttar är för ynkliga helt enkelt ;-P


Testing new camera

Jag är dödligt trött, trots 2 koppar kaffe, stillasittande här i soffan, så känner jag mig överkörd av en lastbil lr nått. Tyvärr har jag en dotter som behöver utfodras ikväll, så jag kan inte ligga här precis hela kvällen, men närapå så kommer jag göra det.
Fick ett sms nu oxå om att min gina-paket kommit till posten, och det MÅSTE jag ju nästan få hem, på nått vis.
 
Köpte iaf en ny liten digitalkamera igår, med minneskort och allt i, för en liten 500-hundring, och bästa sättet att testa alla inställningar är ju på ljus =)
Orkar inte joxa nå mycket med den idag, men lite myskänsla fick jag till iaf ;)
 

Så jävla skönt det är

Att lägga sig i det mörka drapererade soffhörnet i källaren på sin rast är en underbar känsla :-)
Slutar kl ett idag, så jag skrivet mer sen! C yaa!


Vatten

Bubbel med citronsmak gör det mycket lättare att dricka nyttigt ;-)
Är på jobbet, men energin är inte hög idag, dessutom lite putt över ett samtal som uteblev, men som gör att jag gått på nålar hela dagen i väntan på just det samtalet.
Lägger hoppet på ytterligare en dag då, i morgon :-)


På Posten

Detta dimper ner i min låda vilken dag som helst, från Ginatricot.com. Redan kär i den stickade ;)
 

Perfekt fullspäckad dag!

Aaaahhh, go kväll!
 
Vilken helt perfekt ledig dag jag har haft, kunde inte blivit bättre =) Har inte gjort ett handtag i hemmet, men istället hunnit med att ha trevligt, träna, färga hår och ha ännu mer trevligt.
Började med våffel-lunch med en massa bebisgos (ja, mitt baby sug är stort nu), t.o.m en bajsblöja från en 6 veckors bebis är gulligt!! haha.
Det var ju naturligtvis jätte kul att umgås med mamman oxå, Joanna. Fanns en del att prata om, mest förlossningar och barn då (har man själv gjort en förlossning så ÄR det ett kul ämne, faktiskt).
 
Efter det vart det gymmet med Mathias, där jag körde lättare träning på armar och mage, och avslutade med endast 10 min löp på bandet, en lagom uppstartning =)
Sen vart det hem och lägga en ny toning i håret, och dricka kaffe, såklart, och efter det har vi spenderat kvällen en trappa upp, hos Veronica och kusin Elvin.
Pizza, prat och kaffe vart det, och knappt 10 minuter efter att jag och Saga gick ner nu strax efter nio så slocknade visst bägge ungarna på stört :-D
Kul det är att hinna vara lite social för en gångs skull, haha.
 
Lilla Lia =)
 

HOT HOT HOT

Älskar den kvinnan (lr hennes stil ;))
 
 
 

Free Day!

Morrn morrn!
 
Sitter med en skål mussli och smaskar i mig. Ledig idag, och i morgon börjar jag inte förens fyra på e.m, så det gör att det inte blir någon stress i säng i kväll heller ;) Så skönt!
Jag ska börja dagen med att luncha med Joanna och hennes lilla bebis, som jag inte haft chansen att se än, och packar med mig träningskläderna för att gå ner på gymmet efteråt.
Har bara fått i mig en (!) kopp kaffe här, vilket inte är ok! Speciellt inte ens lediga dag, så det blir till att köpa och hälla i sig ;P
 
I morgon ska jag nog köpa en ny kamera (min bestämde sig för att bada i en skål vatten för 2 veckor sen), så pga kamerabrist har det därför bara blivit Iphone-bilder här, som ni nog märkt, men snart kan jag knäppa kort igen!
Nu blir det för ovanlighetens skull ett bildfritt inlägg :-(
C ya later!!

Dax att skärpa sig igen!

Hej!

Idag är en sån där fulländad "må-bra-dag" då jag känner att jag verkligen GJORT något! :-)

Upp 4.45 i morse, fixa mig, Saga (fast hon är duktig på att fixa själv) lämna dagis, jobba, hem och ut på en promenad, får hem grodan och medans hon kollar på Lilla Jönsonligan tog jag ett bad med ansiktsmask och grejer, och nu lagar jag middag.

Ska diska och dona sen, och SEN när hon ligger, ska jag själv lägga mig i soffan med en film :-).
Nu har jag legat på latsidan ett bra tag med motion och träning, och då påverkas även kosten, konstigt nog, men nu ska jag ta tag i allt igen!
Äta ordentligt, bort med bröd, pasta, potatis och liknande, och framför allt, bort med fikat på jobbet!!! ;-)
Börja pröjsa gymavgift NU! Jag var ju så duktig och envis, och mådde så bra, så back on track :-D


Förbaskade väder!

Det är inte direkt någon fin höst vi har, men efter jobbet idag ska jag försöka komma ut på en jogg lr pw. Har nött på crosstrainern hemma senaste dagarna, men det är inte lika skönt som att vara ute i det fria :-)

Blöt igår kväll


Till jobb

Hua, står i regnrusket och väntar in bussen.

Ordentligt påbylsad är jag oxå, i mina maffiga kängor. Dom kommer nog vara guld även i vinter, eftersom dom är ngt stora så tjocksockor får plats ;-)
Ha en bra kväll!


Måndag 15 oktober

Tänk att halva oktober redan har gått. Snart november.

Idag börjar en intensiv arbetsvecka igen, inte så taggad, och det är mest pga att det är så jävla krångligt och svårt att få barnvakt när vi båda jobbar utöver dagis-tiderna. Mycket sånt i veckan. Det gör allt så mycket krångligare. Vad fan finns det inte "dygnet runt" dagis här för!!?? Jag blir ju förbannad!

Polon har fått invigits nu, kallt som fan ju.


Skräckbröllop

God morgon.

Jag vart väckt onödigt tidigt, bara för att 5 min senare säga hej då till M som skulle iväg på sitt.

Jag har haft en svettig och orolig natt. Drömde att vi helt plötsligt skulle gifta oss, helt oplanerat, och 50 minuter innan vigseln ringde jag i panik till Josse som hade en bröllopsklänning hemma, och när jag står utanför kyrkan ser jag ut som en stor, knallrosa gräddbakelse!
Slöjan var vit, men jätte stor och jag såg typ ut som en nunna i den, PLUS att tiden var dubbelbokad i kyrkan, så vi hade dubbelbröllop med ett ex till Mathias!

Värsta dagen i mitt liv, kan man säga :-P


Öl och frustration

Har "blivit av med" min dotter, men kan inte släppa henne ur tankarna. Befinner mig i karlns lgh, och dricker öl och bailis (stavas antagligen inte så, men) medans han är i duschen. Har haft en irriterande rastlös känsla hela dagen, och är inte alls på ligga-i-soffan-humör. Snarare vill jag få utlopp för vad det nu är som rör sig i kroppen. Det börjar likna frustration. Sabaton spelas och det både muntrar upp, och triggar, vad det nu är som känns... Ggaaahhhh!!!

(ska tillägga att jag försöker vara en glad och älskvärd flicka)


Lördag!!

Gud då underbart skönt det var med sovmorgon idag!! Obetalbart :-)
En riktigt utdragen morgon vart det, med morgonrocken på tills för nån timme sen, och nu håller vi på med storstädning.

Ikväll ska Saga sova hos en kompis, vilket ger mig och Mathias barnfritt och ledigt :-)
Personligen vill jag in till stan, käka på någon mysig resturang och helst ut och dansa, men "den andra" verkar inte så sugen :-( Jag anser att man lär passa på! Men vi får se :-)


Fredag

Tjao.

Dagen på jobbet kunde varit bättre. Eller sj jobbet har varit bra, jobbat med en vän, Malin, och den stackarn fick stå ut med mitt morrande, bara för att dagen började med en fjantsak.

Men kvällen har varit desto bättre :-).
Jag och Saga har gosat som sjutton här, och nu är jag snart redo för sängen. Ska kolla utslagningen i x-factor bara. Har ni kollat?


Åh, så slut

Nu är vi just hemkommna till M, fast han är borta. Det blir iaf mycket enklare i morgon bitti att komma till dagis vid 6.20 då vi slipper springa hemifrån mig.

Saga fick hem en kompis direkt efter dagis idag (som hon redan lekt med hela dan där :)) och dom har hållit full rulle hela kvällen.
Det är iofs kul när hon har vänner hemma, men nu är jag slut som människa.
Dimpa ner i soffan blir det nu, och sen ska jag fan i säng tidigt ikväll.

C ya


Torsdag 11/10

Morrn morrn!

Sitter på bussen på g till jobbet nu, en halvtimme tidigare än igår. Jobbar kort dag idag, bara till ett, så då hinner jag och Saga vara hemma hos mig ngr timmar, och hos Pelle :-)

Idag har hon skolforografering <3
Det börjar bli en stor tjej, min skrutta. Men hon var inte världens lyckligaste kvart i sex i morse när vi tjoade upp na :-P


Rosa bandet

Jag har länge funderat på vad jag borde skänka lite pengar till varje månad, hjärtsjd, rädda barnen, hjärnsjd osv. Börjar med bröstcancer iaf.
Vad stödjer ni?


Onsdag 10/10

God morgon!

Har befunnit mig på jobbet i 3 timmar redan, men eftersom jag har varit härifrån i fem dagar så känns det inte som att det går någon nöd på mig :-)

I morse vaknade jag hos M, och vi gick alla upp tillsammans, och jag tycker det är så mysigt!
Dom äter frukost, jag springer runt, tv är på, vi pratar och trängs i badrummet, familjemorgon ! Har saknat och SAKNAR det.

Igår i bilen på väg till stan och min intervju. Den kändes bra! Jag vet att flera söker tjänsten, men jag Hoppas hoppas hoppas. Den känns perfekt!


Tisdag

God morgon folket!
 
Har just kommit hem från M och ska till och fixa lite här hemma, min dotter kaotiska rum t.ex. Och sen i e.m ska jag in till stan på intervju nr 2. Detta är på ett assistansbolag och första intevjun gjordes med en handledare, och då gick jag igenom första sållningen och idag ska jag träffa en familj som jag hoppas få jobb hos =)
 
Jag får åka bil till stan, och det är skönt att slippa ranta runt bland bussar och stå och frysa.
Jag får nog inga direkta besked idag, men håll tummarna för mig! :-D
 

Måndag v. 41

God Dagens!

Idag har vi umgåtts med Marina och barnen.
En tur med fika till lekparken och sen hem till oss en sväng.

Nu lagar jag mat, kebabkyckling, mozzarellasticks och pommes. Sen ska vi vidare och sova hos M. Lite mat skulle vi äta där oxå, men i väntan på det hinner jag hungra ihjäl :-P
En spa- kväll har jag planerat in med, men vad det innebär får ni lämna åt fantasin ;-). Självklart bad, ljus och ansiktsmask! Haha.


Bilder på helgen!

Fredag: Började med att möta upp Lisa i Uppsala och innan vi tog tåget till Stockholm tog vi en öl och åt en god lunch på resturangen nere vi dcentralen.
Sen strosade vi runt i Stockhlm några timmar, jag köpte en fin klänning inne på nån butik, och hatten på Blue Fox (älskar den butiken). Vi tog ett glas rött på en innegata och kollade på människor som slutade sina arbeten och var på väg hem.
Sen tog vi oss till globen och anexet där X-faktors fredagsfinal hölls.
Det var varmt, mycket väntande innan allt äntligen drog igång.
I Tv reklamerna fick man sitta kvar på sin plats och scen-folk sprang runt och piffade på juryn osv.
 
Var hemma i tärnsjö igen vid halv två på natten, och då visar det sig att min annars toknyktra granne Vera (mamma till Sagas kusin Elvin) var barnfri och hade fullt hålligång hemma. Det hörde inte till vanligheterna, att kliva in och se en full Vera dansa runt ;) Kom ner till mig runt halv sex på morgonen och slutligen i säng ytterligare en timme senare.
 
Lördag: Gick upp halv två, fick hem Saga som har sovit hos morsan, slöar i soffan ngr timmar, men sen upp, duscha och gjorde mig iordning för att gå hem till mannen och ha en mysig kväll, och vart bjuden på världens godaste middag, Älgstek, hemmagjord gräddsås (typ den godaste ever) och kanderad potatis.
Kollade film, drack lite vin och somnade gott.
 
Söndag: Tog hand om disk hos M innan jag o Saga gick hem till mig, städade, badade och gick sen på bio här i t-sjö och såg "Modig". Riktigt bra, lite läskigt för Saga under björnbråket, men annars gillade hon den.
Senaste timmarna har hon ränt runt med Elvin här hemma och hos Vera, jag o Vera tog en cigg och pratade om att det snart är dax att ta oss ut på krogen ihop ;)
NU slappar jag i soffan, med lite mörk choklad som snacks. I morgon är jag ledig och ska göra någon nytta, typ.
Natti natti!!!
 

Lördag

Go kväll på er!

Gårdagen avslutades oväntat med ett hemmaparty hos min granne och det slutade med att jag kom i säng halv sju i morse, och gick upp halv två i e.m :P

Haha, knasigt vart det men mycket trevligt. J.E.M placerade sig på toppen igår med flest röster :-D och jag vart inte förvånad. Tror dom kommer långt.

Ikväll bjuds jag på älgstek och rött vin.

Jag och detaljer.


Nu är det gjort!!!

Fina, duktiga Elli och J.E.M! Klart bäst tryck från publiken och bäst kritik sv HELA juryn!
Nu var det underbart att komma ut i luften ;-) Ring i rösta nu!!!!


Uppsala nästa

Åååhhh en sån skojdag jag kommer ha! På väg nu och i Uppsala möter jag upp Lisa också tar vi tåget direkt till Stockholm. Väldigt många år sen jag strosade runt i Stckhl bara, så det blir jätte mysigt :-)

Sen efter lite middag och vin tar vi oss till X-factor uppträdandena och ser Elli och sen röstar röstar röstar så dom får fortsätta nästa fredag osv osv :-D

PUSS på er så länge!


torsdag kväll, men det vet ni redan.

Hejsan.
 
Jag har jobbat idag, mellan 13.30-21, och innan dess vaknade jag, tog en pw mws Sabaton i öronen, sen hem o åt frukost, duschade och åkte till jobbet. Inte en så intressant dag med andra ord, därav det uteblivna bloggandet. Ärligt talat är jag inte riktigt lika "besatt" av att blogga längre.
Det är ganska skönt, att bara skriva när man har lust, och inte bry sig om vilka som är intresserade.
 
I morgon har jag som jag sagt tidigare tagit ledigt från jobbet, för jag ska åka till Stockholm runt lunch, med Lisa. Där ska vi först flumma runt, käka, dricka och sen gå på X-factors första fredagsfinal. Tydligen är Ellis grupp J.E.M först ut, så det kommer bli skitspännande ;)
 
För övrigt så går jag runt med en ganska neutral känsla i mig. Svårt att förklara. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag får ju ofta höra att jag tänker och känner för mycket, och nu gör jag plötsligt inte det... Men jag känner samtidigt att det kan leda till "missnöjda" (för andra) förändringar, och det i sin tur kommer få mig att börja fundera igen...
Haha, jag gör det ju nu, funderar för fulla muggar! Jag kanske är mig själv iaf, men på nått nytt vis.
 
 
 

Something will change

I can feel it


Kängor!

Anlände idag på posten. Nya, oanvända , köpta på Tradera. Från skopunkten.
Mucho nöjd!


J.E.M - x-factor

Wohoo!!!!! Vem kommer stå och hejja högst på fredag i publiken tror ni?? JAAAAAG!!!!
Sjukt stolt över Elli, som hon kämpat för detta <3


Eftermiddagen

Nu jäklar har jag varit riktigt duktig!
Storstädat, bytt gardiner, diskat, tvättat, lagar mat (just nu) och tagit kort!

Så snart blir det x-factor och tacos. Pratat med Lisa och planerat fredagen har jag gjort oxå. Tog ledigt från jobbet faktiskt, bara för att hinna allt i lugn och ro ;-)

Bilder från e.m och nuläget :-)


Home

Hej igen!
 
Nu är jag åter hemma och dricker lite kaffe. Ska strax iväg och hämta Saga på dagis, och när vi kommer hem ska jag tvinga henne att städa sitt rum, och jag ska göra detsamma i resten av lgh, för sen kan jag hänga upp dom nya gardinerna jag köpt, och ställa upp ljusen osv ;-)
 
Jag är nöjd med dagen. Nästa vecka får jag veta om jag kommer vidare till interjuv nr 2 och sen får vi se. Jag har tur nog vik en månad till på nuvarande stället. Hoppas på ett bra besked.
Usch, det är så läskigt med dessa interjuver och alla frågor ."vad kan DU bidra med för den här tjänsten?" och "vad tycker du är bäst resp. sämst med en sån här tjänst?" osv osv.
Man känner sig så dum, och verkar inte veta varken ut lr in till slut :P
Hoppas inte jag verkade virrig och knäpp iaf, det vore väldigt illa i så fall, haha.
 
 
 

IKEA:t

Hallo!

Sitter (äntligen) på bussen från Ikea nu. Var på en arbetsintervju i närheten så då tog efteråt en strosrunda, och fick med mig lite skoj :-)

Nu får jag se om jag tar en tur på stan med eller åker hem. Hungrig som en varg är jag iaf, så det blir första stoppet, mat!


Fullbokad vecka

Go Kväll!
 
Ja, man hinner inte ens landa efter helgen, för veckan startar på nytt och jag kommer ha full rulle. Enda lediga dagen i morgon, men då ska jag befinna mig på okänd plats i Uppsala kl 10, och jag måste lämna barn på dagis vid sju för att ta bussen in.
Sen är det kvällspass ons, tors och dagpass fredag, och direkt efter jobbet då (fredag) ska jag fara iväg på nått skojsigt! Men SEN, jäklar vad jag ska slappa och njuuuta av helgen :-D
 
Jag känner mig iaf äntligen typ frisk, men trött, så ska snart krypa i säng. Bara ligga ett litet tag till i soffan.
Såg ni btw X-Factor ikväll? Jag tycker seriöst att det var många bar grupper (2 av dom skulle jag kicka direkt), och jag tycker verkligen att Ellis grupp, J.E.M, ska gå vidare, och hoppas dom kommer LÅNGT isf. En rolig och bra kombo vart dom.
Killen är suverän (konstigt att han vart kickad över huvud taget faktiskt), och deras stilar missmatchar varandra totalt och på ett skitcoolt sätt. Luv It!
 
NU säger jag tack o hej för today! C Yaa!
 

Happy B-Day!

Grattis till 28:åringen!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu