Söndagsdag

Suck!!!! Vaknade naturligtvis med världens tjockaste hals i morse. Tänker dock få till någon form av träning ändå idag, det var ju tur att flåspasset var igår ;-)

Sista dagen med skruttan innan hon åker till sin far i en vecka. Jag har ett möte här i trakten på tisdag så inte förrens efter det åker jag till Gävle. I morgon blir med andra ord en helt egen dag. Ska passa på att ha lite Fia tid då. Saknar ett badkar här i lägenheten dock. Kanske ska försöka fixa det? :-)




Det blir vad man gör det till!

Igår kväll när jag gick å la mig gav jag mig fan på att kommande dag, idag ska jag vara positiv och nöjd hela dagen. För jisses vilken låg och bitter dag jag hade igår. Fick ingenting gjort, ORKADE inte och ville inte! Andra dagen Saga hade feber och vi bara fick vara inne.
Men hon kryade på sig och idag har vi fått massor gjort istället, och humöret är precis som det ska va =)
 
Tog gymmet runt lunch, och gjorde ett riktigt jobbigt cirkelpass! Svetten dröp, frukosten var på väg upp och jag lärde koncentrera mig på att andas när jag väl var klar, haha. Förra veckan gick exakt samma pass mycket enklare, trots att det var "normalt" jobbigt då. Men men, jag gjorde det, fuskade nästan ingenting (jag hoppade över ett set med pushups bara) ;)
 
Sen har vi städat, pysslat med en skylt till Sagas rum och vart ut och lekt. Gungat, hoppat, sprungit, balanserat m.m. Att leka som ett barn är ett träningspass i sig :P Nu ska här ätas! Kyckling med ugnstekta grönsaker och sötpotatis <3 kärlek.
 
Svettig, darrig och supernöjd :D
 
 

Asanyttigt Dag

Hello hello!!!
 
Idag är jag stolt över mig själv! Gick upp vid 7 och lämnade Saga på skolan en timme senare. Tog en 4,5 km
promenix i regnet (jag var på väg att skippa den idén och lägga mig under täcket ist), hem och körde ett 20 minuters yoga pass, och har sen ätit riktigt skapligt under hela dagen!
Tyvärr, måste jag säga, vart det inget gympass, för när dotra kom hem från skolan var hon naturligtvis sjuk! Så då hade jag inte hjärta att ta med henne å träna. Hon är nog inte riktigt van med skolan och dom tidiga morgnarna ännu =)
 
Men jag har hållit mig i princip sockerfri hela dagen (sånär som på jordnötssmör, men det är iaf bra fetter och proteinrikt). Unnar mig ett halvt glas rött just nu. Det är iaf en klar förbättring!
I morgon blir det gymmet, och då kör jag ett dubbelpass jävlaranamma! Jag SKA SKA SKA biffa till rumpen! Jo!!!
 
Fyndade denna dvd på secondhand förut och den är kalasbra att följa! Har börjat gilla och förstå tjusningen mer
och mer med yoga.
 
 
 
Dagens lunch och middag. lax med sötpotatis och snitchzel med brysselkol. Första gången jag äter det, och med lite smällt smör och salt på var det ju gott! Jag är lite kinkig med kokta grönsaker :P
 
Innan skruttans läggdax tog vi oss i alla fall ut på en skogspromenad. Det är verkligen höst nu.
 
 
Nu blir det swefilmer.com :D
C yaa

Ny Vecka!

Hej hej.

Idag åker jag till Tärnsjö och min lägenhet där eftersom det är min "Saga-vecka". Det börjar starkt med att fritidspersonalen ringer och undrar varför Saga kom dit efter skolan, dom hade ingen tid för henne. Hjälp! Det var dålig kommunikation med hennes far som ställde till det, som tur var ställde min mor upp och hämtade.
Men stackars lilla Saga :-(
I morgon hämtar jag henne direkt efter skolan!

Veckan som gått har varit lugn. Jag och Kenny har gjort vad vi gör bäst. Suttit på caféer och "jobbat", tränat och myst hemma. I lördags körde vi en spel och ölkväll, där han fick möjlighet att spöa mig i både poker och tv-spel. Det är få spel jag fastnat för, men fightingspel är ett av dom :-D Jätte kul!

En jobbig inflammation i armen har jag visst dragigt på mig, så igår, speciellt var jag extra gnällig pga det, men det var lite av en otursdrabbad dag ändå för mig. Började med att få fågelbajs i huvudet och sen gick dagen bara utför, haha. 
Jag ska iaf börja sätta upp mål inför varje vecka! Och veckans mål är att utöver den vanliga träningen köra minst 3 pass yoga! Bara armen blir bättre :-)

Ny vecka, nya tag och ny energi!




Nytt träningsschema och Höst

Hello everyone!

Just nu sitter jag och Kenny på Mocca, tar en kaffe, söker jobb och planerar träning.
Jag söker inspiration på nätet, kollar lite extra på skådespelerskan Jessica Biel som har en avundsvärd kropp enligt mig.

Igår vart det en träningsfri dag, det ruggiga vädret tog bort min energi och drivkraft totalt, men idag ska jag på't igen! Vi har satt ihop ett nytt schema och jag är under "upplärning" denna vecka :-)

Jag är tacksam för min alldeles privata pt ;-)





Dagens: Träning och Tankar

Go kväller.
 
Jag och Saga har haft lite fredagsmys nu på kvällningen, med glass och smurfarna2, och lång sagoläsning. Mitt problem när jag ligger i sängen och ska läsa saga för henne är att jag blir så jävla trött! Haha, gäspar mig igenom varannan mening.
 
I morse "lånade" hennes pappa henne några timmar, så jag passade på att ta gymmet i lugn å ro. Helt ensam var jag där och ibland kan det vara riktigt skönt, speciellt om man vill köra cirkel, då finns det gott om plats.
Utöver det så vart det axlar och triceps, men efter axelpasset hade energin tynat lite så det vart ett halvhjärtat tricepspass.
Tar sällan bilder på min kropp, men tänkte jag skulle göra det idag, och vart ändå glatt överraskad över axlarnas utveckling. Ska nog lägga lite mer focus på nedre delen av ryggen ett tag, det är dessutom min svagaste länk.
Ska bli bättre på marklyft bl.a.
 
Det ser lite roligt ut med tanke på att övre delen både är brunare och mer muskulös och nedre delen är blek och lite "rultigare" hehe
 
Behöver verkligen köpa nytt proteinpulver nu. Det känns så meningslöst just nu, med tanke på att jag VET att jag inte får i mig tillräckligt i kosten. Vid löning =)
 
För övrigt så är jag grymt besviken på vårt svenska system (inte första gången). Besviken över att jag behövde, och bad om hjälp, för en gångs skull, men fick den inte. Jag lider även med en bekant som har haft ett helvete med alla idioter och som inte får den hjälp hon borde. Jag vet dock vad problemet är, men kan inte skriva det för då blir det ramaskri.
 
Däremot ska jag ge en STOR ROS till den jätte snälla receptionisten på gynmottagningen på akademiska sjukhuset som strök min faktura på 300kr för att jag fick sitta och vänta på min tur i 40 min i torsdags! Hon ringde mig i morse och berättade det =) Tack tack!
 
 

Jag Vill Inte Den Här Dagen

Vore det inte för min älskade man som är på väg att möta upp mig i Uppsala om en timme, skulle jag nog sätta mig på nästa buss hem.

Jag har ett mindre roligt gynbesök som väntar, med lite mer väntan på ett läskigt besked (nej, det har inte med barn å göra). Men jag hatar "stolen", och hatar sjukhus. 
Vill inte, vill inte, vill inte!!!




Surt!

Fan, gick upp kl 6 bara för att åka till Uppsala, gå på möte i EN timme, skynda till bussen hem som vid en närmare titt på tidtabellen var TÅGET till Sala, och jag som genade till en helt annan busshållplats än centralen :-/ Nu får jag vänta på nästa BUSS som tar mig hem till kl två. 
Lika tråkigt inlägg som dag :-(

Min "bittra" min :-P 

Träning- saknar min gympartner


Idag tränade jag core och ben, som synes. Jag har lagt upp ett helkroppsschema för hela kroppen på 3 dagar, vilket är ganska lite och tränar jag 5 dagar i veckan hinner nätt å jämnt träningsverken lägga sig innan jag ger mig på samma muskelgrupp igen, men jag gillar det. Tränar hellre fler och kortare pass än tillbringar 2-3 dagar på gymmet i 1½-2 timmar. Nu kan jag vara klar på 40 min om jag vill.
 
Tyvärr är gymmet här i t-sjö i sämsta tänkbara skick, vilket är jätte synd! Det har varit ett helt ok gym tidigare, men nu verkar det hålla på att ge upp :( Maskinerna är ur funktion och det är skitigt och trasigt. Men det är det enda som finns här, så det får gå!
 
Förutom ett fräscht gym, så saknar jag min gubbe, i träningssyfte, (jag saknar honom galet mycket i alla andra syften med ;)) men det är skönt och kul att ha någon att träna med. Någon som hjälper en med vikter, pressar en att ta dom där extra kilona och extra repsen. Någon kvinnlig tärnsjögymmare som känner sig manad att bli min gymbuddy? Lilla Saga gör ett kanon jobb med mig i gymmet, men jag litar inte på att hon tar emot när jag tappar 15-kilos hantlarna, hehe.
 
Nu har jag nattat Grodluringen, tidigare än någonsin, för i morgon blir det upp vid 6 och in till stan för ett möte. Bra träning för mig, att komma upp i tid igen. Det var ju några veckor sen =)
Avnjuta ett litet glas vin och försöka se klart en film jag har hållit på med i 2 kvällar hittills (ingen ro att sitta själv å se på film). Ytterligare en anledning att sakna min K, han hade aldrig låtit mig avbryta mitt i en film :P haha.
 
Go Kväll!!!
 

Helgens mysigheter

 
Smidig som en oxe :P
Från lördag till söndag vart jag av med min dotter som skulle iväg med sin far, och då passade jag på att åka hem till Gävle och min stora älskling.
Trots att det "bara" var 4 dagar sen vi setts så var det ett kärt återseende. Ett riktigt mysdygn hade vi, med film, fika, prat och massa gos. Lilla Frankie hade jag också saknat.
 
Idag har jag och Saga åkt runt i heby och Sala och uträttat en massa trista ärenden. Saga fick dock sina första inlines som hon vinglar runt på just nu, haha. Ska allt fota henne senare ;-D
Men nu har jag laddat upp energi inför gymmet med en kaffe och piggelin (var i behov av en liten sockerkick).
På torsdag träffar jag förhoppningsvis Kenny igen, då han ska möta upp mig i Uppsala och ge stöd vid ett läskigt läkarbesök jag ska göra :( Men kan det ge mig några timmar med honom så är det värt det, hoppas jag.
 
Skrutt å jag, idag <3
 
 
 
 

*

Nu var det ett tag sen jag skrev här, det betor på mycket. Ibland har jag så många tankar och känslor att det inte är någon idé att skriva på bloggen, då skulle det bara bli en enda röra av allt.

Just nu befinner jag mig återigen i Tärnsjö, ny lägenhet, samma samhälle. Jag har varit utan Kenny i 4 dagar och det känns. 
Jag och Saga börjar komma in i våra rutiner och mönster igen, och det är fantastiskt. Jag har saknat att vara mamma åt henne, på riktigt.

Jag tränar på gymmet här, det är inte vidare fräscht men det funkar. Jag fixade hantelpress på mina "vanliga" vikter igår, utan Kennys passning, dvs han brukar hjälpa mig upp i startposition i början för dom har varit för tunga för mig, men nu fick jag upp dom själv, och det var en liten seger :-)

I morgon ska jag till Heby och anmäla mig på AMS. Har aldrig tyckt det tjänar någonting till att vara med där men det är nödvändigt ändå. 
Saga skulle sova hos en kompis inatt, men för första gången någonsin fick hon hemlängtan. Antar att det beror på mig. Hon ville vara hos sin mamma. Det kändes i hjärtat. Jag tror hon oroar sig lite, för att jag ska flytta igen.
Men trots vemod, saknaden efter Kenny och stan, så tänker jag stanna hos henne. Varannan vecka iaf :-)

På lördag ska jag faktiskt till Gävle och min K en sväng, jag längtar som ett barn på julafton <3

Tog en sen kvällspromenad ikväll. Njöt av tystnaden och att vara själv med mina tankar.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu