Fryser så tänderna hackar!

Fy fan så kallt det är. Rått å jävligt. Värmer mig med en cappuccino på tåget hem och är ändå glad över HELGEN som börjat! :-D




Lång pendling

Halloj!

Nu är vi då bosatta i Gävle igen. Har saknat Bubbens mysiga källarvåning, det märkte jag när jag var tillbaka :-)
Däremot blir det dryga 4 timmars pendling var dag till och från jobbet. Lite skönt är det med tåget då jag kan vila, men får jag bara ändra lite i mitt arbetsschema så slipper jag den onödiga väntan i Uppsala. 

Igår träffade jag en kompis här i stan, som är inne på sin sista graviditets månad. 
Varje gång jag träffar eller hör talas om någon i min egen ålder som bildar familj, gifter sig, köper hus osv, så inser jag med lite vemod att vi börjar bli äldre. Vuxna.
Jag har barn, HAR haft hus och familj, men jag känner mig inte vuxen. Jag saknar min dotter, men jag trivs annars som det är nu. I vilket fall ska det bli kul när hennes unge kommer! En ny egen bebbe vill jag inte ha, men att "låna" en och nosa lite på ibland är alltid mysigt ;-)




Badhuset

Är i gottsunda simhall i jobbet nu, simmat några längder och hade hoppats på att lägga mig i en solstol sen, men vädret håller inte riktigt med :-/
Föredrog dock fyrishov badhus, var bättre blandning av folk där.




Aaannd Here We Go Again

Då var det dax. Flytt igen, tillbaka till Gävle. Jag fortsätter fundera, leta och undra när, vart och hur jag ska finna mitt hem. Jag har haft tur. En snäll, givmild människa finns i mitt liv, och ställer upp med dom medel han har, och saken är den, att det får mig att överleva, så förutom den kärlek jag jag till honom, så är jag honom evigt tacksam.

Jag läste en bok härom dagen. En barnbok som handlade om en Björn som letade efter ett ide. Och komiskt nog, vart jag tårögd och behövde gå ifrån en stund. Jag kände mig som den björnen. Letar, vill få det med dom medel jag har att funka, och ändå ska allt kännas rätt. Jag har levt totalt spontant i ett års tid nu, men nu känner jag att en fin lägenhet i en annan stad nog väger tyngre än ett rum på 9 kvm i "rätt" stad. 
Jag får se vart jag hamnar. 
Nu är jag här. 




En Dag I Solen










Sitter å njuter av dagen och ett glas rosé. Sommar, min lilla kicka, ledighet, sol. Allt är underbart :-) 

Sagahelg och Axelinflammation

God Måndag!

I helgen har jag haft min lilla kicka hos mig och tack vare det värdelösa vädret i Uppsala har vi haft en del filmmys och tagit oss ut på lekparkshäng och cykelturer mellan regnskurarna. Mys har vi haft ändå och igår mötte Kenny upp oss och vi tog en pizza stund innan skruttan åkte hem till sin pappa. Känns alltid vemodigt att skicka iväg henne igen. Önskar så att jag kunde ha henne åtminstone varannan vecka.

Efteråt var vi till gymmet och eftersom jag har fått nån jäkla inflammation i axeln så kan jag inte göra någonting som inkluderar armar, så det blir mest cardio, core och ben just nu. Men lite bra är det iaf eftersom jag faktiskt har lagt på mig en del under vintern. Börjar bli brådis nu om jag ska hinna bli i sommarform :-)

Nu väntar en ny arbetsvecka och sunt ätande, alltid lite tungt efter en ledig helg med frossande, hehe. 
Btw, efter det senaste inlägget så vart jag till slut "botad" av min karl, han är bra på det viset ;-) <3

C ya!

Mamma/grodmys <3 




Ghost

En del dagar bara är såna som försvinner, som inte behöver stå med i almanackan eller minnas. Jag bara går fram som en vålnad och kroppen gör det den ska, munnen ler och rösten låter glad, men sinnet är någon helt annanstans, och jag vet inte vart. 

Tankarna är så många att ingen orkar tänkas. Jag bara är. Precis som jag skrev om att vissa människor tycks vara härom dagen. 
Solen skiner, det regnar, blåser, snöar. Det spelar ingen roll. Jag går upp, gör dagen, går å lägger mig och hoppas morgondagen känns annorlunda. 




4:e dagen vart Cardio

Halloj!

Sitter å väntar med Frank utanför affären där husse är å handlar middag.
Jag har de senaste tre dagarna kört på ett nytt schema på gymmet där det är helt nya, mer rehabiliterande övningar för mig. Jag har problem med knän å leder och tydligen är mitt bäcken lite "felriktat" så Kenny tog lite hjälp av en naprapat och satte ihop ett nytt schema åt mig <3 Älsklingen. 

Idag var det iaf fri dag och då körde jag löpband 25 min och cykel i 20 min, and thats it! Det var jätte skönt att flåsa, svettas å stånka lite igen, det var länge sen :-) Ett bra pass.

Nu till kvällens tanke: Tänk vad snabbt humöret kan ändras. Från arg till glad, och från glad till ledsen.  
Sov gott !

Frank gillar inte när en av oss försvinner ;-)



Måndag 5 Maj

Det syns på människorna i staden att det är måndag. Jag undrar hur många egentligen som vaknar på veckans första dag och ser fram emot veckan... Jag tror det är så få människor som kan säga att dom älskar sitt jobb, och dom som faktiskt kan säga det, är jag bara glad för.

En helt annan sak jag brukar fundera på när jag tittar på folk (jag tycker om att studera människor) är vilka som har ett "djup" i sig, och vilka som bara lever, bara är, utan några vidare djupa tankar och funderingar. Jag vet inte om jag avundas dessa personer. Visst, tänkaren, grubblaren och funderaren lider säkerligen av lite mer depression och ställer oftare "livs"frågor.
Men ändå, det finns en gräns för hur grubblig man bör vara, men jag föredrar ändå att vara och vara med den personen. 

Jag tror ofta en människa behöver en tragedi i sitt liv för att hitta den djupa delen i sig. Och på gott och ont, är det många som inte har haft det, än. 
"På dödsbädden bejakar man livet". En del bejakar det mycket tidigare, och jag tror det är dom som kan säga att dom haft ett rikt liv. 

För övrigt kan jag bara säga att helgen har varit väldigt bra och skön för mig, eller oss. Vi har inte gjort något storslaget utan fikat, pratat, vart länge på gymmet och gosat :-) En sån helg man inte vill ska ta slut helt enkelt <3 




Hemska snö!

Är hos min mamma i tärnsjö och det är hur mycket snö som helst här! Usch vad  deppigt.
Välkommen våren, eller hur var det?

Någon som längtar ut i snön iaf





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu