fröken smart ;-)

haha, sitter med råttorna och dricker öl och spelar kort med älsklingen. vi tänkte ta oss ut på stan ikväll och hitta på nått skoj. dock åker brillorna av då ;-)


Jag, gammal.

Suttit och kollat lite Idol med Saga, och när jag kommenterade en tjej på scenen att hon var fin, får jag till svar: "men mamma, du är mycket gamlare än hon". Ja, hon var typ 17, så jag antar att jag räknas som gammal då :-P Men i mitt huvud väntar jag fortfarande på att ta reda på vad jag ska bli när jag blir stor ;-)


Trötter

Hejsan!
 

Trött är bara förnamnet på vad jag är just nu. De senaste dagarna har jag varit världens tråkigaste och suttit på caféer med K som en zombie och typ vart hem och sovit.
Det tycks inte spela någon roll HUR många timmar jag sover, jag är konstant trött iaf.  Har nog någon infektion i kroppen oxå, för skelettet och huvudet gör ont :(
 
I helgen kommer iaf Saga, och vi ska hitta på nått mys har jag tänkt =) Kenny får då utstå oss båda, eftersom jag har parkerat mig och alla mina saker hos honom, i jakt på en ny lägenhet. Hade hittat en jätte fin, perfekt etta i stan, men det sket sig i sista sekund, typiskt.
Dock har jag min älskling till hjälp att söka och hitta en ny, för det börjar bli lite trångt nu hos honom, med mig, alla kläder, 2 kaniner och två råttor. Och kenny förstås som tar den största platsen :P haha.
 
nu klunkar jag Blutsaft för fullt, för det ska tydligen pigga upp. Smakar lika illa som det låter, men någon som har provat det tidigare? Var hos barnmorskan igår och tog cellprov, och hon sa att det bara var skitsnack, men med tanke på hur illa det smakar så bör det ju göra någon nytta, right?
Berätta gärna ni som vet, för är det meningslöst så slutar jag gärna ;-)
 
C ya!
 

Stockholm

Hallå!
 
Just nu sitter jag på badrums golvet med mina nya kompisar, Fläck och Tor, och mår lite halvkrassligt.
Men igår tog iaf jag och Kenny en spontantripp till huvudstaden. Vi hade tänkt gå på museum eller cosmonova men naturligtvis var allt stängt på måndagar :/ Men mys hade vi ändå!
 
Åt gott, kastade oss in på ett café pga av att himmlen öppnade sig och det bokstavligen öste ner! och avslutade med en öl på uteservering. Lite shopping vart det såklart också, men mest njöt jag av att mysa runt i gammla stan och leta småbutiker ;)
Det var länge sen jag var dit nu, så lite kul är det att virra runt och hitta "rätt" butiker, haha.
Nu inväntar jag min fina så ska jag fixa smoothie och film.
=)
 
 

Fullt upp!

Ja det kan man verkligen säga att jag har haft. Planer har lagts och bestämts, och sen kraschat. Plugget har det varit full fart med och i helgen som var hade jag min lilla dotter hos mig.
Kenny åkte hem till sin familj och jag och Saga hade hans lägenhet för oss själva. Det vart lite shopping, bio och mys i stadsparken.
 
Idag har vi varit på en tillställning som heter Destination Framtiden. Många inspirerande talare och god mat.
Värd för det hela var Titti schultz (från rix morronzoo) och hon höll låda och var humoristisk =)
Det var en rolig tillställning, tycker jag.
Annars har vi nyss kommit hem från gymmet, ett nytt gym i stan där vi just börjat. Ben och mage vart det för mig, kommer kännas i morgon, gött!
Livet går lite upp å ner nu, därav frånvaron från bloggen, men jag tittar in och uppdaterar när jag känner för det. Hoppas det ska komma att bli lika ofta som förr =) Ha en mysig kväll! C yaa!
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu