Trots motgångar...

Trots motgångar och val som i vissa avseenden har gett mig fler motgångar, så ångrar jag inget.

Vissa väljer den enklaste vägen till trygghet, och andra "bjuds" på lyckan, men jag är en av dom som verkligen kämpar, och då kommer lyckan vara så mycket större :-)


Back

Hejsan!
 
Nu är jag tillbaka hemma i Gävle sen igår kväll. Det var apjobbigt att lämna Saga, men för hennes del gick sorgen över rätt snabbt, tur är väl det. Hon har det bra i Tärnsjö, med sin pappa och alla sina vänner, men jag saknar henne så det gör ont ibland, konstigt vore väl annars?
 
Idag var jag och skrev på papper och secretes för Omvårdnad Gävle och i morgon ska jag på första introdagen. Jag är endast anställd som vikarie, med inom hela Gävle så jag hoppas på bra med jobb, hoppas verkligen.Fortsätta söka gör jag i vilket fall, ett säkert jobb är säkrare än ett osäkert, hehe :P
Annars har jag nyligen haft ett grispass på gymmet med min man. Ett par dagar i veckan ska jag köra tabata, vilket är skitkul och skitjobbigt, men ska visst vara riktigt bra för förbränningen och det känns.
Idag gjorde vi hela passet ihop och det tycker jag är jätte mysigt, och just när det gäller tabata så är det SÅ mycket mer peppande när man gör det ihop med någon =)
 
Nu sitter jag med färg i skallen och ska ta tag i min lägenhet, som jag spenderar väldigt lite tid i. Det blir oftast bara in och kasta av sig kläder och ta med sig nya, vilket ställer till med lite oreda. Jag har fortfarande inte riktigt kommit iordning här, vilket vore trevligt att göra innan jag flyttar igen, hehe. Ska fortsätta flumma runt här ett tag, men sen bege mig till hem nr 2, Bubbens ;)
 
Lyxar till proteinet (som faktiskt är riktigt gott, smakar jordgubbs shake) genom att dricka fint :-P 
C Ya!
 

Inser...

.... att jag gjorde rätt val som flyttade till stan. Har sen i torsdags kväll varit hemma hos mamma och Håkan med Saga, jag tänkte hon skulle få ha mig på hemmaplan för en gångs skull, så jag åkte till henne.
Men hon springer glatt runt och leker med grannungarna här, och för hennes skull var det ett bra val att åka hit, men jag själv känner mig stressad och rastlös.
Inte en enda gång sen flytten har jag längtat lr saknat den plats jag bott på de senaste 12 åren, för jag har alltid längtat härifrån, och trots att saker å ting inte flytit smärtfritt så ångrar jag inget. Det var ett steg i rätt riktning =)
 
För övrigt så har dagarna ägnats åt jobbsök och träning, och en del utsvävningar med K som har livat upp =) Nu har jag inget tillgång till gym under helgen, men tar mig ut i skogen på pw:s och joggturer, och solar, läser och slappar.  Hade dock hellre haft Saga hos mig i stan med gym, cafféer och parker :P och min man som ingen tar hand om nu dessa dagar, hehe. 
I morgon kväll är jag hemma igen, och på tisdag ska jag börja arbeta, det känns bra iaf.
 
C ya.
 
 
 
 

5 Juni

Det var ett tag sen. Dagarna rullar på och jag har knappt koll på vilken dag det är.
Jag är med K, vi kör vårat race, med fina stunder på caféer, jobb, dåligt med träning för min del pga nått inflammations skit i höftbenen och nu en mega förkylning på det.
Det drar ner både mitt humör och självförtroende, så jag längtar och taggar för träning snart igen.
Min dotter träffar jag, men inte hälften så mycket som jag hade önskat.

Jag trivs med dom stunder jag har allt. Allt som betyder nått för mig. Dom är inte överdrivet ofta, men när dom är, njuter jag.
Jag är iaf otroligt glad och tacksam över att ha funnit någon som ger mig lugn och trygghet, känslomässig. Och glädje och tillfredsställelse.

Nu jobbar jag på att uppfylla resten av planerna, så jag kan börja spinna på nya, roliga idéer. Jag har så mycket jag vill göra och uppnå, och nog får man offra en del för sina drömmar, men jag tror och hoppas det är värt det.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu