Det gör ont att göra illa

Hej!
 
Å vilken lång em/kväll det har varit. Dels på jobbet, och sen hämtade jag Saga som fick spendera kvällen hos Josse och Peter, och väl hemma avslöjade jag för henne att jag och pappa inte kommer fira jul ihop i år, och alltså kommer det vara jag som får vara Saga-lös i jul :(
Den 22:a tar jag med henne hem till mamma och Håkan, så delar vi klappar och äter gott och myser där, sen den 23:e kommer jag fly min kos, för jag vill inte sitta hemma själv på julafton eller jobba, så jag vart erbjuden att följa med K till hans familj.
Eftersom det är en bit bort så blir jag borta några dagar.
Jag ser fram emot det, jätte mycket. Jag behöver komma bort lite, ska bli jätte kul att träffa nya människor och se nått annat, men en liten tagg kommer finnas i bröstet på mig, min groda.....
 
Det blir skumt och konstigt, men det är en negativ följd av mitt beslut. Därför är jag mycket glad över att få uppleva något nytt, för då kommer jag ha tankarna på annat håll =) Sen blir det ju massa jular, och andra högtider som hon kommer vara min på =)
Självklart vart hon ledsen, men jag lovade henne en kanonjul! Så bäst för Matte att han fixar det ;P hehe. Nä, men jag vet iaf att han gör det bästa av den, så för den sakens skull är jag helt trygg.
I morgon ska jag o Saga jula till det, och åka puuulka, för det har ju kommit så sjukt med snö!!! Lovely :-D
 

Fredag 30 November

Startade dagen med en timmes promenad ute i snön. Valde mycket skog så det vart lite puls :-)
Man BLIR gladare och piggare av den här jävla snön, haha. Bara det får vara några minus och lagom med snö, så kan detta få ligga typ februari ut.

Nu: mat och sen jobb!


Det förbjudna?

Vissa saker är tabu att uttrycka sig om. Alkohol går bra, rökning inte (i positiv bemärkelse)
Lycka i ett hett, sexuellt förhållande går bra, men inte lyckan i one Night stands.
Olycka efter ett krasat förhållande går bra, men inte lyckan efter ett krasat förhållande.

Allt måste alltid "passa" alla andra. Eller man är rädd för att man själv inte passar om ens tankar inte gör det.
Jag har ofta upprört med mina ärliga åsikter, och dom följer inte alltid normen för vad som är "ok".
Men så länge jag är lycklig, inte skäms över mig själv och inte personligen hoppar på en enskild individ, så kommer jag fortsätta göra, och känna som jag gör.
Just nu, känner jag lätthet :-)


Resultat x1

Nu är första slingningen gjord, och med tanke på hur snålt med slingor vi drog så vart det rätt bra :-) Flera nästa gång, om två veckor lr så.


Blondie

Yepp, nu är det dax igen. Nytt försök att bli mig själv. Ställde klockan i morse och häller nu i mig kaffe i väntan på Josse som ska komma och plåga mig med slinghätta och virknål. Jag ska börja med lite slingor bara, för att se hur det blir, men sen ska jag med ett par veckors mellanrum nöta på så att jag till slut har min färg i håret igen ;)
 
Målet:

Senaste dygnet

Tjo!

Det har blivit mycket åka buss till o från Uppsala nu på senaste. Men för en god sak ;-)
Strax innan jag hoppade på bussen till jobbet i e.m så smällde vi i oss en stor tallrik pasta på nån resturang, och jag kommer nog fan va äckelmätt resten av dagen nu, haha.

Igår kom jag fram till att jag hade den perfekta lediga dagen. Sovmorgon med min lilla groda, frukost/kaffe besök av bästa vännen, Josse, som lurade på mig någon kinesisk ansiktsmask som stelnade och sen skulle dras bort. Och det var sjukt smärtsamt! Kändes som att övre hudlagret följde med :-P Tur hon inte tar mina svordomar och elaka ord på allvar.

Sen åkte jag in till stan, träffade Kenny och Patrick som jag åt en sen lunch med och sen satt på ett mysigt kafé och fikade med :-)
När vi kramat P hej då hann vi hem och slöa lite, innan näste man, Olle, skulle mötas upp, och då vart det kina buffé .
Köpte även på mig alla viktiga bassaker i en ny sminkväska. Dyrt blir det :-/. Sen vart det en flaska vin och prat halva natten igenom. Riktigt fint att ha någon att kunna pladdra om allt och inget med. Kul att få en karls synvinkel på allt. Lång sovmorgon i morse och sen brunch innan hemfärd och jobb.
Hemma i t-sjö är jag vid halv tio ikväll, och då får jag hem Saga :-D


Galen kväll

Tjenare!

I morgon jobbar jag delad tur så ikväll slutar min helg, men jag fick så det räckte igår, hehe.
Åkte till stan och Kenny på e.m och korkade upp i princip på en gång, sen mötte vi upp Olle och panik shoppade kläder till kvällen, sen mötte vi upp Patrick som kom med tåget från Söderhamn och sen rände vi runt inne på hotellet där Olle fortfarande bor och gjorde oss lite fina och drack och åt pizza och grejer.

Sen fick jag faktiskt lite kvinnligt sällskap, och inte för att gnälla på pojkarna, dom är underbara, men kul att träffa en tjej med :-P Vi iaf spelade, drack o hade jätte trevligt. Sen var det utgång som gällde, men på det första stället vart vi inte insläppta och på det andra var det sån jävla kö, så vi hamnade på terassen kök & bar ist :-).
Sen tillbaka till hotellet där det vart mer mat och mer dricka.
Jag hade en kasse med mig under kvällen med mina vanliga kläder i, och sminkväskan och underkläder osv, och den losade jag naturligtvis, OCH leg och kontokort är puts väck! Värdelöst, men tack för snälla K som bjudit på mat och kaffe idag :-)
Kom hem nu för 1 1/2 timme sen och är skapligt trött, vart ju inte så mycket sömn inatt, så ligger utslagen på soffan men ska strax krypa i säng.
En kanon rolig fredag var det iaf, trots förlorade nödvändigheter (läs SMINK). Längtar till nästa galenkväll ;-)


Black!

Har mycket tålmodigt målat fyra (!) lager på mina naglar, och nu är dom nattsvarta. Underlack, svart lack x2 och överlack :-). Hoppas det sitter nu! Och ja, jag ska ta bort det som är utanför ;-)


Torsdag 22 November

Sitter och lyssnar på magnus uggla (nostalgi ;)) och har släpat fram alla oanvända klänningar som hängt ensamma i garderoben i ett halvår eller mer, för i morgon mina vänner, ska Fia ut o dansa!!! Heltaggad är jag, för det var sjukt länge sen, och det var ännu längre sen jag verkligen VILLE ut, så nu är det bara klänningsproblemet som återstår :P
 
Igår kväll träffade jag iaf Lisa en timme och hävde ett par öl, sen mötte jag upp Kenny, eller han anslöt sig till oss, och senare kollade jag på en film som kan hamna på topp 5-listan över mest värdelösa filmer någonsin (Chernobyl Diaries)! hehe, men det var ett gott försök iaf. Vill bara uppmana folk att inte se den ;)
Dagen började med lunchbuffé på Dragon, och jag som knappt kan äta frukost alls tycker jag var riktigt duktigt som tog en överfull (typ) tallrik, men friterat o ris. Men inte kan jag tacka nej när jag blir bjuden, bara det gör det gott, haha. Sushi har jag ju gett mig fan på att börja gilla, så t.o.m det vart det ett par bitar av. Krävs mer övning dock.
 
Fick dessutom jobb nu på schema resten av året, så det ger mig lite lugn och ger mig tid att söka jobb. Kanske jag får börja söka utanför ramarna, för plötsligt känns undersköterskor inte så eftertraktade längre (?)... Hörde dessutom att över 200 usk på akademiska ska få sluta, det betyder ytterligare 200 drygt som vill ha samma tjänster som jag i Uppsala :-/ Byta stad kanske??
 

Tisdag 20 November

Go kväll!

Idag vet jag inte riktigt vart timmarna har tagit vägen, dan har bara flugit förbi.
Vaknade i morse och gjorde mig klar och köpte sen en blond färg som Josse hjälpte mig lägga i, men som det inte hände ett jota av.
Jag får köpa ordentligt blekmedel i stan ist och dra slingor :-)

Nu ska jag o Saga äta lite mat, och sen tänker jag ta en "spa"-stund i badkaret. Fötter, ben och ansikte ska bli lite omsköta. Kram så länge!


Ny vecka!

Aaaahhh! Ny vecka, nya möjligheter :-)
Startar dagen på bästa sätt med sovmorgon, kaffe och en ovanligt snabb långpromenad med Josse och Troja.

Det blir 5 timmars jobb i kväll så nu ska jag kasta i mig frukost och sen försöka dra ihop nån lunch/middag åt mig o Saga innan avfärd.
Hoppas få mer jobb i veckan, annars får jag väl hitta på nått annat sätt att tjäna pengar, vad??


Söndag!

Sovit så gott inatt! Och lång sovmorgon fick jag, med mitt hjärta bredvid mig i sängen, nybryggt kaffe och pyjamasbyxor, så bör varje dag startas :-)

Nu har jag hunnit söka ett jobb och ska bara plocka upp tvätt, ta en fika med Josse och sen gymma, och sen blir det städ!
Ha en lovely söndag mina vänner!


Dax att snussa

Är sjukt men bekvämt trött, så jag ska krypa till sängen nu, och i morgon bitti ska jag äta, ladda och träna. Eftersom grodan är med mig så blir det gymmet, och det ska bli skönt.
Time to bli lite sund igen, och må bra :-)

God natt och dröm sött!


För nya vänner!

Tjao!

Ska hem nu från Uppsala efter en alldeles perfekt fredagskväll med mat som vi lagade till i det stora köket på hotellet där Olle bor för tillfället. Ganska intressant var det, för det är många olika kulturer som rör sig där, och män i kjol som flyter runt :-P Sen middag och öl vart det innan vi gick till bion vid tolv och såg den sista (?) Twilight-filmen, Breaking Dawn part two, och sen var jag så trött så promenaden hem kändes väldigt flummig, men skit kul hade jag!

Och det kan jag tacka härliga Kenny och Olle för :-) Riktigt sköna människor som jag blir riktigt glad över att ha lärt känna, så en skål för dom, och för att ibland våga släppa allt gammalt och tryggt och kasta sig ut i något nytt, hur ont det än må göra ibland. När såren läker står jag starkare och bättre och känner att jag vågat göra rätt.

Myspys kväll står på schemat ikväll, med många ljus, två galna kaniner och min alldeles underbara lilla kicka, som jag längtar så efter <3

Haha! knäpp, glad trio :-P


Tumme upp & Tumme ner

Tjo!

På jobbet igen, och eftersom jag är här 45 min innan jag börjar (6.00) så tog jag mig en kaffe, delicatoboll och ett modemagasin, och nu ska ni få veta vad JAG gillar o inte gillar i trendväg :-D Yeeeyyy....

Gillar INTE:
"rik-kärring-päls". Ska det va fuskpäls (vilket det ska) ska den va smakfull och ungdomlig.

Kläder som "hänger" och inte har någon figursydd passform alls!

Gillar:
Naturligt blont hår

Sommarfräsha tjejer

Vinrött!!! Älska den färgen

Fina och/eller sexiga underkläder. Vem gillar inte? ;-)

GOD MORGON FREDAG!!!


Ny medlem i familjen

Tjeenare!
 
Har hittills haft en riktigt skön kväll, men börjar tappa fokus nu och har mer att stå i, hmmm, snabbuppiggande som man ändå kan somna på om ca4 timmar...tips???
Iaf så jobbade jag mellan 6.45-15 idag, och samma i morgon. Efter jobbet kom jag hem och lassade alla mina jäkla flaskor och tomburkar som väller ut överallt och gick o pantade! Så jävla tråkigt det är! Sen tog jag iaf en promenad med Josse och nu har jag satt i mig en kesella och en kopp rött te med honung i.
 
I morgon vankas det stan efter jobbet, och bio (breaking dawn 2) och mat =) Kan inte sitta å åka hem emellan jobb o stan, så får väl duscha på jobbet lr nått, och fixa allt ikväll.
Bläsch! Nu måste jag in i duschen.
 
Vi har btw fått en ny liten familjemedlem, och jag tillbringade 20 minuter liggandes på golvet direkt jag kom hem. Min stora, Pelle har dessutom blivit så mysigare sen kastreringen, och han följer den nya lilla Nova som en hund ;) He´s in looove <3
 
 
 
 

Torsdag

God Morgon!

Sitter på jobbet nu med kaffe och en cigg, börjar om 10 min.
Trots tre klockor försov jag mig i morse och med 10 minuter kvar till bussen var det bara att grabba tag i första bästa t-shirt och byxor o springa.
Typiskt.

Men nu e jag på plats och nu ska jag gå och ta rapport! Hörs mer sen, lovar ;-)


Det blir bra

Hej.
 
En liten resumé av sista tiden:
Ja, jag och Mathias har brutit, vem som gjorde vad är inte viktigt, för konstigt nog tycks folk vara väldigt intresserade av vem som lämnade vem, så jag låter det vara osagt.
Vi är iaf ändå vänner, och behandlar varandra, och uppdelningen med Saga respektfullt, och det är jag tacksam för.
 
Jag har även fått väldigt bra och fin kontakt med en kille jag lärde känna för ett par år sen, typ, då jag och M hade uppehåll, men som jag aldrig började dejta, utan vi sågs några gånger för utekvällar på krogen. Jag började bara träffa honom nu igen för att ta en öl, och en fika, men ju mer jag pratade med honom, ju mer tyckte jag om honom, och nu är vi (lite väl tätt inpå uppbrottet,det erkänner jag) lite mer än vänner.
 
Allt är nytt, och konstigt, men nu tänker jag gå efter magkänsla, och när magen mår bra, så mår jag bra, haha. Jag kommer alltid ha M i  ett fack i hjärtat, i min ålder har nog de flesta någon som fått en speciell plats i hjärtat, och vi har upplevt mycket tillsammans, och fått en fantastisk dotter som vi har uppfostrat tillsammans, så hur skulle han bara kunna "försvinna"? Men jag är redo för nya kontakter, nya människor och vänner som förgyller mitt liv =)
Som jag brukar säga: Det blir bra.
 
 

It only hurts when I think

Nu är mina fyra arbetspass slut, och jag är hemma, men kvällen slutade jobbigt. Det ser ut som att jag inte kommer få fira jul med min snuppa i år... Skilda föräldrar innebär skilda högtider, och jag drog visst det kortaste strået :-/
Erbjuda mig att arbeta över jul kanske... Det blir ju pengar iaf :´-(
 

10/11 Fars Dag

God morgon och grattis alla pappor! Jag kan inte fira någon eftersom jag jobbar delad tur idag och kommer hem sent ikväll, men å andra sidan har jag ju ingen pappa att fira heller :-/.
Dock gav jag Håkan, mammas man en farsdag kram i morse, speciellt eftersom han har varit gullig och kört mig till jobbet varje morgon den här helgen, så jag har sluppit gå upp kl fyra :-)

Nu ska jag ta en liten powernap på rasten, skööönt!
Pimpat mobilen har jag gjort me, eller Josse egentligen ;-)


Saturday!

Hej!
Min blogg har typ dött känns det som, men inte jag! =) Men mina känslor har gått upp o ner som en berg o dalbana senaste dagarna. Det här har inte gått som jag förväntat mig, uppbrottet med M, men det kommer bli bra det oxå. Ibland är jag väldigt lycklig, ibland känns det som att jag ska kräkas upp mina innälvor. Skuld förmodar jag.
Det gör mig iaf gott att arbeta lite nu, då vingas jag stänga av, och när jag kommer hem ser jag mycket klarare på saker och ting. Jag sköter mig rätt bra tycker jag! =)
 
Nu har jag försökt 2 ggr att kolla på en film, 8 mile, och nu är jag redo med ett glas rött och en liten form nachos med taco-sås och smält ost över. Har även varit försökskanin och provat bada med Josses hemmagjorda badbomber. Vet inte riktigt vad dom innehåller, förutom massa olivolja, men nu är jag len som en babyrumpa ;)
Ha en trevlig lördagskväll på er!
C Ya!!!
 
 

Huller om Buller

God morgon.
 
Jag och Saga bestämde oss för en rejäl sovmorgon i morse. Jag var helt slut när kl ringde vid sju och hon var inte så pigg hon heller, så dagis fick va. Vi tar en lekparkstur snart ist =) En varm dusch får starta dagen och sen ska jag försöka stänga inne alla känslor som åker berg o dalbana i mig. Egentligen är jag helt på det klara med vad JAG vill, men jag får motstånd från oväntat håll, och det känns, inte så bra.
Men för att slippa risken att få ett nervsammanbrott här så ska jag vara lite "manlig" och stänga av ett tag, hehe. Kan dom så kan jag. Jag har arbetet som kallar hela helgen så jag ska fokusera på det.
Det blir bra. Puss o hej på er så länge.
 
 
 

Torsdag 8 november

God morgon!

Ursäkta ett par dagars frånvaro, men jag har haft så mycket i huvudet att bloggen inte varit aktuell, men vem lider av det! :-D

Idag börjar min arbetsvecka med 2 kvällar och en lång helg, ska bli lite skönt. Igår var jag sjukligt trött på kvällen så jag la mig typ vid halv nio, men hade ändå as svårt att komma upp vid sju när kl ringde. Grodan ska till dagis och jag ska ta en promenad med Josse tänkte jag, sen slöa lite innan hon ska hem från dagis, och sen blir det jobb.

Ha en bra dag alla fina!

Bjuder på en nyvaken Gabbe och jag ;-)


Vänner, Who Knows?

Go Kväll! Eller Go Natt, egentligen, för snart ska jag lägga mig. Men jag har jobbat kväll, och lärde lägga mig i ett riktigt varmt och skönt bad direkt jag kom hem, och sen har jag pratat i telefon med mamma i nästan 2 timmar, och DET händer inte ofta. Dels så är jag faktiskt ingen telefon-pratar-människa, tycker bara det är drygt och promenerar runt runt i lägenheten hela tiden, jag kan inte sitta still när jag pratar :P, Men nu hade vi massor att prata om, så tiden flög iväg, och det var trevligt.
 
I morgon är jag barn- och arbetsfri, så jag ska börja morgonen med en promenad hem till morsan, hon bor några kilometer härifrån, och ta en kaffe och söka lite jobb, till oss båda, och e.m kommer jag åka till stan och möta upp en vän.
Apropå vänner, hela den här grejen med att jag och M har brutit upp, har verkligen resulterat i vilka jag känner är vänner. För ärligt talat, så har dom jag minst väntade, brytt sig väldigt mycket (och jag vet inte om det mest beror på nyfikenhet lr riktig omtanke) och dom jag trodde var självklara, att dom skulle ringa och låta mig prata ut, ja dom har inte yppat ett ljud om det :-/.
Jag känner mig förvånad, och aningen sårad, för det bevisar att folk man tror sig vara nära, bara är ytliga, och bara "bryr sig" när det gäller sociala sammanhang och utgångar...  Det är inte vänskap.
Visst har alla såna vänner oxå, men jag trodde att vissa av dessa vänner var "verkliga", fattar ni? Men jag fortsätter som vanligt, nu vet jag ju iaf, och det är ju alltid bra! =)
 
Kram på er!
 

Lite bilder från veckan

Smått och gott från mobilen :-)


Idag

Tjopp tjopp!
 
Helgen har varit en blandning av rastlöshet, skönt lugn, ostressig (inte alltid bra), mysig, ledsen och varm.
Ser liiite fram emot veckan med lite mera jobb och en å annan sak inplanerad, jag trivs lite bättre så =)
Idag har vi inte gjort mer än att störa Josse och Peter lite i möbel-krångel, men det resulterade i att jag fick en fin, vit kökssoffa iaf ;). Nu måste jag dock måla resten av köksmöblerna vita oxå, men det har jag tänkt på länge så...
I morgon jobbar jag kväll, så jag kan ta en softarkväll i soffan idag med =)
 
Nu börjar jag bli riktigt glögg- och pepparkakssugen, men som vanligt föredrar jag den ljusa apelsinglöggen från blossa, mumma!
 
Dagens:
 

Nytt försök

Gjorde ett inlägg i orse som inte ville publiceras? Skumt.
Dagen har varit slö, men jag har iaf storstädat, och ätit ordentligt, för senaste tiden har måltiderna varit få, små och inte så näringsrika, vet inte varför. Började känna att det påverkade mig väldigt negativt, ont i magen, virrig och almänt dåsig stundoms, så nu är det skärpning!
Det blir bara så när jag inte tränar, då äter jag inte heller :(

Nu ska jag snart se en Aniston-film som jag aldrig sett förr, och eftersom jag gillar henne och alltid väljer film efter skådisar, så trodde jag inte det fanns någon jag inte sett, men tji fick jag =) Något att se fram emot denna helg iaf, hehe.


Kvällspass

Tjena!

Är på jobbet ikväll och jobbar kort tur, skönt det, har sovit risigt inatt :-)
Saga är på zombie kalas och jag åkte till stan igår kväll för att köpa en djävulsdräkt åt henne och present åt pojken som fyller år...
Jag köper det, plus julklapp åt Saga och sen lite smått åt mig själv inne på New Yorker.
Sen tar jag en öl med en kompis och pladdrar några timmar, och helt utan tanke, kommer jag på nu i morse, att jag åkt ifrån den as stora kassen!

Nu är grejerna omhändertagna och i tryggt förvar, men paniken när jag inser att Saga inte har någonting till kalaset!
Tack o lov för fantastiska Josse, som trots en megaförkylning, som jag gett henne, sätter sig och trollar med en gammal svart klänning från mig, och syr horn och grejer :-D Tack Josefine!!!

Skönt att allt löser sig ibland, men vilket jävla arsle jag är då!
:-)


God fredag!

Tjao!

Kort inlägg nu, bara för att visa ett armband jag bl.a köpte i går, på New Yorker. Fyndade en del smått och gott ;-)


Tooorsdag

Japp, torsdag, ledig dag och sovmorgon, typ. Till 9 iaf, då Saga tjatade om att hon ville ha sällskap uppe, hon satte sig till slut brevid mig på kudden och ritade och lät mig sova en halv timme till =)
Nu har vi bara slöat, badat och nu tänkte jag ta oss till affären och köpa lite lunch. Jag är sjukt sugen på mozzarellasticks och babyspenat till :D
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu