Tåg

Sitter på dagens tredje och sista tåg hem nu. Vi är trötta men hemskt nöjda ned våran helg. Ska visa lite bilder sen :-) Bröllopet igår var jätte vackert, och man blir faktiskt lite extra förälskad när man sitter där och tittar <3

Ska visa det fina brudparet med, sen. :-P



Mys i Stockholm Bröllop i Jönköping

Hejsan!

Sitter i detta nu på tåget med Kenny på väg till Stockholm. Vi tänkte ta en mysdag där och sen i morgon bitti åker vi vidare mot Jönköping där vi ska på bröllop. K:s bästa vän står brudgum och vi har aldrig vart iväg på nått sånt ihop, så det kommer bli jätte roligt!

Jag har haft klädpanik i flera veckor och ville verkligen ha på mig nått ovanligt, men istället för att lägga massa pengar på outfit, satsade jag på en ny frisyr. Mycket roligare :-P

Mitt mest vågade någonsin, men jätte nöjd! :-D 



Gymmet

Tillbax i Gävle och där vart jag uppmött av K, tog en fika och sen ett besök på gymmet. 30 min trappmaskin och benböj i smith :-)


Min Kropp Påstår!

Fråga min mamma, pojkvän och MIG om jag är mogen nog för min ålder. Vi skulle alla säga nej (ja, Kenny tycker jag är övermogen när det gäller kaffe, reflexer och säkerhet) haha.
Jag känner mig inte som om jag har 1 1/2 år till 30, och jag agerar inte alltid därefter.
MEN, det som avslöjar min ålder, är min kropp. Lättare och lättare blir det att dra på sig inflammationer i leder och muskler, känna sig stel och plötsligt fastnar all skit man stoppar i sig!

Rynkor? Det har jag verkligen aldrig tänkt på eller oroat mig för, men t.o.m små såna börjar synas. Mina ögon har fått små "vänner" runtom.
Kanske dax att införskaffa lite antirynk krämer, spec till ögonen. 
Jag gammal? Aldrig!




Bimbo

Jag frågade Kenny om han önskade att jag var lite mer "bimbo", med det menar jag det typiska bimboutseendet som så många antar. Det skriker sexdocka om dom och även om jag hade velat så har jag inte riktigt dom förutsättningarna (tuttar, läppar osv) för att se så där plastig ut.

Men en del killar tycks bli attraherade utav det, och jag var nyfiken på om han är en av dom. Visst, killar kommer alltid ha sin lillhjärna i kuken, och den gillar alltid bimbostilen, men sen finns det dom som bara låter det bli en liten ryckning i dolmen när en tutt- och läppfia går förbi, men ändå föredrar dom lite mer naturliga och jordnära damerna, att dela sitt liv med. Och min K, gillar mig, som jag är ;-)

Min tolkning av en bimbo




Mitt mest bimbo-lika look, haha :-P



Nattmys Med Min Älskade



Bästa <3 

Trevlig midsommarhelg!



Spenderade midsommarafton hos min mor med dotter och karl.
Perfekt <3

Semester

Hejsan!

Det var länge sen jag skrev. Har varit osugen och inte vetat vad jag ska dela med mig av.

Men just nu sitter jag på centralen i Uppsala, dricker kaffe och väntar på bussen mot tärnsjö. Jag har semester men har ändå varit på ett jobbmöte som jag inte ville missa. Jag tänkte sova hos morsan i natt och ha Saga hos mig, i morgon ska jag kolla på en sak som kan komma att innebära en liten förändring i livet :-) 

Kenny har oxå semester nu, och tyvärr är vi bägge lite sjuka, han mer än mig, så vi har haft några riktigt lugna dagar. 
Härom dagen var vi till Uppsala och passade på att äta världens bästa pasta på favoritresturangen här i stan (galet goda pasta rätter !)
Dock ska träningen hållas och kosten likaså, vi ska på ett bröllop i slutet av månaden i Jönköping, och då ska magen vara platt! Hehe ;-)

På Forno Romano i Uppsala <3




Skolavslutning

Var på Sagas skolavslutning igår. Det känns så vemodigt att lämna henne. Sommarlovet börjar, jag vill vara med henne och göra det bästa som går av hennes ledighet. 
Ibland skulle det kännas så mycket bättre i hjärtat att bo hos henne, så hon själv hade lite mer valmöjlighet om vart hon vill tillbringa dagen. Jag ser på henne att det är tungt när jag lämnar henne, och det gör ont. 

Kunde jag skulle jag ha ett jobb i Uppsala, en liten lägenhet där och en lägenhet i Tärnsjö, så hon fick bo varannan vecka hos oss. Men att flytta tillbaka dit helt skulle kännas SÅ fel, så det kan jag bara inte. Usch, men det här är jobbigt.

Så söt hon är, min duktiga, starka lilla flicka <3 



På Väg Till Dotter

Huvudet spränger, näsan rinner och halsen kliar. Men min dotter har skolavslutning och jag ska hjälpa henne bli fin, så nu är jag på väg!




••••

Kroppen är inte i lag med mig just nu. Sista arbetsveckan innan sem och Sagas skolavslutning i morgon och jag har feber och känner mig mossig! Faen!!!

Sov hos morsan igår eftersom jag åkte hem med Saga, sen tog jag mig hem idag och ska tillbaka i morgon. Bara för att det inte går någon buss mellan Gävle och tärnsjö måste jag sitta och åka tåg/ buss via Uppsala. En jävla omväg. 
Nu ligger jag iaf och väntar på att min fina gubbe kommer hem, för honom har jag inte träffat ordentligt sen i fredags, så mys och film blir det ikväll, och massa Alvedon ;-)

Skrutt å jag på g hem igår :-)





Dagen i bilder!






Vi började dagen med en långpromenad / cykeltur så Frankie fick springa av sig. VÄRMEN har vart här!!!



Resultatet vart att han inte orkade gå en meter till :-P



Sen var vi ner på stan, shoppade lite kläder åt skruttan och mös i parken.


 Jag inköpte ett ekologiskt vin, gott gott :-D


Frankie smörar för att få smaka den goda kycklinggrytan jag tillagar. 

Pojkarna är så klart med oxå ;-)

Nu ska vi äta och kolla finalen av Gladiatorerna. 
Trevlig kväll!!!


Nationaldagen 2014

Dum & Dummare :-P


Tur att en är söt iaf <3 




Veckans sista

Sitter på tåget och är på väg mot veckans sista arbetspass, sen har jag lång helg med Saga :-) Saknar henne väldigt mycket.
På tisdag har hon skolavslutning med förskoleklassen, och sen börjar hon ettan till hösten. Känns helt sanslöst. Har hon blivit så gammal? I vilket fall ska vi köpa henne en fin klänning i helgen, och jag är själv på jakt efter en fin klänning att ha på ett bröllop i slutet av Juni. Jag och Kenny ska ner till Jönköping och ta ett par dagar i Göteborg innan. Det blir vår lilla semester resa i år ;-)
Apropå, jag har exakt 5 pass kvar på jobbet innan jag går på mina 2 första veckors semester, kommer bli gött!!! :-D




Världens goaste!

Så svårt det var att kliva upp ur sängen kvart över sex i morse. Sitter och halvsover fortfarande på bussen mot jobbet. 

Igår slutade jag sent och var hemma halv tio, och kommer hem till god middag, film och presenter! Älskling hade köpt mig två skitsnygga träningslinnen, en väska och solbrillor <3 Det är inte svårt att älska honom när han är så go, snäll och skämmer bort mig :-)




Jag är hemskt "Svensk"

Idag när jag var i badhuset med personen jag jobbar med, så satte vi oss i bubbelpolen. Den är rätt liten och det satt fyra st där i, inklusive jag själv. En till kom å satte sig och folk makade sig närmre varandra, och när en sjätte karl med tanga badbyxor trycker ner sig bredvid mig får jag nog! Nu måste jag understryka att jag satt inklämd (bokstavligen) mellan två håriga män som bägge stirrar på mig. 

Alla vet att svenskar är kända för att vara rädd om sitt personliga utrymme, och jag bör fan vara kändast! 
Gud jag vart så förbannad. En gång tidigare har en kille satt sig med ryggen mot mig i ångbastun sa åt mig att ge honom massage! Va?!

Hädanefter får det bli fyrishov badhus, och inte gottsunda. Säga vad ni vill.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu