28

Jag fortsätter prova mig fram med träningen, blir fortfarande sjuk vid för intensiv cardio och/eller styrketräning ( det låter helt sjukt) men jag har enligt läkaren ett envist virus som blommar upp vid för hög ansträngning. 

Planen är att vila från allt sånt i 6 veckor, och som ersättning ska jag satsa på stretch och yoga! Smidighet och styrka med andra ord :-)
Ikväll går vi lös på vodkaflaskan! Tjo!! 



Lite av Julen 2013

 
Hejsan!
 
Nu känner jag faktiskt att julen är över, och det är lite skönt så här efteråt. Men jag har haft två riktigt mysiga, perfekta dagar. Självaste julafton tillbringade jag här, hemma i Gävle enbart med Kenny och alla djuren (råttorna, kaninerna och Frank). Vi drack äggtoddy (tokgod!), åt gott, gav julklappar och mös =)
Igår åkte jag hem till min mamma i Tärnsjö och hämtade upp Saga, där vi hade lite mer julklappsutdelning, spelade charadspel som Saga fått i klapp och åt mera gott, hehe.
Dock har julen inte blivit ALLT för onyttig i år, tycker jag.
Jag har, trots tidigare överenskommelse om att inte köpa några "vuxenklappar" ändå fått en del fint =)
 
Hoppas resten av er där ute oxå haft en bra jul. Snart är det nytt år!
 
Världens minsta gran hos mamma, men då såg julklapparna större ut iaf ;)
 
Mamma leker charader <3
 
Min glada Groda vid frukostbordet
 
Jag, glad för Bubbens julklapp :-D
 
Äggtoddy i muggen och musten var oxå med ;-)
 
Älsklingen <3 <3
 
Och Frankie fick sitt paket =)

22/12

Det vart bowling och några öl. Avslutade i soffan med godis och en B-skräckis som jag slocknade till ;-)




Ingen stress

Ränt runt på stan med Saga idag och igår och handlat lite. Ikväll åker hon till Tärnsjö och jag ska ut med grabbarna och ta en öl. Skippar julstressen i år och lullar runt och handlar klappar på måndag istället ;-) 




Några dagar i Tärnsjö

Hejsan! 

Har spenderat några dagar hos min mamma i Tärnsjö. Åkte hit för att Saga hade julfest i skolan i onsdags och sen igår gick i det stora, väldigt fina lucia tåget i kyrkan.
Det var väldigt rofyllt att sitta där och lyssna. Jag trodde nästan hon skulle banga när hela kyrkan var fullsatt, att hon skulle tycka det var läskigt med alla människor som tittade, men jag satt längst fram och hade ögonkontakt med henne nästan hela tiden.
Ibland behövde hon ett uppmuntrade leende och en tumme upp :-)

Nu ska jag strax åka hem till Gävle och det är både skönt och lite ångestfullt. Det har vart så kul att se Saga i sin "hemmamiljö" med sina vänner från skolan å allt. Jag själv längtar inte alls tillbaka hit, det känns bara vemodigt att va här, men jag längtar till att bo i Uppsala, som är målet nu, för då kan jag mycket lättare komma och hälsa på både mamma och Saga när jag vill.
Det är konstigt att plötsligt "missa" så mycket av min dotters liv, när jag alltid har varit 100% delaktig.
Min bästa balans får jag inte i Gävle, det kan jag bara få om jag bor i Uppsala.

Från julfesten :-)




Lördag 7 Dec 2013




 
Från dagen :-) Lill jäntan är här <3 

Hett med Lugg!

 
Tycker det är otroligt fint med lugg på tjejer. Det gör så mycket för ansiktet. Sörjer att jag var tvungen att kapa mitt hår, men när det växer till sig lite kommer min lugg tillbaka :-)
 
 
 

När inte kroppen är i lag

Det är full snöstorm ute, och min lilla flicka är på väg till mig. Hon skulle kommit tidigare men det har visst inte gått att köra i vädret, hoppas det går nu...

De senaste dagarna har jag varit sjuk, igen. Jag tränade i tisdags och onsdags. Ben och rygg/ biceps. Och igår hade jag så ont i kroppen att det inte gick att ta på mig. Det kändes som 3:e gradens brännskada. Ont har jag haft, och dåligt har jag mått. Sömnen har inte varit min vän heller. Inatt låg jag vaken till efter fyra och tittade på pojkarna som låg och sov. 
Jag har insett att något är fel. Varje vecka, eller iaf varannan blir jag sjuk, och alltid efter träning. Det suger, för jag hinner bara börja på schemat och sen måste jag sluta. Jag ska gå på en helhälsokontroll nu efter jul, och börja med vitaminer. Jag är med Kenny på gymmet när jag själv inte kan träna, och räknar, peppar (och säkert är dryg) och hjälper till där jag kan :-) Det är kul att se honom träna, det ger min inspiration. 

Ikväll ska vi ner på stan och ta en mysfika, jag, saga och Kenny. Titta på julpyntet och bocken. Älskar stan vid jul, det är så vackert :-) 

Granen på city och en slut körd K ;-) 





1 December

Den första advent idag. Här i Gävle firas det med resning av bocken, uppträdanden och fyrverkerier. Jag önskar Saga hade varit här idag, hon hade älskat det.
Jag vaknade lite smått bakfull i morse, och tog f.m till att sega i soffan med supernatural och lussebullar. Sen har jag vart på stan med Kenny och tagit en fika och kollat på ståhejet med banan-killen som uppträdde och allt. Igår kom Kennys mamma med man hit, hans bästa vän och min mamma med Håkan för att fika och gratta gubben min som fyllde år i torsdags.
Det var kul att samla dom, och våran hemmagjorde smörgåstårta var underbar. Lika underbar var den när jag kom hem igår natt och var hungrig ;) Borde alltid ha en tårta stående i kylen.
 
Jag har fått timanställning igen här i stan, och jobbar lite på ett äldreboende som ligger alldeles intill Kenny, vilket gör att det tar 5 min att gå dit, jätte skönt.
Det jag önskar mig mest nu är att det ska lossna lite på jobbfronten, få en säker inkomnst varje månad. En annan sak jag önskar, är att få lite mer kontroll på Saga. Min mamma-roll är väldans i skymundan just nu, så lite mer besök till tärnsjö ska jag se till att det blir, göra folk påminda om att det finns en riktig mamma här. Att inte ha kontroll är något jag har svårt att leva med, och just nu är mycket i mitt liv utom kontroll, det måste ordnas.
 
Nu ska jag dona här, och komma hem till min sötnöt för middag och kvällsmys =)
C Ya
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu