Äntligen

Det senaste dagarna har varit skit. Egentligen dom två senaste veckorna, men mest sen i söndags. Jag, liksom många andra, har rastlösheten i blodet, men jag är ofta så pass extrem att jag inte ens kan sitta ner under en hel film, utam måste nån gång upp och springa, ut och röka lr nått.
I vilket fall har först min lilla kicka varit sjuk, hela förra veckan, och lagom till hon ska till sin pappa i söndags slogs jag av det, och det var fan det värsta jag varit med om tror jag.
Natten till måndag hade jag såna otroliga feberkramper, jag kunde inte gå så typ kröp mellan sängen och badrummet, var paranoid som sjutton och livrädd för, ja, allt!
 
Igår var jag på benen, skakig och matt, men tog mig till gympahallen här i tärnsjö för att kolla på Sagas första fotbollsträning, peppa henne lite ;) Och eftersom jag pallade det så packar jag ryggsäcken och åker till min Bubbe i Gävle idag! Det blir en lugn och mysig påskhelg, bara han utstår mitt snorande och slemmande :P haha. Vad gör man inte för kärleken? ;-)
 
C Yaa!
 

Mar. 23, 2013

Morrn morrn!

Har vaknat/ blivit väckt exakt samma tid hela veckan, typ tjugo över åtta.
Är ju bra att jag inte legat och drönat till tio iofs, då blir det hårt att kliva upp till jobb sen.

Dagsläget: Saga börjar definitivt bli friskt, hon hänger inte enbart i soffan.
Jag, är inte helt 100. Igår började jag dagen med 40 minuter på crosstrainern, och tänkte ta gymmet på e.m, men vart hängigare under dagen och samma nu, huvud och hals gör ont.
Nu är det över en vecka sen jag tränade, och jag har bara vart i min lgh hela veckan och haft jätte mysigt med Saga, men jag är så understimulerad just nu!!!
Samtidigt vågar jag inte hålla igång, nästa vecka har jag arbete och sen ska jag till K och då vill jag må bra!

Jag har haft mycket "funderar-tid", och nog har jag funderat. Inget jag vill dela med mig av än, men en storm nalkas, minst sagt.
Ibland är ens val i livet väldigt självklara, men samtidigt så svåra. Man gör något man måste fast man vet att det kommer komma konsekvenser utav det.
"Jag skulle göra allt för de få personer jag älskar". Det har alltid varit självklart för mig, och inga problem, även om jag själv har fått stå tillbaka, eller missat chanser.
Nu går inte det. Jag måste sätta mig själv i första rummet, och de jag älskar, kommer jag få kämpa för.
Kämpa kommer jag, till sista blod droppen.

Just nu längtar jag efter att sätta mig på tåget, ta mig till K, få ventilera, planera, göra saker och känna kärlek <3
Jag är ändå, bortsett från sjukdom, glad över min och Grodans lugna vecka. Den har varit väldigt mysig. Jag hade velat avsluta den med en tripp till Uppsala. Äta gott, promenera och ha en skön dag. Men varken jag lr hon orkar.
Näst nästa vecka jag har henne, då ska vi göra lite skoj ;-)

Idag ska jag ta det lugnt, skriva en uppsats i specialpedagogik och BLI FRISK.
Tips på bra bli-frisk-nu produkter mottages gärna :-)

C yaa!

 


This Summer

SÅ jag längtar till denna sommar!
 
I alla sommrar har jag alltid jobbat minst 100% och missat årets underbaraste månader, men inte den här gången! Jag vill göra en massa enkla och inte så kostsamma saker (bortsett från en weekend som är planerad ;)).
Ta tält och cykel och sticka i några dagar, strosa i nya städer, få tokiga och spontana ryck, utnyttja naturen för träning (inga gym på sommaren, helst) och flyta runt utan en massa onödiga kläder.
 
Vid alla "oaktiva" tillfällen skulle detta vara perfekt. En tunn, virkad klänning med en bikini under, och bronssmycken, med ett utseende direkt uppgrävda ur en vikingagrav =)
 
Sommar....

Igång!

Mjukstartade upp träningen ikväll med 20 min tungt motstånd på crosstrainern, sen gav jag mig på "dag 1" på cirkelträningen, och tanken var 4 varv, det vart 3 :-P

I morgon hoppas jag ta mig till gymmet för dag 2. Jag har väldigt svårt att hålla motivationen uppe här hemma. Vill ha stort och ljust och plats!

Nu blir det sen middag i form av kyckling och wokade grönsaker, och när Saga gått i säng blir det film - WEREWOLF The Beast Among Us. Älskar varulvsfilmer ;-)

C ya!


Slövecka

Helt mot min vilja har detta hittills varit en seg, slö och toklugn vecka.
Jag repade mig rätt snabbt från sjukan, men min lilla tös tycks aldrig bli frisk :(
Hon sjuknar in i feber gång på gång. Hon har sina korta pigga stunder, och efter att bara ha hängt och nyst hela dagen idag, så fick hon liv i sig nu och sprang upp till kusinen en sväng. Det gör att jag tänker passa på att ställa mig på crosstrainern och köra ett cirkelpass här hemma.
Min fina karl har satt ihop en träningscshema på 3 dagar med cirkelövningar som jag egentligen behöver tillgång till gymmet för att kunna utföra helt, men jag får improvisera här hemma tills donnan här går att ta ut =)
 
Jag har iaf lagt krut på att söka bostad och jobb framför allt. Finns speciellt ett jobb som jag önskar SÅ att jag vart kallad till intervju på, men dom andra känns oxå ok.
Söker dock inget inom vården nu, men kanske får börja kika lite där med snart.
 
Nu ska jag söka lite inspo på träningsbloggar, medans jag dricker upp mitt kaffe, sen ska jag svettas!!
 

=)

Hej hej!
 
Sitter med Saga hemma i soffan, snoriga, trötta och möra, men ändå med hopp om livet ;-) Jag åkte hem igår efter att ha spenderat några dagar hos Kenny.
Tråkigt nog avslutade jag helgen med att bli sjuk, men vi fick ändå flera mysiga och roliga dagar.  Under helgen bosatte vi oss i Bollnäs och har promenerat runt, jag har fått min första lektion i kickboxning (smärtsamt men skit roligt!!!), fikat, tittat och handlat. Var till ett mysigt ställe under lördagen där det fanns växter, sköldpaddor och gott fika. En älg hittade vi på oxå, haha.
På kvällen lagade vi gott, festade till och gick ut och dansade. Jag tycker det är jätte kul att vi kan umgås enbart vi ibland, och festa till och ha riktigt roligt ihop.
Dagen därpå kände jag mig inte lika rolig dock :P
 
Idag ska jag kurera mig, plugga lite, söka jobb och äta bra. Just satt i mig en skit god skaldjurssoppa. Nu vill jag verkligen bli frisk! Har ett nytt, roligt tränings schema jag vill sätta igång med! Och vår, ge mig vår!!!
 
Nej, inga seriösa bilder ;-)
 
 

At the gym

Gårdagens gymplaner vart avbrutna då jag efter 10 min på löpbandet fick avbryta eftersom det brände till och fortsatte göra molande ont på framsidan av smalbenet/foten. Vet inte vad som hände, hade brant lutning på bandet och jag måste ha överansträngt lr nått.

Idag gjorde jag ett nytt försök, och tog 5 km i lugn varvat med snabb jogg. Det kändes i början men avtog när jag lugnade tempot.
Att jag har börjat variera tempo och lutning på bandet har gett resultat, för dessa ca 35 min i behaglig takt på plant band var rena barnleken.
Vart lite olika magövningar som uppvärmning innan.

Får börja variera mina cardio-pass nu med lite crosstrainern så benen håller. Skit att ha känsliga leder, men får lyssna på kroppen och ändra taktik när det behövs.
Nöjd med dagen är jag iaf :-)


Plans

God morgon
 
I morse var det underbart att inte vakna av en kl som ringde vid 5, men hade jag inte haft Saga som väckte mig hade jag nog kunnat sova... för alltid.
Jag känner mig så sjukt trött på morgonen, trött i kropp och själ. Jag jobbar för att saker och ting ska gå vägen för mig, men det går för segt! Behöver få mina planer i verket NU.
 
Jag har både arbete, utbildning (har bestämmt mig nu vad jag ska satsa på) och flytt som snurrar och "stressar" mig. Jag blir stressad för att inget händer, iaf inte i den takt som jag vill.
Sen finns det människor, människor jag skulle vilja radera från denna jordens yta. En del kan bara få gå upp i rök, men andra skulle jag pesonligen vilja göra mig av med, på väldigt fantasifulla och vidriga vis.Vissa som har stått mig nära, eller haft personlig kontakt med mig, och vissa som jag aldrig sett eller rört.
 
När jag väl har flyttat, finns det två saker jag tänker börja med, som jag velat länge, dans- hip hop/street och nått latinskt, och kickboxning. Å vad skönt det skulle vara att ha ett intresse som upptar ens tid och tankar lite. Något att verkligen engagera sig i, som är kul och som man kan utvecklas och bli bättre i. Det var många år sen jag hade en "hobby". 
Träningen känns iaf bra just nu. Sista jag var hos K var vi på gymmet och satte ihop ett nytt 4-dagars schema med lite nya övningar som funkar bra och som ger mig en härlig träningsvärk på helt nya ställen i kroppen, feels good!
Denna vecka har jag gått igenom kroppen, så idag blir det löpning och mage.
Passar på att ta gymmet då Saga är på ett maskerad party i e.m, så kan jag vara helt för mig själv, det är skönast när det är konditionsträning.
 
En gång skrev jag i ett inlägg, att jag inte visste vilken "stig" jag skulle välja i livet, nu vet jag precis. Jag vet precis vad jag vill och ska göra, och jag vet att det blir svårt och kommer tillföra problem. Folk kommer kalla mig kall och egoistisk, men "folk" bryr jag mig inte ett dyft om. Som sagt, "If you not with me, your against me". Dom som älskar mig kommer förstå.
 
Have a nice day! C ya
 
 
 

Nog!

Släpade upp mig och Saga kl 5 i morse, och hade jag inte haft en sån glad och snäll unge hade jag aldrig utsatt mig för det. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, så hade jag behövt bråkat och tjafsat vid den tiden oxå så hade jag antingen sagt upp mig lr sålt ungen ;-)

Surt nog så slutar jag kl 14, men eftersom bussarna går skit dåligt här så hade jag inte vart hemma förens 16 iaf, och vad händer när jag står och väntar på bussfan?! Han kör förbi och missar en hel jävla buss station full med folk!!! Nu är det nog! Hur fan kan dom förvänta sig att folk ska vilja bo ute på landet, och åka kommunalt (för det är väl det dom vill?) när dom knappt har trafik som åker, OCH inkompetenta , jävla idioter som kör!?!?!?
Nu e jag less, av många anledningar! Man ska fan inte behöva komma hem mer än 3 timmar efter man har slutat arbetet, när sträckan gäller en och en halv jävla mil!

Bitter as hell!


Everyone should sometimes be told

 
 

Mar. 04, 2013

Har haft många dagar nu, underbara dagar, med K. Nästan en vecka utan några som helst "måsten", bara tagit dagarna som dom kommer och gjort vad vi haft lust med.
Det har varit utomhus- och gymträning, bad och lek, filmmys, familjeträff, en kväll med öl och vin, kortspel och rom, dans och massa kärlek, många promenader och cafémys.

Vi drar alltid ut på tiden och pressar det absolut sista ur vår tid tillsammans. Ångesten att åka ifrån honom blandas med en enorm längtan efter min lilla flicka, så resan hem brukar kännas evighetslång. Men att få den första blicken av Saga och se glädjen blomma upp i henne gör att jag för en stund glömmer allt annat, vart jag befinner mig, vem jag har lämnat och saknar, men bara för ett ögonblick, sen kommer saknaden igen, liksom saknaden efter henne när jag är hos honom.

Nu stundar en vecka med min lilla dotter, plugg, träning, jobb och sökande. Tillbaka till verkligheten, men jag njuter för fullt vid mina "verklighetsflykter". Men ist för alltid det ena lr det andra, vill jag ha Allt! Är det omöjligt? Eller?

Tack min fina <3



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu