Im Busy Doinh Nothing, IT'S TOO HOT!!!



Shit alltså, det är för varmt! Jag vågar knappt uttala orden för jag vill inte ha kallt heller, men liiite svalare skulle vara trevligt.
Jag väntar på att kunna ge mig ut på en springtur med lite cirkelträning, men inte än.

Vi var till stranden vid lunch igen, gillar stränderna här, dom är lagom stora och lagom med folk.

För övrigt snurrar huvudet av tankar och planering. På fredag flyttar jag in i min lägenhet. Saga får äntligen ett eget rum, Kenny följer med några dagar, men jag har knappt nå möbler och just nu inga pengar. Vi får ha picknick på köksgolvet tills bord å stolar införskaffats, hehe.
Jag behöver hitta ett extrajobb med, tiden räcker inte till på mitt andra jobb. Plus att jag kommer jobba hemskt mycket mina "Kenny"-veckor. Jag vill hinna umgås med honom med när jag bor i stan.
Som sagt, en del som behöver fixas, men det löser sig till slut, som allt annat :-D

C ya!

Kvällsdopp och Kottebesök



Var ut och badade efter middagen med min lilla flicka, mamma och Håkan. 
Det var en hel del folk på stranden trots att klockan var runt åtta.
Saga har lärt sig simma, i augusti börjar hon första klass. Min dotter börjar bli stor, vart tar tiden vägen, vad har jag uppnått? Inget och massor. 

En väldigt nyfiken och "tam" igelkott strosade runt på tomten nu ikväll.
Bilderna är helt oretuscherade :-) Ända fram till mig och kameran var den.










När Jag Reser


Då är det country i lurarna. Passar vilket humör jag än är på. Lugn, uppspelt, ledsen, glad, förväntansfull, djup osv.
Älskar't!

Sitter på backen vid Uppsala central nu och väntar på den väldigt sena bussen som jag ska ta till Tärnsjö och min mor och dotter. Snart har vi vårat eget plejs där. Önskar det var här i stan, men jag finner nog mina rutiner snabbt i hålan igen, sen har jag alltid min K att fara till varannan "barnfri" vecka. 
Dubbelliv igen då!




Inte Så Mycket "Badgirl"


Babyblå naglar och favvoarmbandet jag fått av min älskade Saga <3

Sitter i den helt underbara skuggan/värmen och lyssnar på musik, dricker öl och väntar på Kenny och Olle som är å handlar grillgrejer och några släktingar/vänner som anländer snart :-)
Sommarkvällar <3 

För varmt för träning!

Sitter inomhus(!) på Moca med älskling och dricker islatte. Tar det chill och smiter undan solen en stund.
Träningen går framåt, jag har denna vecka tagit 2 personliga rekord, i benböj och hantelpress. Dock kopplar jag in ryggen för mycket tror jag i benböj (i Smith) så lär jag mig placera stången rätt kan jag nog ta än lite tyngre :-)

I alla fall blir det 5 reps på 65 kg i benböjen, och 5 reps med 15 kg hantlarna i hantelpress (med lite hjälp att få upp dom i startposition) 
Har dock ingen tjej att jämföra mig med, så vet egentligen inte hur bra det är, men det KÄNNS bra :-D

Nu: Chill chill

Idag: Sol å bad :-)

Älska sommar!!!

Sol och Lata Dagar

Jag har haft ett par riktigt sköna dagar, med sol, bad och träning tillsammans med Kenny, och jag planerar att fortsätta så veckan ut :-) 
Nu blir det isglass och Lost!




24-timmar Saga!

Sitter på en relativt tom tåg perrong i Uppsala. Jag har vart hos mor min i Tärnsjö sen igår eftermiddag, och haft Saga med. Vi hann iaf med en del mys med disneyfilmer i sängen till in på natten igår, plockat blåbär och gjort paj idag, och innan jag åkte nu på kvällen var vi över till Vera och Elvin (Sagas kusin) och solade, åt frukt och pladdrade. 
Händer ju inte allt för ofta att jag tar en fika med en vän, så det var mycket trevligt :-)

Jag har väntat med att berätta för folk, att jag faktiskt kommer flytta tillbaka till Tärnsjö, om 2 veckor får jag tillgång till en lägenhet där.
Jag kommer dock bara bo där varannan vecka, för jag vill ha tillbaka Saga på halvtid. Dom andra veckorna bor jag hos min "deltidssambo" i Gävle <3.

Det kommer bli konstigt och jag är lättad och oroad om vartannat, men det är det närmaste jag kan komma det livet jag vill leva. Så får det bli.




Så Satt Jag Här Igen


Min svarta, trogna följeslagare (väskan) som har följt mig var dag sen jag fick den av min karl.

Man skulle ju kunna tro att jag älskar att pendla, för trots semester sitter jag på det här förbannade tåget mot Uppsala igen. Men nu är det för att åka vidare mot Tärnsjö, min mamma och lilla Saga. Ska bara vara där tills i morgon kväll, men sen blir det många veckor ihop. Ska ta min första semestervecka ensam med Kenny. 

Sitter å lyssnar på country, och ett nyupptäckt band, Turnpike Troubadours. Älskar att hitta på nya band. 


Roar mig med mitt


Morning!

Sitter just nu på ett golv i ett gym, i klänning och tittar på motionärer ;-) 
Hehe, jag jobbar så det är därför jag får nöja mig med att bara titta, visa och peppa. 
Skrika "Braaaa"!!! 
Smyger in lite stretch på mig själv dock. Jag är så vidrigt stel i underkroppen, och eftersom jag någon gång vill börja på med helst kickboxning så MÅSTE jag bli smidigare. Ska visa en video sen på en helt grym tjej! Har glömt vad hon heter, men ska ta reda på det.

Efter idag går jag på semester, och det känns helnajs!

Nu mer har t.o.m jag skaffat instagram (flera år efter alla andra i vanlig ordning) och jag syns på sofia.kjonsberg (aka Plumsi) hehe

Inspiration 



Hehe, för att den var söt ;-)

Bye bye

OnsdagsMys....?


Idag är en sån dag, då jag inte ens kan tvinga fram ett leende. Hela världen känns tung på mina axlar och jag skulle allra, allra helst vilja springa ut i skogen. Springa bort frustrationen och känslan i magen. 

Igår var dagen tung på jobbet, men när jag kom hem vid tio på kvällen väntade ett varmt skumbad, ljus och öl som min underbara Kenny hade fixat. Tack å lov att jag har den fina människan i mitt liv. Saga och Kenny är mitt allt, önskar jag hade dom båda hos mig varje dag, för evigt <3 

Morgon pw och kvällsjobb

Tog en ordentlig och svettig powerwalk när jag vaknade, grundade med en kopp kaffe innan. Vi har lagt upp ett nytt träningsschema till mig som jag ser fram emot att påbörja, men idag jobbar jag kväll så sitter på bussen i Uppsala nu.

Jobbet just innebär tyvärr inte så mycket fysisk aktivitet, så jag brukar mest va trött i huvudet och rastlös i kroppen när jag slutar.
Då är ordentliga promenader bäst ;-)

Under en av min å K:s alla tågturer :-)



Hur Mycket Ska Man Offra

Förändringar i livet innebär oftast glädje, oro, förväntan, ångest, förbättring. En lr flera ovannämnda.
Jag har en kommande förändring som prickar in flera känslor.
Å ena sidan är jag glad och känner att det är en förbättring, å andra sidan är jag orolig och har ångest.

Är det något jag har lärt mig av livet så är det att man kan inte få allt. Alla ens egna önskningar och drömmar matchar inte alltid personerna som är involverades önskemål. Och hade någon offrat sina egna mål å drömmar för min skull, hade jag inte varit nöjd ändå. 
Någon offrar alltid. Familjefadern, lr modern. Pojkvännen lr flickvännen. Visst fanns det något denna hade velat göra om den andre inte fanns? Om man går och har en dröm lr önskan, ska man inte göra sitt bästa för att uppnå den då? Varför ska ett förhållande, lr en familj bli ett hinder...

Jag kommer inte bli 100% nöjd med mitt val, men jag kommer så nära jag kan. Allt går inte att påverka. 
Jag återkommer mer om det här.




Sömn, mys och träning




Ett: det var underbart att få sova så länge vi ville i morse, och få ha Kenny kvar i sängen så jag kunde gosa mig nära honom (han går annars upp vid fem)

Två: vi har myst i solen på favvohaket med islattes och legat på en bänk mitt i stan å käkat långkorv. Underbart.

Tre: vi hade hela gymmet helt för oss själva och körde ett bra pass (axlar och triceps för mig) Helt Underbart!

Nu blir det tacomys och eftersom det är lite skralt i kassan så funderar vi på att göra nått småbus senare ;-)

Happy saturday! 

Lazy Day at Work



Hehe, har lite långsamt på jobbet. ;-) 

Bröst och Rygg

Morrn!

Sitter på det tidiga tåget mot Uppsala, har ett 10-timmars pass att se fram emot idag, med allt för lite sömn inatt.

Men men! Ska sluta ögonen lite strax :-)
Vi fotade varandra lite igår på gymmet, jag skulle gjort bröst/ ben egentligen, men vid det första benböjet med 65 kg kände jag att jag hade lite för mycket träningsvärk från dagen innan, så böt ut mot lite rygg ist.
När jag jämför bilder från förra sommaren så ser man att jag tappat en del muskler, det är både nedslående (men inte så konstigt) och peppande! Nu har jag haft så mycket fokus på ben/rumpa att jag försummat överkroppen. Men det är snabbt ändrat! :-D

Sommar 2013

Nu: sommar 2014
Det är lite kul och nyttigt att jämföra. Anlita någon att fota er vid nästa träningspass, det ska jag börja göra lite oftare. Lägga in bilderna i en "träningsmapp" på datorn.

Sol och träning

Börjat dagen på bästaste sätt med sovmorgon, frukost, en powerwalk i bikini (jodå det går även i stan ;-)) och vattenbus med Frankie.

Nu blir det lunch och sen en fika på stan med älskling och sen träning!
Igår körde jag crossfit med honom och fy så jobbigt det var! Jag som är ganska otränad nu dessutom. Det slutade med en lite tjurig min på mig som inte pallade de sista varven, men det tar jag igen idag! Crossfit, bröst och ass :-D

Hemskt dålig bild (på mig) från igår :-P



Så Sugen!





Ge mig!!! Tack ;-) 

På g till jobbet nu, tåget är sååå jävla trist att sitta på. Har iaf hunnit med en skön morgon med en långpromenad med lilla Frankie. Vi strosade runt i skogen och låg sen och drog oss hemma på gräsmattan.

Jag har så mycket träningssug nu, och vill ha nya fräscha kläder, ett bra gym och min älskade gubbe vid min sida som pushar mig :-D
Ska lägga seriöst fokus på kosten nu. Sallad, frukt och mer fisk och kyckling! Nu vill jag ha bort överflödet och bygga mig ett runt, fint ass ;-)
Go girl! 

En Sån Där Bra Dag

Hehe, tjao!

Idag har jag massa energi, har HUR mycket som helst jag vill ta upp i bloggen och massa inspiration till ALLT!

Men, som alla goda ting här i livet så kan man inte vräka på med allt. Ska däremot lägga allt på minnet så kan jag skriva om det sen ;-)

Idag mår jag bra! Har vart en soft dag hos mor min. Solat, vart med dotra, ätit gott, tagit en bra och svettig powerwalk med 80 boardwalk steg och nu tagit en lång, sval dusch. 
Ska strax åka hem till Gävle till min älskade K och gå på fika/skräckfilmsbio med några ur hans familj. 
Bra söndag! :-D



Min krigsskada efter att ha gått boardwalk i skogen :-P 

Sol



Sitter ute i solen, fixat tå- och fingernaglar, läser chic och umgås med mina långörade vänner. Njut njut njut :-D

Älskade Sommar <3











L o v e

Semesterperiod 1- över

Nu sitter jag återigen på tåget på väg till jobbet. Jag har haft 2 lediga veckor där jag har träffat både mamma och Saga en del, och haft sköna, mysiga dagar med Kenny.
Vädret har varit kasst, men vi har ändå haft sköna dagar där vi gjort våra grejer och avslutat de flesta kvällar i ett skumbad med vin och tända ljus :-)

Vi avslutade semestern med en helg i Stockholm där vi tog in på vandrarhem och mös runt i stan, åt gott och letade bröllopspresent (skit svårt!!).
Sen åkte vi till Jönköping och kom i sista sekunden inrusande i kyrkan där K:s bästa vän gifte sig med sin dam.
Bröllopet var jätte fint och efteråt vart vi utkörda till fest lokalen där det serverades trerätters, vin, öl, champagne, nubbe och till råga på allt var det fri bar, totalt livsfarligt, hehe.

Vi dansade som dårar jag och Kenny (enbart pardans) vilket var tokkul! Älskar att han tycker om att dansa, det kan man inte göra för mycket ;-)
Dagen efter var det hemresa, och det var den värsta turen i mitt liv tror jag. Aldrig mer blanda drinkar hejvilt sådär. Usch!

Men jag kan sammanfatta semestern som mycket skön och kärleksfull.
Jag ser mig som en mycket lyckligt lottad kvinna <3 Tack Älskade.




Åt på världens godaste resturang i Stockholm. Gillade inredningen ;-)






Var lite dålig på att fota bröllopsfesten, men det lyckliga tu, och bröllopsparet så klart :-P 








Mycket kaffe, tågåkande, knas och skratt har vi fått iaf. Som det ska :-D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu