Rehab

God Morgon!
 
F.r.o.m att jag kom hem har jag bara haft en tanke, bland mina tusen andra, som har vart starkast i mitt lilla huvud, och det är att jag ska komma i form, både psykiskt och fysiskt. Det är lättare att börja utifrån, det stillar även ens innre en hel del, men jag tänker gå djupare än så. Nu ska jag bli hel!
Jag har ingått en ny relation, som mycket tack vare mig själv har gjort mig snurrigare än någonsin, men oxå lyckligare än på mycket länge.
Men som jag sa till honom: Hur kan jag önska att någon ska älska mig, så länge jag inte kan älska mig själv?
Jag vill känna mig förtjänt av all den ömsinthet han ger mig.
Gymmet ska återigen bli mitt tredje hem, och för er som inte fattar, det gör som sagt så mycket för ens inre att få använda kroppen, matta ut sig, frigöra en kaos i fysiska aktiviteter.
Jag ska ta tag i mig inifrån med, men det kommer om ett tag.
 

Julen

 
Lite bilder från min julhelg i Söderhamn.
Första kvällen var vi hos Patrick, drack öl och spelade kort (jag slog grabbarna i poker, mycket stolt ;))
Själva julafton var vi hos Kennys ena syster och firade med hela stora familjen, med barn och allt, jätte mysigt.
 
Annars hann vi med långpromenader i Söderhamn, festande, mysande, godisätande, fika med syster, och innan jag åkte hem vart det småshopping i Bollnäs med kinamat.
Min helg har varit fantastisk. Mycket mys och mycket skratt, gråt, kramar, pussar och allt vad vi hann med =) 
Trivdes som bara den i Kennys Mamma och Ulfs hus, och dom fick mig att känna mig så välkommen, och jag är evigt tacksam för dessa dagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blått och kängor

För att sammanfatta dagens klädsel (till o från jobbet) =)
Gick upp för tidigt i morse, så känns det iaf, men nu sitter jag redo och inväntar skjusen till jobbet. Börjar kvart i sju och det känns som att det blir en lång dag. Och en jävligt trött dag, men ikväll firar vi jul! yeeyyyy :-D
 

Så lite tid!

God morgon!

Jag känner mig sjukt stressad just nu, men huvudet har inte vaknat än, eller kroppen kanske det är, för jag kommer inte upp från soffan :P
Jag arbetar från halv tre idag, och sen hela långa dagen i morgon, hemma vid fem och då ska vi direkt till morsan och Håkan och fira jul, och jag har inte slagit in en enda julklapp än, och Saga är hos mig så jag kan ju inte dra fram allt nu. Sen åker jag kl 9 på söndag morgon, det fanns ju inga jävla tåg att välja på, och sjukt dyra priser hade det hunnit bli, så fick pröjsa nästan 500 för EN resa till söderhamn.
Jag som hade tänkt sova ut söndag morgon, men jag har ju en 3 timmars resa framför mig så jag kan nog fixa det ändå ;)

Idag måste jag försöka packa, och jag har typ nada idé om vad jag ska ha med mig. Jag brukar ALLTID ha en ny klänning lr nått till jul, men de jag har beställt hinner nog inte komma. i-landsproblem, I know, men ändå...

Nu måste jag få arslet ur och börja göra nått, så vi hörs senare!

=)

Hejsan!
 
Just nu har jag lite svårt att skriva på bloggen, det är så mycket som händer och allt känns inte riktigt rätt att skriva om.
Jag har under de senaste veckorna tillbringat min jobb- och barnlediga tid i Uppsala, med Kenny och Olle. Och jag har slitits mellan glädjen över att vara där, och saknaden av Saga, för det blir ju ett par dagar åt gången.
Men jag är så glad över att ha fått in dessa nya människor i mitt liv, för vi trivs ihop, och jag kan avslappnat vara mig själv, och det är kul att ha "återupptäckt" mig själv.
Jag känner att jag stundoms, trots stressen över jobb och pengar, verkligen är glad.
Jag är och förblir en grubblare, som kan bli liggandes och stirra ut i toma intet och vara helt inne i mina funderingar, men det är nya funderingar nu, inte dom gamla utnötta, uttjatade och trötta funderingar som får mig ilsken över att jag inte finner en lösning på dom.
 
Hela det här inlägget känns flummigt, men jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min situation nu. Jag är glad över förändringarna i mitt liv. Glad över att ha fått möjligheten att komma någon jag känt ett tag nära.
Jag ska försöka börja uppdatera dagligen igen =)
Närmsta dagarna kommer jag jobba, och på lördag kväll ska jag och Saga fira jul hos mamma och Håkan. Jag har köpt lite lagom med klappar ill henne, för hon kommer ju få hos pappa oxå, och av de flesta andra från hans sida.
Själv har jag inte så mycket släkt på min sida, så hon får nöja sig med mig och mormor o morfar ;)
Min jul kommer jag tillbringa lite längre uppåt i landet, i söderhamn. Det blir kul, av många anledningar.
 
Vi hörs snart!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Mullvad

Lite risig bild, men det är ett snyggt HM lack från förra hösten :-)


All I want for Christmas

Egentligen önskar jag mig inte så mycket julklappar, men ett par saker iaf ;)
 
En klocka i rosé guld ( Michael Kors har en sjukt fin variant )
 
En riktigt, riktigt mysig, stor frotté morgonrock. En sån där som Julia Roberts springer runt i på hotellet i Pretty Woman ;)
 
Men mest av allt, önskar jag mig en underbar jul, med mycket kärlek, vänskap och julgran <3
 

Det är vi levande som lider....

<3


Jävla skitapp

Tja!

Dagen har bestått av jobb, och kvällen av nuggets, rödvin, bad, peeling och soffmys, och jag tänker fortsätta med det sistnämnda :-)

Har försökt publicera ett inlägg flera ggr under dagen, men den jävla appen krånglar som vanligt, så man får radera och ladda upp den igen. Typ varje gång!

Hade hoppats på besök i helgen, men det ser ut att inte bli så, för nu för tiden går inget som jag vill, men börjar vänja mig. Håller alla mina tummar för måndag iaf... Annars ska jag mysa till helgen för mig och grodan, så blir den bra ändå.


Lucia 2012

Halloj!

Har lite rast på jobbet och dricker yalla och röker, hehe, göttans!
I morse var vi uppe med tuppen, åt lussebulls frukost och stressade sen i iskylan till dagis för att se luciatåget med alla duktiga små 5-åringar :-) Ens mamma hjärta smälter en aning när jag ser henne <3 Fina tösen.


Välbehövlig

Åh hejsan.

Fan, vilken jävla dag det har varit. Jobbet är ärligt Inge kul just nu, det är för mycket.
En hel del annat som snurrar i huvudet, MEN, ska på ett möte på måndag som KAN innebära lite ljus i mörkret ;-). Återkommer om det sen.

Efter att ha hämtat grodan på dagis, handlat och lagat mat så tog jag mig ett glas rött och la mig i badet. Bästa kombon. Nu är jag lite mer samlad och på det klara, hoppas jag:-)


Efter träning

Yes! En timmes promenad och sen drog jag med Josse ner på gymmet. Där vart det magövningar (ont i stussen sen igår :)) plankan och "uppspark".

Nu berömmer jag mig med kaffe och kesella (sjukt goda btw). Duktiga har vi varit idag, tycker jag :-)


tisdag 11 dec

God morgon!

Jag känner mig pigg, hurtig och HUNGRIG!
Fan så hungrig jag är, så slevar i mig musli just nu, medans jag tjatar i Saga sin frukost.
Jag som aldrig brukar kunna äta direkt så här på morgonen... konstiga saker händer med mig! hahaha.

Saga till dagis och träna med Josse står iaf på dagens göra-lista, och sen ska jag försöka trolla med mitt hår, om dom grejerna finna att få tag på här i t-sjö, annars får det vänta till nästa vecka =)

hittade en gammal bild, ett BEVIS på att vi är på gymmet ;-) hehe

Måndag 10 Dec 2012

Hej på er!
Det var några dagar sen jag var in här, har väl inte hänt allt för mycket spännande iaf ;P
Idag har jag känt mig riktigt riktigt duktig, lär jag säga. Trots ledig dag, så steg jag upp strax innan sju, väckte grodan och gjorde oss klara. Sen lämnade jag henne på dagis, stack till Josse och käkade frukost med henne och Gabbe, och sen levererade vi honom hos hans dagmamma, och SEN, började mitt jobb som bästa vän.
Hon tjatar om vikten och gnäller över det och det, och om jag är ilsk av mig när någon pular i mitt hår, så är Josse ilsken när man pushar och pressar henne i träning, men hon har en deadline, och jag ska baske mig få igång oss båda nu!
Det är jätte nyttigt för mig med, då blir hon min sporre, mitt mål, haha.
 
Sen hämtade jag grodan redan vid halv tolv, kort dag. Sen dess har jag städat OCH lagat sladden till tv:n som våran kära lång-öra tuggade av i fredags. Snodde en sån där ihopkopplargrej till en lampa, och täljde fram koppartrådarna på tv-sladden, och sen efter lite trix fick jag igång den! I den stunden tv:n hoppade igång vart jag så sjukt stolt!!! Haha, faktiskt :-D
Resten av dagen/kvällen ska vi nog bara vara. Kanske tar en pulka-promenad senare, men i säng i tid ikväll, för i morgon börjar dagen på samma sätt. Dax att få upp flåset, både på mig och Josse ;)
 
Den bortopererade delen som Pelle vässat tänderna på, och den fina ihopkopplingen :D
 
 

Rätt val i livet?

Hur fan ska man veta det??? Jag vet att jag är långt (!) ifrån nöjd med mitt liv nu. Oj vad mycket jag skulle fixa till och ändra på om det gick i en fingerknäppning, men jag tror inte på att ångra sina val heller... För dom leder en alltid någonstans, och någonstans finner man lite lycka som gör att valet kändes rätt.

Men kunde jag se in i framtiden skulle det ju inte skada, hehe.
Nu ligger jag för tillfället i ett rätt mörkt vardagsrum, med varesig tv, dator lr musik på. Lyssnar bara till grodans snarkningar från sängen.
I morgon e.m är det jobb igen, och jag är inte så taggad. Saker o ting har som sagt förändrats där, och inte till det bättre. Saker o ting har förändrats i mitt liv, och jag väntar för att se om det blir till det bättre, eller om jag bara bytt ut ett problem mot ett annat.
När kommer något att löpa fint och problemfritt?? Just say, snart bör något positivt inträffa. Ett gott besked om framtiden iaf. Det behöver inte inträffa NU, men ett litet löfte om en bra framtid iaf...
Nu ska jag inte bli sån :-P Det löser sig!

Ikväll: Rosig och tuffsig efter en underbar promenad medans M var hemma med sjuklingen. Efter 2 dygn instängd i en tvåa så var det himmelskt att komma ut :D


Lillan....

God morgon!

Snö så in i norden, och Gud vad jag vill dra på mig kängor och termobyxor och ut och pulsa mig toksvettig i skogen!
Men det går inte.
Igår skulle jag ju åka till stan men eftersom jag vart hemma så "tog jag tillbaka" min lilla sjukling, eftersom hon antagligen gråter sig igenom natten och M har jobb idag, så kunde hon lika gärna va hos mig som är ledig.

Natten har varit kass, för oss båda, men jag tror hon är på liiite bättringsväg :-) Mildare feber. Nu jäklar hoppas jag att inte jag åker på skiten oxå. Kanske dröjer så får jag det lagom till jul, typiskt min tur ;-)


Dum dag 2

Haha, ja mina senaste dagar har faktiskt inte varit till min fördel.
Dels har Saga legat och haft ont och jämrat sig i hööög feber sen 12 i natt. När Mathias hämtade henne här i e.m så sprang jag, outvilad och dan till bussen för att åka till stan. 20 minuter senare ser jag ut som en snögubbe pga stormen så jag begav mig hem igen, och på datorn ser jag att alla regionbussar är inställda pga vädret :-/

Jag som verkligen ville in. Jag behövde det. Arg och less svepte jag två glas vin, klädde på mig och pulsade fram till affären, och införskaffade te, glass, cigg och kladdkaka. Nu ligger jag i badet och tycker synd om mig själv, och snart ska jag lägga mig i soffan och trösta mig med massa ljus runtomkring, och det inköpta.
Fan, vad någon ska få sota för dessa skitdagar :-P

Före & Efter "kvällspromenaden" Mycket fint ;-)


Dum dag

 
Tjo!
 
Ställde klockan på 04.25 i morse, snoozade en liten stund och klev upp när jag såg att det var 40. En timme senare tog jag bussen till jobbet, började 6.45 och är alltid där 6 redan, så därför vart jag lite förvånad när jag kommer dit och dom påpekar för mig att jag börjar kvart i sju...
 
Kollar klockan, och en hel jävla timme har försvunnit för mig! Jag tog halv sju-bussen ist för halv sex, men jag kollade larmet, och det ringde då det skulle.
Vad fan hände där liksom?? :-/
Vilket jävla nöt jag är!!
 
För övrigt har det varit betydligt jäktigare än vanligt, eftersom dom har dragit ner på personal, och där vi är vana att vara fyra st på morgonen och dagen, är vi numer bara två personal, och ändå ska samma tider följas. Jag gillar det inte, ärligt talat, för pensionärerna blir lite lidande. Allt måste ju gå så fort!
Jaja, nu ska jag hämta min groda, och ta en lugn, skön kväll. Tänkte gymma, men det skiter jag i. To morrow =)
 
 
 

Måndag 3/12

God Morgon!

Gud så bortskämd man blir när man har jobbat bara kvällar och varit ledig. I morgon ska jag försöka komma upp halv fem :S Hua.
Min lilla groda och jag har iaf verkligen fått gosat av oss de senaste dagarna, och det känns underbart, för i vissa perioder kan det gå flera dagar utan att vi ses.

Om 3 timmar åker jag till jobbet, så jag tänkte göra lite nytta här hemma först, motionera lite och plocka fint.
Inte ett så intressant inlägg nu kanske, men man har väl inte ALLTID spännande saker att berätta :-P

Bjuder på en nytagen morgonbild på mig och sötnöten ist.


Söndag

hej hej!
 
Ligger just i detta nu i ett varmt, skönt bad, med ett glas vin på badkarskanten.
Idag har jag endast hunnit med att gymma (axlar och bröst)  Och sen var jag hembjuden på lussebullsbak med Saga och Mathias.
Det tog några timmar, men det var trevligt och avslappnat, och det vart kalasgoda bullar!
Dock har jag typ pratat i telefon i två timmar här, och då har "någon" hunnit länsa halva åsen med bullar som vi fick med oss hem, morr! Haha.
 
Ikväll tänker jag inta ryggläge i soffan, kolla på någon film, och sen kliva upp i skaplig tid i morgon, för att hinna med någon form av träning innan jobbbet.
Kanske crosstrainern och hemmaövningar... Vi fålla se!
God natt och kram på er!
 

Royal blue

Köpte av misstag fel färg på mascara härom dagen. Den skulle va svart, men när jag väl provade den var det inte så tokigt ändå :-)


Mat!

Kvällens middag:
Ugnsstekt lax, makaroner, 1/2 avokado och färsk babyspenat :-) Sjukt godis!
Ett par glas rött blir det oxå ;-)


Dagen

Pjuh, idag har vi faktiskt hunnit med allt jag tänkt, trots att vi sov så länge :-)
Vi var ensamma i pulkabacken, å Gud vad frusna vi var efteråt, men kul var det! Och fort gick det! Men innan man lyckats åkt upp spår så får man så förbaskat mycket snö i ansiktet, därav några tårar, för det blir så kallt!
Men vi åkte omkull, flög i gupp (aj, min rumpa) och IBLAND kom vi hela vägen ner ;-) Haha.
Nu har vi iaf städat och julpyntat, myspys, och strax ska jag laga mat, lax.
Sen är det ju start på julkalendern 18.45 med, måste ses :D


Pulka och Julpynt på schema!

"god morgon"!
 
Vi tog hiskeligt lång sovmorgon idag, både jag o Saga. Först va vi upp en sväng vid halv åtta, men la oss igen. Sen vaknade jag till halv tio, men hon sov så tungt brevid mig så jag somnade om oxå, sen vaknar jag halv tolv!
Då var hon visserligen uppe, och jag frågade om hon inte va hungrig, men neeej, jag har just gått upp, svarar hon. Haha, jäkla underbara unge :D
 
Vi satt iofs uppe sent båda två igår, och gosade i soffan, och sen hade jag grymt svårt att somna. tror det beror på snön =)
Nu ska vi iaf ta oss ut innan det mörknar, åka pulka i gruvan och handla lördagsgodis osv, och sen ska jullådorna fram! I år känns det som att jag är sist ut med julpynt, det brukar vara tvärtom. Men av någon anledning har inte riktigt julkänslan infunnit sig förrens nu...
Ha en fin dag allihopa!!!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu