God morgon Tisdag!!





Och med lite kloka ord säger jag god morgon :-) 

Helgen!

Hejsan!

Måndag och tillbax på jobbet. Denna vecka har jag iaf lite jobb varje dag. Jag kan få ganska långtråkigt ibland mina lediga dagar då Saga är hos sin pappa och K jobbar :-P

Helgen har vart skön. Drack måttligt med alkohol och var ut å dansade med min fina K i lördags. Och igår fyllde min lilla prinsessa 7 år så då åkte jag till Tärnsjö och lekte med henne och en massa barn i gympahallen :-D Kul hade vi! Klyschit uttryck, men för var år hon blir äldre, ju snabbare känns det som att tiden går.

Jag i lördags och kalas i söndags





Fly Bort Iväg

Idag har jag en sån där känsla då jag bara vill ta en ryggsäck, slänga ner det viktigaste och sen bara fly iväg. Inte som att åka på semester, utan försvinna. 
Hade jag inte haft en dotter, hade nog impulsen att ta lönen en månad och ta en sista minuten någonstans varit oemotståndlig. Folk gör så, sticker iväg på obestämd tid. Det finns inget här jag skulle sakna.
 
Jag hade velat haft K vid min sida, lämnat det här landet och inte tänkt varesig framåt eller tillbaka. Jag försöker komma på vilket liv jag är ämnad för, och jag har provat på några stycken nu. Men jag har inte kännt mig tillfreds än. På vägen efter "det rätta" har jag dock samlat på mig en del bördor och en del ansvar (Saga hamnar under "ansvar" och typ kaniner under "bördor") bara för att göra det klart för alla.
Dumma människor tolkar gärna mig och mina handlingar som själviska och egoistiska, men så är inte fallet. Jo, lite faktiskt.... Men i det långa loppet vore jag ingen bra människa om jag var en olycklig människa, och då behöver man först få tänka egoistiskt.
 
Men, VORE jag helt och hållet en självisk person, då hade jag packat väskan och dragit. Bort bort från allt sökande. Nu är jag ju inte det, utan har skaffat mig ett ansvar på vägen som jag dessutom råkar älska mer än livet självt. Så är iaf DET klart för en del av er. Ni vet vad jag menar :-)
 
 

18-28


10 år mellan bilderna :-) 28 på första, 18 på andra. Är skillnaden stor? 

Morrn!

På väg hem från jobbet denna tidiga timme, som jag inte ens brukar ha vaknat vid än.
Solen skiner och fåglarna kvittrar :-) Farligt att få vårkänslor redan.

I fyra härliga dagar har jag haft min söta dotter hos mig. Hon tyckte mycket om det nya stället och fann sig till ro direkt. Vi har bara myst hela långa helgen, det behövde vi.
Fikat, matat änder, promenerat på stan och med Frankie och kollat "barnförbjudna" filmer :-) På söndag träffas vi igen, på kalas i Tärnsjö. 

Nu ska jag hem och gosa med min karl innan det är hans tur att jobba!
C ya!!





God gärning ger bra karma?

Halloj!

Har en ledig dag och har ränt runt på stan och fixat lite grejer. Hittade igår kväll ett fodral på backen med både mobil och en massa kort i. Körkort, id, kontokort mm, och efter att ha letat upp ägaren på fb kunde vi träffas idag så den kom till rätta :-)
En mycket tacksam människa var det iaf, och hon sa att jag kommer få igen, karma. Ja, det vore fan på tiden i så fall, haha.

Sitter i sängen med Frankie och käkar mellanmål. Världens godaste barer som finns på Bubbens jobb :-D 



Lämna det förflutna bakom... Lr?

Att gå vidare och bara se framåt är ju det man ska göra, sägs det. Men jag är en grubblare av största sort och ibland kommer det förflutna och biter mig i röven.
Ska man se till att fixa allt ouppklarat? Om det kan komma att drabba någon annan negativt då, ska jag ändå begrava mina demoner så att jag blir fri?  

Ligger på sängen med en tidning just nu. Ledig idag och har mest pysslat med "måsten". Fixade lite e.m fika som jag tyckte jag förtjänade :-) Ska möta upp min Bubbs när han slutat jobbet och gå och träna. Det känns bra att vara igång med det igen.

Några pics från dagen





På jobbet

Halloj!

Sitter på jobbet och har för tillfället lite långtråkigt. Passar på att ta en rök.
Har denna vecka kommit igång med gymträningen igen och har skapligt ont i kroppen, hehe, men det känns gött!
Flyttat till nya rummen och lägenheten har vi gjort oxå, jätte skönt faktiskt. Ser fram emot att få visa Saga :-) Saknar dock min säng, fast har vant mig vid att ligga på en tunn madrass på golvet nu, sorgligt :-P Ska knäppa lite bilder sen å visa. Skithärligt kök har vi iaf, och jag älskar kök! 

Jag på rökpaus 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu